S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a 4606 hozzászólásban nmagyarul.

térképek
Kis lila körökkel vannak jelezve az artifaktok!

PSN ID: Lord_Mortanius

nem tudna valaki 1 artifack térképet vagy valami hasonlót ???
lipovics
Közben bejött a warez fórum, de azért köszi.
Apus

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

lipovics
Konkrétan?
Az interneten...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

lipovics
Srácok!
Magyar patchez hol találok cracket?
A katonai raktárban eddig úgy olvastam nagyon sok lõszer van, én nem találtam csak párszázat az elsõ emeleten ahol voltak a katonák, meg a hullák fegyvereibõl lehet kitárazni.
Lehet azért van így mert kezdõként játszottam, a híd leengedédséért is csak 10K volt a jutalom + CS1 páncél.
Újrajátszásnál magas szinten kezdem majd, akkor biztos többet kapok majd mindenhol.

Igen a Tiszta égbolt 10K-ért veszi meg az erdész tuningolt Vintarját.

Igen a tiszta égbolt bázison. Igaz, hogy másodszorra már nem adott annyit, csak 3ezer valamennyit...
Azért érdemes visszavinni a fegyvereket oda és szerintem az ottani kereskedõnek a pénze sem fogy el.

Köszi! Közben befejeztem, de majd visszatöltöm és megkeresem kiváncsiságból<#vigyor4>

Ad egy küldit, amit ha végrehajtasz akkor jutalomként kapsz egy pendrive-ot. Valamint õ az egyedüli aki árul rakétavetõt.
És érdekességképpen meglehet hallgatni(el lehet olvasni) a szövegét.😊

És az mit tud? Én is kihagytam.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Agropom, Stalker bázis a sínek végénél van egy üreg, ott lemész a létrán a föld alá és már ott is vagy.😊

én is így jártam ,menj vissza a semleges bázisra,és állj be a stalkerek közé megint. én ezután kaptam a feladatot,hogy foglaljam el a raktár épületet.ha minden igaz akkorsegítenek a vége felé a stalkerek is.
régebben olvastam valami remetérõl,merre találom?köszi.
Valaki pls segítsen, még mindig fenn áll a probléma, miszerint senki nem jön birtokba venni a fosztogatók bázisát... Illetve azóta a szolgálattal a szabadság bázisát is bevettem, ott jön is két egység bemegy a hangárba, erre ha eljövök egy valag szabasdsági teremtõdik oda a kocsiszínekhez... szolgálatosok meg csak sétálgatnak a hangárban...
A pályarészen minden szabadsági likvidálva...
???
Én adtam el 65 ezerért is cuccot egy pakkban, és megveszik.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

igen

fegyvereket mindenképp neki vidd, kaja, vodka mindenhol egy árban van, relikviák jantarba

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

lacinkacinka89
Vki help!! Kinek érdemes eladni a cuccaimat aki a legtöbbet ad a cuccaimért ? És amikor azt irjátok h a mocsári árusnak akor kire gondoltok a tiszta égbolt bázisán lévõ kereskedöre?

ha túl nagy összegért akarsz eladni néha írja

apránként adogasd el a cuccod akkor megveszi

Apus
nem lehet, hogy a tatának fogyott el a pénze? asszem õ is olyan karakter mint a Vörös-erdõ beli dutys kereskedõ, limitált összege van.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

lacinkacinka89
Ja és hogy lehet külsõ nézetbe játszani??

Hmmm ... izé ... õõõ <#confused>

Valamit már megint nem értek:
Megjártam már vöröserdõt, de nem mentem tovább limanszkba csak a hídat engedtem le és máris fordultam vissza kipucolgatni a pályákat. Jantarba érve gondoltam veszek pár skulót a proftól, de a kereskedés gombot megnyomva azt írja ki a gép, hogy "nincs elég pénze a karakterednek" ... amit csak azért nem értek, mert több mint 350ezer rubelom van és máshol minden gond nélkül tudok csencselni.

Hát ez rejtély !? <#conf>
lacinkacinka89
hunkenny: hol kaptál te a mesterlövész puskáért 9000-et? A tisztaégbolt bázison v hol? Mijen mocsárba?? Vki help pls!!

A topikban elõforduló "bugok" jórészének forrása a szék és a billentyûzet között található (PEBKAC). Mennek, mint a vaklégy, nem gondolkodnak, és amikor elakadnak, akkor jön, hogy "bughalom"...

pendrivék odaadása nem mindig egyértelmû, mert néha egy-egy parancsnoknak kell odaadni, néha pedig csak ha elkezdesz beszélgetni a fejlesztõ emberrel, akkor lesz csak egy olyan opció, hogy megtaláltad a fejlesztést (olyan pendrive, akik céltulajdonosai közben az ellenségeid lettek, természetesen a nyakadon maradnak ... pl.fosztogatók)

lebegyev a limanszki hídnál a vezérlõ elõtt álldogál, az emberek pedig már elindultak a városba

azért van ez így, mert a legtöbb bug-nak nevezett problémának köze sincs a bug-hoz, csak majdnem mindenki ezzel a szóval illeti a leginkább hardweres problémáiból, vagy a számítógépük rendszerének rossz összehangolásából adódó elakadásaikat

háromfajta detektor van:

1./ az alapdetektor már kezdettõl van mindenkinek, de csak hangjelzéssel és a benne lévõ világító kapszula fényjelzésével mutatja, hogy a relikvia közelében vagyunk ... a hangjelzés gyorsul (erõsödik), a fény folyamatosan világít (ez a detektor csak a távolságot jelzi, de a pontos irányt nem)

2./ ez a detektor kicsit hasonlít egy radar kijelzõjére és a megszokott hangjelzésen túl, már a körülbelüli szektort is mutatja, hogy merre van a relikvia

3./ ez a legpontosabb készülék, mert a hangjelzés mellett már pontosan megmutatja a kijelzõjén, hogy hol van a keresett "kincs"

Relikvia megszerzése elõtt, amikor már a közelében vagyunk de még elég távol, hogy biztonságban legyünk az anomália hatósugarától, érdemes menteni az állásunkat és csak utána próbálkozni a keresett cucc felvételével, mert minnél komolyabb tulajdonságú relikviát rejt az anomália, annál biztosabb hogy odaveszünk a megszerzése közben és ha nem mentjük az addigi állást, akkor újra végigcaplathatjuk az odáig vezetõ utat. (érdemes a csavart is használni és apránként haladni a cél irányába, akkor megúszhatjuk a dolgot)
ott van az, csak nehéz felvenni ... próbálkozz kitartóan, gugolj le, járd körbe a matracot és meglesz a detektor ... ahogy megszerezted és megfordulsz, már a relikviát is látni fogod a vödör felett lebeg
Basszus <#falbav> ... idáig még semmi gondom nem volt, röccenésmentesen ment a game bármikor és már többször végigvittem különbözõ stílusokban, változó logika mentén ... gondoltam naprakészen tartom a játékot és ezért feltettem a 7-es javítást ... azóta nekem is baszakszik valami <#nemtudom> ... állandóan xrcore.dll-re hivatkozik a hibaüzenet.

Ez meg mi a fasz? <#rinya>
szolgálatos fegyvere:
bemész a stalkerbázis épületébe azon az ajtón, ahhol a két foglyot õrzik és a helység vonatok felöli frontján lévõ fal tövében (kb.középtájon) van egy zöld láda (általában nem kinyitható, de most igen) ... van a tetején egy olyan kis fémdoboz, ami a játékban millió helyen található és valamilyen utánpótlást szokott tartalmazni ... naszóval a kisláda alatti zöld ládában lesz a fegyver

videósegédletet itt találsz: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fdomkrat.nm.ru%2Fclear_sky_faq.htm&hl=en&ie=UTF-8&sl=ru&tl=en <#nezze>
Viszont nagyon ütõs kis screenshotokat lehet csinálni.<#nyes>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

van, de minek? TPS módban kezelhetetlen...

Van, de nem kell még több bug, nekem mostanába shader 1.1 hibát irkál a legrosszabbkor persze...
"-psp" kapcsoló az exe után (Enables third person view mode, but has bugs)

többi

Én is kipróbáltam, visszamentem a mocsárba eladni cuccokat. Elõtte próbáltam a stalker bázison, ott 1 mesterlövész puskáért (svd-azt hiszem ez a neve)940-et akart a kereskedõ adni. A mocsárban több mint 9000-et adott a kereskedõ!!! Azóta oda járok:-)
Amugy nekem sem volt sok gondom eddig a bugokkal. Láttam olyat, hogy a katonák összeakadtak, vagy tizen, de kb ennyi. Egyik küldetésnél egy AK-t kellene visszavinni egy szolgálatosnak a stalker bázisról, azt nem találom, de lehet csak én vagyok a vak.
Nem tudom járt-e valaki így, vagy ez bugnak minõsül-e, ugyan ezen a helyen, ahol a vasuti kocsiknál mutánsokat kell álandóan visszaverni. Van egy stalker, aki bent áll a kocsiban és kifelé céloz. Elkövettem azt a hibát, hogy bementem a kocsiba átkutatni egy hullát, amikor nem állt ott. Sajnos visszatért mielõtt kimentem volna. Ezután nem tudtam, mert nem fértem el mellette. Mikor meguntam a dolgot, lelõttem. Szóval így jutottam ki.

lacinkacinka89
Van a stalker clear sky-ba külsõ nézet??????
http://www.youtube.com/watch?v=RpZUyX-8vIg&feature=related

nekem nincs ott ahol a videó mutatt sem a anomália jelzõ se az anomália :S:S:S
nagyon szépen köszönöm

és olyat hol lehet találni ami jelzi ????
ilyen sárga ???
detektorral..

az elsõ csak csipog meg villog egyre gyorsabban, ahogy közeledsz..

de lehet már a mocsárban is találni olyan detektort ami jelzi is

hogy kell anomáliát keresni ???
szerencséd volt..

a legnagyobb bug amit én is beszoptam, hogy kordonból nem lehetett kijutni mert fagyott

hogy lehet anomáliát keresni ???
Elõször végigtoltam az 1.0 alap orosz verziót angol felirattal mindenféle komolynak mondható játékmenetet is érintõ bug nélkül a minap pedig végigtoltam az 1.5 peccsel felvértezett magyar hangos és magyar feliratos változatot mindenféle komolynak mondható bug nélkül.
Nem tudom ez a bug õrület mitõl lehet de engem elkerült mind a két alkalommal hálisten!

<#eljen><#taps>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

itt mintha azt olvastam volna, ha kiírtom stalkernak beálva a fosztogatókat szemétteleprõl kapok 1 SEVA páncélt és 1 buborékot.
A zsemétdombon egyetlen fosztogató vagy mutáns sincs, mégse kaptam semmit. Lehet az a baj idõ elõtt csináltam, még most kellene mennem Szaharovhoz vagy kihez Jantarba.

lacinkacinka89
vasziszdasz: visszatérve a sok cuccra. beléptem a szolgálatosokhoz. ezáltal a szabadságiak ellenségeim lettek. de a szabadsági katonáknál szokott lenni a bázison egy mesterlövészpuska onnan szedtem össze párat de nem ez a lényeg hanem az h 5000 ru-ba kerül. elvittem a mocsárba aki csak 1250-et akart érte adni. Elvittem a szolgálathos kereskedõhöz mondván ha szolgálati tag vagyok hátha többet ad érte hát a nagy lófaszt. Kinek adjam el aki jol is fizet érte ?