S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis lila körökkel vannak jelezve az artifaktok!
PSN ID: Lord_Mortanius
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Lehet azért van így mert kezdõként játszottam, a híd leengedédséért is csak 10K volt a jutalom + CS1 páncél.
Újrajátszásnál magas szinten kezdem majd, akkor biztos többet kapok majd mindenhol.
Azért érdemes visszavinni a fegyvereket oda és szerintem az ottani kereskedõnek a pénze sem fogy el.
És érdekességképpen meglehet hallgatni(el lehet olvasni) a szövegét.😊
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
A pályarészen minden szabadsági likvidálva...
???
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
fegyvereket mindenképp neki vidd, kaja, vodka mindenhol egy árban van, relikviák jantarba
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
apránként adogasd el a cuccod akkor megveszi
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Valamit már megint nem értek:
Megjártam már vöröserdõt, de nem mentem tovább limanszkba csak a hídat engedtem le és máris fordultam vissza kipucolgatni a pályákat. Jantarba érve gondoltam veszek pár skulót a proftól, de a kereskedés gombot megnyomva azt írja ki a gép, hogy "nincs elég pénze a karakterednek" ... amit csak azért nem értek, mert több mint 350ezer rubelom van és máshol minden gond nélkül tudok csencselni.
Hát ez rejtély !? <#conf>#conf>
lebegyev a limanszki hídnál a vezérlõ elõtt álldogál, az emberek pedig már elindultak a városba
1./ az alapdetektor már kezdettõl van mindenkinek, de csak hangjelzéssel és a benne lévõ világító kapszula fényjelzésével mutatja, hogy a relikvia közelében vagyunk ... a hangjelzés gyorsul (erõsödik), a fény folyamatosan világít (ez a detektor csak a távolságot jelzi, de a pontos irányt nem)
2./ ez a detektor kicsit hasonlít egy radar kijelzõjére és a megszokott hangjelzésen túl, már a körülbelüli szektort is mutatja, hogy merre van a relikvia
3./ ez a legpontosabb készülék, mert a hangjelzés mellett már pontosan megmutatja a kijelzõjén, hogy hol van a keresett "kincs"
Relikvia megszerzése elõtt, amikor már a közelében vagyunk de még elég távol, hogy biztonságban legyünk az anomália hatósugarától, érdemes menteni az állásunkat és csak utána próbálkozni a keresett cucc felvételével, mert minnél komolyabb tulajdonságú relikviát rejt az anomália, annál biztosabb hogy odaveszünk a megszerzése közben és ha nem mentjük az addigi állást, akkor újra végigcaplathatjuk az odáig vezetõ utat. (érdemes a csavart is használni és apránként haladni a cél irányába, akkor megúszhatjuk a dolgot)
Ez meg mi a fasz? <#rinya>#rinya>
bemész a stalkerbázis épületébe azon az ajtón, ahhol a két foglyot õrzik és a helység vonatok felöli frontján lévõ fal tövében (kb.középtájon) van egy zöld láda (általában nem kinyitható, de most igen) ... van a tetején egy olyan kis fémdoboz, ami a játékban millió helyen található és valamilyen utánpótlást szokott tartalmazni ... naszóval a kisláda alatti zöld ládában lesz a fegyver
videósegédletet itt találsz: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fdomkrat.nm.ru%2Fclear_sky_faq.htm&hl=en&ie=UTF-8&sl=ru&tl=en <#nezze>#nezze>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
"-psp" kapcsoló az exe után (Enables third person view mode, but has bugs)
többi
Amugy nekem sem volt sok gondom eddig a bugokkal. Láttam olyat, hogy a katonák összeakadtak, vagy tizen, de kb ennyi. Egyik küldetésnél egy AK-t kellene visszavinni egy szolgálatosnak a stalker bázisról, azt nem találom, de lehet csak én vagyok a vak.
Nem tudom járt-e valaki így, vagy ez bugnak minõsül-e, ugyan ezen a helyen, ahol a vasuti kocsiknál mutánsokat kell álandóan visszaverni. Van egy stalker, aki bent áll a kocsiban és kifelé céloz. Elkövettem azt a hibát, hogy bementem a kocsiba átkutatni egy hullát, amikor nem állt ott. Sajnos visszatért mielõtt kimentem volna. Ezután nem tudtam, mert nem fértem el mellette. Mikor meguntam a dolgot, lelõttem. Szóval így jutottam ki.
http://www.youtube.com/watch?v=RpZUyX-8vIg&feature=related
az elsõ csak csipog meg villog egyre gyorsabban, ahogy közeledsz..
de lehet már a mocsárban is találni olyan detektort ami jelzi is
a legnagyobb bug amit én is beszoptam, hogy kordonból nem lehetett kijutni mert fagyott
Nem tudom ez a bug õrület mitõl lehet de engem elkerült mind a két alkalommal hálisten!
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A zsemétdombon egyetlen fosztogató vagy mutáns sincs, mégse kaptam semmit. Lehet az a baj idõ elõtt csináltam, még most kellene mennem Szaharovhoz vagy kihez Jantarba.