9107
  • berczely
    OFF:
    Hát épp a napokban nyomom a CoD4-et és hát nem vok elájulva tőle...
    CoD2 kicsit túrbózva.Nem nagy szám.

ON:
    Ez csak demo!Báta f*s !A rendes tuti szebb lesz!
    Remélem...
  • Raptor 2
    Nagyon értelmes vagy ám.
  • peter01
    Ezt nem észrevenni szégellem magam.
  • bertino
    köszönjük emese.
  • DarkSector
    Azt amit te.
  • bertino
    ok, csak azt tudnám, hogy akkor mit keresel itt ?
  • DarkSector
    Valszeg akkor te még nem játszottál más fps-el.
    Még a doom 3 vagy a far cry is odabasz ennek a szarnak.
    Mindenki ájuldozik, mikor már a Cod 4 is elavult lesz lassan.
    LOL
    Szánalmas....
  • hykao #127
    A demóban én nem találkoztam egyetlenegy képződménnyel sem.
  • hykao #126
    Annak a partíciónak a főkönyvtárában, ahol futtatod a játékot.
  • berczely
    Na itt azér már kicsit komolyabban nézki!
    Szép lessz az a végére!
  • wesker24
    Már nem is tudom mi volt régebben a monsterekben a régi stalkerben !!

De egyes monsterekben volt egy két érdekes dolog pl az egyikben artifactot találtam meg egypár testrészét a mosnternek !!
  • peter01
    Ez az appdata hol található nem találom rendszerleíróba se.
  • hykao #122
    Engem játék közben csak akkor dob ki, ha nekemront egy varacskosdisznó... Nem nagy gáz, el kell kerülni őket, és nem kell bennük kutakodni... Különben is, mit szeretnél találni bennük? :)
  • wesker24
    Na az egyik bug megoldodott !! De a monsterekben akkor sem lehet továbbra is kutatni !!
  • hykao #120
    Csak a képek kedvéért tüntettem el. :)

Többieknek: elmenti a beállításokat, de csak kilépéskor! Így akit kidob az asztalra, annál nem mentődik el...
    Az említett _appdata_ törlésével visszaállítódnak az alap beállítások, aki esetleg úgy elállította, hogy nem indul utána (pl. statikus fények)
  • Snexi
    Nálam nincs bug a magaslesnél.A tetején még egy dragunovot is találtam :) Csomó minden benne van ebbe a beta demo könyvtárjába,remélem valahogy elöhozzák majd öket amiket kilehet próbálni
  • peter01
    Jó neked hogy nem jegyzi meg a beálításokat én álítottam a grafikán kiléptem újra elakartam idítani de miután betölti a texturákat kidob asztalra. Ja és töltés közbe csak 2 db kép van a többi helyett ilyan szemcsés vmi. prábáltam hogy újra kimásolom az iso-ból de nem jó sehogy se.
  • wesker24
    Na én is le szedtem ezt a próba verziót !!

A grafika fullon van és megy stabil 60 FPS-el !!

De ez a próba verzió iszonyú sok bugot tartalmaz !!

1. Nem lehet átkutatni a monsterek holtestét (vaddisznó) mert BUG miatt kidob az asztalra

2. Nem lehet megközeliteni a banditák egyik rejtekhelyét (Magasles ilyen nagy torony) mert amit elkezdek lönni rájuk vagy odaérek a helyszinre BUG miatt kidob az asztalra !!

És ami a legidegesitöbb hogy nem jegyzi meg a grafika és a controls beállitásokat !!

Szóval ha BUG miatt kidob az asztalra állithatsz be mindent újból !!
  • TSL16b
    Hova lett a HUD?
  • hykao #115
    A főkönyvtárban lévő _appdata_ mappa user.ltx fájljában a következő sor átírásával tudtam "élessé" tenni a kezet és a fegyvert (engem zavart, hogy a fegyver és a kéz homályos :D):

r2_aa off -> r2_aa on (tehát off-ról on-ra írva)

Pár kép a demóból:

• Tigristank
    Az ég valami eszméletlenül szépen néz ki.
  • czky
    Aki nem akar szenvedni attól, hogy nem műxik a mentés és, hogy állandóan agyonlövik, annak a következőt javaslom:
    Azon a partíción, ahol a demo van elvileg kéne lennie egy _appdata_ könyvtárnak. Az ebben lévő user.ltx fájlban a "g_god off" opciót írja át "g_god on"-ra. Így nem tudunk meghalni! xD
    Ha volt már, akkor bocs!
  • hykao #112
    A kéz és a benne lévő fegyver "homályosságát" tuti, hogy valami videokártya-driver hiba okozza (hibás DOF megjelenítés), ugyanis egyszer visszatöltés után épp fordítva volt a helyzet: a messzebb lévő dolgok lettek homályosak, míg a kéz és a fegyver textúrája éles és részletesebb. Íme:

homályos kéz és fegyver:

pont az ellenkezője:
  • kutyafulu
    Na megvan a promléma
  • kutyafulu
    Sziasztok leszedtem kicsomagoltam de állandóán fájlokat keres mi a teendő?
    Vistán
  • bertino
    lol és ez alapján ítélték meg a játékot egyesek... no comment.
  • grebber
    S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky - Illegális demó szivárgás!

Számos forrás szerin mintegy két-három napja szivárgott ki a világhálóra a Clear Sky tavalyi E3-on bemutatott demója.

A Shadow of Chernobyl esetében három alkalommal került nem tervezett szivárgásra sor, s úgy látszik a GSC-nél azóta sem sikerült javítani a biztonságon. Az említett csomag a 3120-as Build, s a kipróbálásra vállalkozók szerint a 2007-es E3 során bemutatott, ennek megfelelően a végső változattal sem technikailag, sem tartalmilag nem teljesen egyező próbaverziót takarja. A mintegy 500 MB adathalmaz a mocsaras pályát tárja a játékosok elé. A menü, a töltőképernyők, s a HUD sem változott a Shadow of Chernobyl óta, ellenben az M.I. javult valamennyit, s a depth of field is működik már. Képeket és videót erre találtok, minden egyebet az olvasókra bízok, ugyanis a kérdéses (nem legális) demó fellelésében segédkezet nem nyújthatok.

info: Gamestar
  • Maxtreme
    Azért valamivel szebb ez mint az alap (dof, stb.. :) )
    Valahogy össze kéne variálni az alap játék motorjával ezt az updatelt enginet ;D
  • DarkSector
    Itt nem a fényeffect-ek hiányoznak.
  • hykao #105
    Pontosan mi is a problémád? Talán ha lesz egy kis türelmed, és megvárod a napfelkeltét, esetleg több fény-árnyék és egyéb effekttel fogsz találkozni...
  • DarkSector
    Mert chernobyl borzalmas hely, de hogy ennyire....
  • DarkSector
    Háát nekem untig elég ez amit az elején mutat.
  • Snexi
    Remélem a demóhoz készülnek olyan módok majd amivel pár dolgot előhoznak mert belenéztem a demó mappájába és csomó minden benne van

Mondjuk ez nem is demo hanem egy beta.Látom már valaki most leírta a játékot egy 1 éves beta demo láttán...
  • DarkSector
    NO COMMENT!!!

• DarkSector
    THX
  • kr1szmester
    C:\_appdata_ és a benne lévő fájlt megnyitod szöveges doksival, aztán egyszerűen átírod a grafikai paramétereket :)
  • DarkSector
    Egyik havernál leraktuk minimumba, és utána nem indult el, csak egy fekete képernyő bevillan, és egy fehér téglalap a háttérben és semmi hibaüzenet.
    Valami tipp?
  • strebacom
    Torrentről....
  • berczely
    Valaki esetleg honnan tudnám leszedni ezt a bizonyos demót?
  • kr1szmester
    megsúgnám neked, hogy ez 2007 augusztusi verzió...mellesleg csak egy kis prezentációs darab, amit bemutattak. Az egész game szerintem sokkal jobb lesz, bár nekem így is nagyon tetszik, jobb mint az alap. És elmondanám, az irányításbeállítás menü mire van? -.-"