9107
-
#174 600 körül. Na kicsit toltam vele. Mintha stabilabb lenne, nem dobott ki az asztalra a varacskosdisznóval való találkozáskor (és a benne való kutakodáskor) sem. -
#173 Még nem nemis hallottam róla.
vifíl MB? -
#172 Megjelent a nemrég kiszivárgott bétából egy "rebuild". Nézte már valaki? Én csak épp belekukkantottam egyelőre. Ami feltűnt: a menü háttere már nem az eredeti játék féle, hanem új. -
#171 Új Trailer -
#170 még pár újabb kép. -
#169 Újabb 4 kép -
#168 http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=23677 -
#167 Vagy azt hogy :
mos_legyek_isten -
#166 -
#165 Konzolba beírni:
g_god on -
#164 hali
meg lehet oldani vhogy, hogy a demóban lehessen menteni?
állandóan lelő a helikopter, és a mentés betöltésnél kidob az aztalra
jó lenne végigvinni a demót, de nincs kedvem mindíg előlről kezdeni -
#163 Pár új kép -
#162 Remelem megkapod hamarosan ujabb buntidet es magadba ....!! :))
-
#161 Én hogy mit gondolok arról hogy te mit gondolsz, arról amiről fogalmad sincs, arról ismét nincs fogalmad!
Úgyhogy én úgy fogalmaznék hogy te zárd le a témát magadban.
Kösz cső... -
#160 Jah gondolom volt ra okuk!! :)))
Tema lezarva! -
#159 Jah ha leidiótáznak, meg hasonló, akkor jópofát vágjak hozzá, vagy hogy gondoltad? -
#158 Ha felbaxott ,ha nem akkor se illik olyat irni,amit irtal!!! :)))))))))) -
#157 Mert?
mi csináltam
Azért hogy tudd az a 2 felkiáltó jel azért van, mert beszóltak nekem és nyersen visszaküldtem az illetőt az anyukájába.
A modi haverja, meg osztott 2 jelzést, mert biztos haverok azt itt pofára megy a dolog. -
#156 Ha igy haladsz lesz meg par buntid!! :))) -
#155 Szerintem ezt még kibírják. -
#154 Jah véletlen került ki az E3-ra akkor még ügyetlenebbek mint gondoltam. -
#153 Veletlenul kerult ki vazee.............
Ha meg nem tetszik menj fikazni mashova!! :) -
#152 Aki kirakta az biztos direkt, de azok nem a fejlesztők voltak az tuti. -
#151 Nem gondolod hogy a GSC direkt adta ki -
#150 Legyen igazad.
csak akkor minek ezt mutogatni még szarabb mint a sima. -
#149 Ez egy 1 éves beta,nem gondolod hogy azóta volt idejük szépíteni? -
#148 Tudom hogy mi az a béta, szintúgy pedig azt is tudom, hogy ennek legalább olyan szar helyzete van, mint anno a TimeShift-nél, viszont ha ebből "szép" játékot akarnak faragni, akkor legalább akkora csúszás is lesz. -
#147 Én azt istenítettem, akkor amit az "ingame cuccok mutattak" amit kiadtak játékot az valami más lett. Egy butított verzió.
Persze még így is faxa a többi mai játékhoz képest. -
#146 Nem te voltál az egészen véletlenül aki az egekig istenítette anno a crysist? Ami amúgy tényleg egy fosfaszlé játék lett. -
peter01 #145 Azért azt senki ne felecse el hogy ez a béta közel 1 éves! -
#144 érdekes mi? talán ezért hívják bétának, és talán ezért NEM is adták ki még hivatalosan a demot. -
human8 #143 Sztem az eddigiek alapján, (na persze még sokat kell csiszolni) kurva jó lesz. Nekem az egy is bejött teljesen, nagyon jó a hangulata. -
#142 Megnéztem én is a bétát, és ami eddig lejött, az hogy gyönyörű és egyenlőre baromi bugos. A fény-árnyék effekteken egyszerűen hanyattvágtam magam, főleg mikor megy fel a nap és mindent beborítanak az első fénysugarak, baromi jó. Vagy amikor a "factory"-ban a kányhatüzének a fénye verődik a falra, vagy amikor tüzelek beltérben, akkor a torkolattűz is gyönyörű fényeket vet. Kicsit talán jobban optimalizált is, de még nagyon messze van a tökéletestől. És hát főleg a bugírásra kellene ráfeküdniük keleti barátainknak, mert abból még annyi van mint a rohadás. Én várom nagyon. :) -
#141 itt is ha valaki nem akarja töltögetni. -
#140 Napszakváltozás trailer -
#139 Jah a többi E3-as demo béta fos is ugyanaz volt mint az eredeti, és a kiadott bétaszarok is álá crájszisz is ugyanolyan hányadék volt. -
#138 THX...
Nem akartam nagyképű lenni, de ha te is így látod akkor nincs értelme szerénykednem. -
#137 Csak vicceltem ne vedd komolyra. -
#136 Ennyi!
Ezám a nagy játékfejlesztés!És ezekre várnuk éveket...
-
#135 Azaz, és a COD2 meg Quake 3 turbózva, csak sokan nem látnak át rajta.