9107
-
Szeszmester #334 Hehe, jó az egyetemi élet :) -
#333 hát nem éppen, de minden este megyünk valahova:Dmindig van valami program:D
szeszmestert is gyakran látogatjuk:D:D -
Szeszmester #332 Mert végigtanulod a szorgalmi időszakot? Höhö. -
n3whous3 #331 ÉN az Obliviont én úgy toltam végig kb 1,5 hónap alatt, hogy akkor nyári szünet volt és semmi dolgom... Addiktív XD
Azóta nem tudom mi volt ennyire, stalker is jó, de ennyire nem volt az. -
#330 Hát erről beszélek, 24 órában max 2 órát lehet szánni rá. -
#329 én heti viszonylatban összesítve átlag napi 30-45 percet játszottam végig...összesen kb. 3 hónap alatt :))) gyerek, család, szakvizsga, élet. ennyi fér bele, de belefér valahogy. meg egy kis tes4 oblivionozás, esetleg egy kis battlefield 2.
nem sok játékot tolok végig évente ;) asszem ebben az évben ez az első, amit végigvittem. a cod4 és a gears of war tavalyiak, igaz? vagy a GoW-t mintha még év elején fejeztem volna be.
már nem emlékszem :))) -
#328 Ja... az más, azt hittem végzős gimis lehetsz:D -
#327 azt azért tegyük hozzá hogy egyetemről van szó:D -
#326 hát napközben elég gáz
inkább elmászkáltam pl tavaly a csajokkal:D
max este vagy éjjel szoktam odaülni kicsit -
#325 Ne mondd már, h 1-2 órát nem tudsz rászánni ilyen játékra naponta. -
#324 gondolkodom rajta én is nagyon, csak az a baj hoyg ez már suliszezonba jön be akkor pedig már nemsok időm marad ilyenekre:S -
#323 multi nme érdekel, de így is megveszem! mint ahogy a shadow of ch.-t is. -
#322 naná. -
#321 na igy jobban hangzik:)
ti megveszitek boltban a cuccot multi miatt? -
#320 Nem demo, Béta. -
#319 én is...multkor már álmodtam is valami hülyeséget ezzel....XD -
#318 Már csak 16.nap!Várom már ezerrel. -
#317 na megnéztem ezt a demo-t hát még elég kezdetleges szegény ha ez az egyáltalán:D
de lehet érezni pár változást + szebb -
n3whous3 #316 Jah az engem is "irritált", hogy sok angolos név volt a stalkerben. -
#315 hát nekem nagyobb vassal sem ment 25 fps fölé a demó, ezért írtam, nekem ilyen volt.
igaz azóta már töröltem, mert már várom a teljest mint az őrült, szal... majd ha megjelenik, akkor utána az ügyben írok, hogy fut nálam :P
#313 igazad van, benéztem, respect. :) -
n3whous3 #314 De most nem mondod, ennyire nem lehet erősebb a grafika. Nálam 2 giga ram, 3000+ és hd2600xt-vel majdnem maxon megy minden és jól megy a játék. Akkor egy "kiegészítő" csak nem annyival erősebb?!? -
Szeszmester #313 Akkor azt írjad, ne az eredeti nyelvvel gyere ;)
Én angolul akarom hallgatni. Szabad országban élünk, nyugodtan! -
#312 az angol nekem már teljesen jo. -
Szeszmester #311 Oroszul akarod hallgatni? Orosz fejlesztésű játék, az angol is csak lokalizált változat.
Amúgy a magyar verzió védelmében szeretném megemlíteni, hogy ugye a játék Ukrajnában játszódik, ami nem angol nyelvterület. Nagyon meglepett, amikor az angol szövegben Timmy és Blimmy nevekkel találkoztam. Nektek nem furcsa? Nekem nagyon is, de sem a német, olasz vagy spanyol fordítóknak nem tűnt fel, ők így fogják játszani.
A magyar változatban Vaszij és Grubanij lettek, az orosz eredeti alapján. Csak azért mondom ezt el, hogy annyira azért ne fikázzátok a magyar fordításokat és istenítsétek az angolt. Ebben az adott példában, hogy a Macskajajból idézzek: "A mi módszerünk jobb!". -
#310 na kiváncsi leszek:D -
#309 a dx10 hez még mindig vista kell ? -
#308 majd megtapasztalja ugyis :D -
n3whous3 #307 loál -
#306 nem. -
#305 szedem az e3demo-t belelesek kicsit.
ezzel szerinteted élvezhető lesz?
athlon64 3800+
2 giga ram
shappire ati x1950pro 512 agp -
T0NI #304 esélyesebb, hogy lepasszolom a mostani konfigom, és beújítok valamit...
Pedig ez is maximálisan megfelel az elvárásaimnak, de mindig csak jönnek az új cuccok, és "gyengülnek" a régiek áá nem bírom ezt a feszültséget! :-D (Tweak - South Park) -
#303 Én eladom neked -
T0NI #302 Valóban igazad van, köszönöm a kiigazítást -
#301 De mivel az alaplapod S939-es, ezért ebbe nem tudsz tenni 6000+-os procit, mivel az AM2-es foglalatú.
A legnagyobb proci amit beletehetsz az az X2 4800+, ha találsz valahol használtan. -
#300 Talán vinné, de biztos hogy nem tükörsimán... -
T0NI #299 egyébként az alaplapom /papírforma szerint/ támogatja az X2-t.
Gigabyte GA-k8n-SLi
Link
két 8600GT sem vinné maxon SLiben, 6000+ CPUval a játékot? -
#298 Az E3 demo nem kicsit optimalizálatlan, bőven gyorsabb lesz a retail... -
T0NI #297 szóval inkább a kártya miatt kevés az FPS mint a CPU miatt? -
#296 Mind1 mennyi, azzal a kártyával ne akarjon semmi új játékot maxon futtatni :D -
n3whous3 #295 3000+-od tuti s939, szóval 6000+ nem fog gépbe menni, ugyanis az meg AM2...