9107
-
#384 Warez, torrent, starforce és egyéb témák kerülendők itt. Aki nem veszi komolyan, büntipontot kap...ha pedig elszabadul a pokol -> a topik ideiglenes lezárásra kerül... -
#383 közeljövőben -
#382 Mikor jelenik meg? -
#377 ha megjelent is én nem szedem le, megvárom a magyar verziót , nem mintha az angol nem menne yól :D -
#374 Addig lehet nézni a honlapjuk frissítését. Van valami ami hasznos lehet a nagyobb csetepatéknál. Ezen kívül számomra nagyon érdekes nincsen, majd talán holnapra felpakolnak néhány újabb dolgot. -
#369 tul sokminden nincs bennük :D -
#368 3 felvétel. -
#367 http://www.gamekapocs.hu/hir/12334 -
strebacom #366 -
#365 hát az újságíróknál már kint van úgyhogy akármikor jöhet a törés -
#364 Ennek a találékony orosznak már nem kell várnia még 22-ére sem. -
#363 muzsik, pamagyítye!!
plusz 1 hét... -
barmi #362 Igyíííí kámnye!!! Jöhetnemár jöhetnemár jöhetnemááááár :D XD Wehehehehehe -
#361 Clear Sky alapsztori
-
#360 mind2-t -
mikiking #359 de lényeget nem mondanád el ??? mit kell itt ölni,embereket,vagy szörnyeket,vagy mi ez ? -
#358 olyan játék, amiben csak a kezedet látod meg a fegyvert. faszányos lesz! -
mikiking #357 ne basz man..hihetetlen .... -
#356 ez egy játék. -
mikiking #355 Amugy ez a Clear sky miről is fog pontosan szolni ? szörnyek is ,vagy mi ez ? -
#354 Javelin,kanyar puska stb.... -
#353 Üdv Urak!
Valaki tudja milyen új lövőalkalmatosságokkal bővítik az arzenálunkat? -
#352 Hát, kitudja, lehet lesz olyan faszályos kis szinkron, mint a Chrome-ban..
-
mikiking #351 akkor letöltöd angolul...ennyi -
#350 a szinkron szvsz fos lesz -
#349 oké, ha így lesz, örülök. csak nem is a szöveggel van a legnagyobb baj (ha pl. a stalker angol szövegeit nézem, teli voltak hibával), hanem az átélés nélkül "eldarált" szövegekkel...és a rossz szinkronhangok. bár pl. a witcher nem volt rossz alapvetően, de voltak olyan kappanhangok, amitől égnek állt a hajam...
nekem bejött az rossz orosz akcentussal elmondott szövegek a shoc-ban...ha ezt a magyarban is visszaadják... -
Szeszmester #348 Alapvetően negatívum, hogy szinkronos lesz?
Aha... szerintem a szinkron mindenképp dobni fog a hangulaton, még ha nem is lesz kiemelkedő. Akarsz fogadni?
Vigyázz, annyi előnyöm van, hogy én láttam a szövegeket (#311). -
#347 na szóval, a gamestar nagyon dicséri, 92%-ot kapott. néhány apró bár idegesítő bugot említ, meg hogy még sokat tölt a pályák között.
ugyanakkor az egész zóna-sztori kiteljesedik, és állítólag a dx10 effektekkel gyakran szebb, mint a crysis! ráadásul maga a terep is iszonyat részletes, mindenhol tárgyak, törmelékek, szemét, növényzet, stb. az újságban lévő képek is döbbenetesek. ha jól értem, kétszer annyi poligonból állnak a tereptextúrák is. a gépigényről annyit írnak, hogy állítólag a sokkal nagyobb részletesség ellenére is is jobban fut, jól optimalizálták az mocit. majd a füst és eső effektekből kellhet visszavenni ha szaggat, mert azok erőforrás-igényesek. ami LOL az szerintem unalmas crysis-ra meg az agyon-hazug-hypolt übergrafikájára nézve, hogy a clear sky winfos xp alatt is tudja azokat a vizuális mutatványokat, amelyeket a crysis hivatalosan csak vista alatt tud...míg a gépigényt össze sem lehet hasonlítani - úgy hogy a látvány állítólag döbbenetes!
számomra a legnagyobb királyság a csapatos harc jelentette a stalkerben, ezekben sem lesz hiány. mindenesetre a játékmenet az, amit az előzetesekből várhattunk, frakciók, harcok, és egyéb nyalánkság.
számomra alapvetően negatívum, hogy - ahogy írja is az újság - tényleg SZINKRONOS lesz! aztán ki tudja, lehet hogy jól sikerül majd, a remény mindig él...mindenesetre nem tudom, hogyan fogja ez befolyásolni a későbbi peccseket.
szóval számomra most már biztos, hogy király lesz a játék. alig várom már (előrendeltem!!!) -
#346 szerintem ugyis csuszni fog. -
Grifidos #345 Felhívnám a figyelmet a honosítás adatára.
Clear sky -
#344 baaaaaaaaaaaaaz.........volt képük eltolni 1 héttel..........:D:D -
#343 aranylemez :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))999 -
n3whous3 #342 Fasza -
hitch #341 egész ütösre fog sikeredni:D -
#340 még 2 hét...... -
#339 Pár kép:
-
Szeszmester #338 Ebben a játékban a DX 10 renderelés csak egy kisebb bővítés, olyan opciók válnak elérhetővé, mint a volumetrikus füst, a napsugarak megjelenítése és a dinamikusan változó nedves felületek (pl esőcseppek egy pocsolyában). -
#337 Szerintem ez meg baromira nem a clear sky beta-ja. Az menüképernyőn eleve shadow of chernobil van kiírva. Maxra rakva is elmegy 70fps-el, és még a kép sem szép. Egy sorozatlövés a fejbe nem elég az öléshez...
-
#336 http://www.gamekapocs.hu/hir/12252 -
#335 azááám