9107
  • hykao #384
    Warez, torrent, starforce és egyéb témák kerülendők itt. Aki nem veszi komolyan, büntipontot kap...ha pedig elszabadul a pokol -> a topik ideiglenes lezárásra kerül...
  • bertino
    közeljövőben
  • The Protector
    Mikor jelenik meg?
  • zeus89
    ha megjelent is én nem szedem le, megvárom a magyar verziót , nem mintha az angol nem menne yól :D
  • Buren
    Addig lehet nézni a honlapjuk frissítését. Van valami ami hasznos lehet a nagyobb csetepatéknál. Ezen kívül számomra nagyon érdekes nincsen, majd talán holnapra felpakolnak néhány újabb dolgot.
  • bertino
    tul sokminden nincs bennük :D
  • bertino
    3 felvétel.
  • bertino
    http://www.gamekapocs.hu/hir/12334
  • strebacom
  • bakvarnyu
    hát az újságíróknál már kint van úgyhogy akármikor jöhet a törés
  • Buren
    Ennek a találékony orosznak már nem kell várnia még 22-ére sem.
  • koschwarz
    muzsik, pamagyítye!!

plusz 1 hét...
  • barmi
    Igyíííí kámnye!!! Jöhetnemár jöhetnemár jöhetnemááááár :D XD Wehehehehehe
  • Buren
    Clear Sky alapsztori
  • oneal1
    mind2-t
  • mikiking
    de lényeget nem mondanád el ??? mit kell itt ölni,embereket,vagy szörnyeket,vagy mi ez ?
  • koschwarz
    olyan játék, amiben csak a kezedet látod meg a fegyvert. faszányos lesz!
  • mikiking
    ne basz man..hihetetlen ....
  • bertino
    ez egy játék.
  • mikiking
    Amugy ez a Clear sky miről is fog pontosan szolni ? szörnyek is ,vagy mi ez ?
  • berczely
    Javelin,kanyar puska stb....
  • Buren
    Üdv Urak!
    Valaki tudja milyen új lövőalkalmatosságokkal bővítik az arzenálunkat?
  • solo
    Hát, kitudja, lehet lesz olyan faszályos kis szinkron, mint a Chrome-ban..
  • mikiking
    akkor letöltöd angolul...ennyi
  • bakvarnyu
    a szinkron szvsz fos lesz
  • koschwarz
    oké, ha így lesz, örülök. csak nem is a szöveggel van a legnagyobb baj (ha pl. a stalker angol szövegeit nézem, teli voltak hibával), hanem az átélés nélkül "eldarált" szövegekkel...és a rossz szinkronhangok. bár pl. a witcher nem volt rossz alapvetően, de voltak olyan kappanhangok, amitől égnek állt a hajam...

nekem bejött az rossz orosz akcentussal elmondott szövegek a shoc-ban...ha ezt a magyarban is visszaadják...
  • Szeszmester
    Alapvetően negatívum, hogy szinkronos lesz?

Aha... szerintem a szinkron mindenképp dobni fog a hangulaton, még ha nem is lesz kiemelkedő. Akarsz fogadni?
    Vigyázz, annyi előnyöm van, hogy én láttam a szövegeket (#311).
  • koschwarz
    na szóval, a gamestar nagyon dicséri, 92%-ot kapott. néhány apró bár idegesítő bugot említ, meg hogy még sokat tölt a pályák között.

ugyanakkor az egész zóna-sztori kiteljesedik, és állítólag a dx10 effektekkel gyakran szebb, mint a crysis! ráadásul maga a terep is iszonyat részletes, mindenhol tárgyak, törmelékek, szemét, növényzet, stb. az újságban lévő képek is döbbenetesek. ha jól értem, kétszer annyi poligonból állnak a tereptextúrák is. a gépigényről annyit írnak, hogy állítólag a sokkal nagyobb részletesség ellenére is is jobban fut, jól optimalizálták az mocit. majd a füst és eső effektekből kellhet visszavenni ha szaggat, mert azok erőforrás-igényesek. ami LOL az szerintem unalmas crysis-ra meg az agyon-hazug-hypolt übergrafikájára nézve, hogy a clear sky winfos xp alatt is tudja azokat a vizuális mutatványokat, amelyeket a crysis hivatalosan csak vista alatt tud...míg a gépigényt össze sem lehet hasonlítani - úgy hogy a látvány állítólag döbbenetes!

számomra a legnagyobb királyság a csapatos harc jelentette a stalkerben, ezekben sem lesz hiány. mindenesetre a játékmenet az, amit az előzetesekből várhattunk, frakciók, harcok, és egyéb nyalánkság.

számomra alapvetően negatívum, hogy - ahogy írja is az újság - tényleg SZINKRONOS lesz! aztán ki tudja, lehet hogy jól sikerül majd, a remény mindig él...mindenesetre nem tudom, hogyan fogja ez befolyásolni a későbbi peccseket.

szóval számomra most már biztos, hogy király lesz a játék. alig várom már (előrendeltem!!!)
  • bertino
    szerintem ugyis csuszni fog.
  • Grifidos
    Felhívnám a figyelmet a honosítás adatára.
    Clear sky
  • oneal1
    baaaaaaaaaaaaaz.........volt képük eltolni 1 héttel..........:D:D
  • bertino
    aranylemez :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))999
  • n3whous3
    Fasza
  • hitch
    egész ütösre fog sikeredni:D
  • oneal1
    még 2 hét......
  • Prince23
    Pár kép:

• Szeszmester
    Ebben a játékban a DX 10 renderelés csak egy kisebb bővítés, olyan opciók válnak elérhetővé, mint a volumetrikus füst, a napsugarak megjelenítése és a dinamikusan változó nedves felületek (pl esőcseppek egy pocsolyában).
  • gabesz752
    Szerintem ez meg baromira nem a clear sky beta-ja. Az menüképernyőn eleve shadow of chernobil van kiírva. Maxra rakva is elmegy 70fps-el, és még a kép sem szép. Egy sorozatlövés a fejbe nem elég az öléshez...
  • bertino
    http://www.gamekapocs.hu/hir/12252
  • oneal1
    azááám