9107
-
#434 Akit érdekel itt megtalálja miket javít ez az 1.5.03-as patch -
#433 De jó lett akkor az alap -
#432 Ez nem újdonság: #393
Ami újdonság, hogy már egy peccset is kiadtak náluk 1.5.03 verziószámmal. 43 megát nyom. :) -
keepernext #431 megjelent.....ruszkiba -
#430 "háborúzás (ami sajnos elvette az atmoszféráját a játéknak)"
miért? a shoc-ban is van...
-
#427 témához: jó ez a "teleport"-fícsör. tulajdonképpen az volt az egyetlenegy dolog a shoc-ban, amit utáltam, hogy végig kellett rohanom minden pályarészen, ha pont a térkép másik oldalán volt dolgom, és persze ilyenkor mindig ugyanazok a küldetések bukkantak fel..."tisztítsd meg az xy-t a banditáktól/vadkutyáktól/mérgező pipacsoktól"... -
#426 Bocsi hogy csak így utólag szólok de kicsit finomítottam a képen szal itt a jobbik változat de ha nektek ez jó akkor hagyhatjátok ezt is....
(a csávó és a téglafal találkozását javítottam sztem nagyon elüt a régin) -
#421 asszem maradok a shoc-nál... -
tibiszabo #420 -
#419 szuper! -
#418 Esetleg új banner...
-
#417 Nah jó de miez??
Kiégett ott valami vagy mi? -
#416 -
#415 jaja de az micsoda?Olyan mintha meteor felszántotta volna a földet -
#414 Gondolom itt most más fogja adni a hangulatot. pl a banner hátterében lévő "izé" is... -
#413 Ennyi mindent kivettek?
Pripyat pedig tök hangulatos volt az 1.ben az atta a csernobilos feelinget!
Hát remélem azér jólessz ez így is. -
#412 Ez a teleport jó ötlet én komálom. -
FoxMurder #411 Nah, akkor némi infó a játék végleges verziójáról az UHSF fórumról (megjegyzem, nem tudom, hogy honnan vették ezeket az infókat). Azért ahogy elnéztem, megint működött az olló a játékban, van cutout rendesen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Nem akarok senkit lehangolni, pofás kis játék lesz, de nem egyenértékű egy teljes új játékkal. Inkább olyan mint 1 mod, vagy 1 patch.
Ami nem lesz benne:
- autókat még moddal se lehet visszatenni
- szörnyeket se lehet még moddal se visszatenni (bye bye zombi, burer, chimera, izlom, rat, cat stb)
- alvást se sajnos (bár még van erre az egyre remény)
- azt ígérték nagyobb lesz a bejárható terep az erőműnél, viszont épphogy ki nem vették az egészet: nincs stancia1, csak stancia2 pálya (fél erőműt kivették) és nincs szarkofág meg warlab pálya se
- kivették a beígért generators pályát is (ami az erőművet bővítette volna)
- nincs pripyat és a beígért pripyat underground sincs benne
- nincs darkscape se (a mocsár pályán van 1-2 síremlék ami a régi darkscapen volt látható)
- nincs a kórházas alatt a beígért titkos labor pálya se
- egy hónapja közölték le az extra felbontású bár-os képet, nos tippeljetek, a teljes bár meg rostok pályát is kivették (nahát!)
- katakombák pálya is elszivárgott (fél éve szépen mutatott a videón azokkal a füstös ventikkel)
Ami biztos benne van:
- háborúzás (ami sajnos elvette az atmoszféráját a játéknak)
- 8 darab shoc-ból átemelt pálya: army warehouse, cordon, garbage, agroprom, agroprom underground, darkvalley, yantar, stancia_2 (npp túloldala csak)
- a shoc-ból átemelt 8 pálya pici átalakításon esett át, de ne várjon senki semmi komolyat, nem volt rá idő (néhol 1-2 betonkocka, meg 1-2 roncs, meg 1-2 gödör)
- kórházas pálya (hospital, de nem nagy)
- limansk (gyönyörű)
- mocsár (óriási, kb 40%át láthattuk csak eddig videókban)
- red forest (ez is nagyon szép erdős cucc)
- a játék nagyon lineáris lett, nincsenek oldalsó pályák, csak dél-észak irányba mozoghatunk
- sebződés élethű, jó nehéz lett a játék
- a fegyver tuningok teccősek
- idióta gyors utazás módszer (teleportálgat összevissza ha fizetsz az npc-nek)
- blowoutok nem véletlenszerűek, hanem olyanok mint a régi játékban. valami küldetés vagy egyéb után indulnak
- van pár új artifact meg anomália" -
#410 ja, már ha télleg jön is akkor... -
#409 Szeptemberben valamikor az már nincs olyan messze.Ja és nem 7500ft az a Warhead ára hanem 7990 :D -
#408 hát ja, csak mire megjelenik... :\ -
#403 én is csak annyit írtam a múltkor ... -
#402 A két dolog nem ugyanaz, mert náluk az orosz verziót orosz kiadó adta ki... Magyarországon meg csak forgalmazók vannak, magyar kiadók nincsenek...
Egyébként szinte 99%-ban oroszul adnak náluk ki minden játékot (legtöbb esetben szinkron is, de felirat mindenképp)
De hát nincs mit csodálkozni ezen, az sokkal nagyobb piac, mint Magyarország. Mi kb. 10 millióan vagyunk, ők meg (volt szovjet tagköztársaságokkal együtt) majdnem 300 millióan... -
#401 Torrenten fenntvan az orosz az sima 1 dvd-s. -
#400 Bezzeg a Crysis warhead esetében nekünk nem jelenik meg pár nappal hamarabb -
Hellsing47 #399 néha komolyan mondom irigylem az oroszokat :) -
#398 Nem tudod véletlenül, hogy hány gigát foglal a játék telepítő adatállománya? -
#397 Miért is? Oroszországban valóban már megjelent. Moszkvában ma, Szentpéterváron holnap, Jekatyerinburgban pedig hétfőn fog... :)
Ha érdekel tudok olyan orosz online-bolt oldalt adni, ahol megrendelhető, és Magyarországra is szállítanak... :)
A sima CD tokos verzió ára kb. 3, a DVD tokos kb. 5, a gyűjtői dobozosé pedig kb. 7 ezer forintnak megfelelő rubel.
Még mindig nem csak tőlünk nyugatra van élet... -
tibiszabo #396 -
#395 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én semmi letöltést vagy valami ilyesmit nem írtam most tudtommal, azt írtam, h az orosz verzió megjelent -
#394 na ezért a hozzászólásodért majd meglátod mit fogsz itt kapni ... :D így jártam én is ... -
#393 Már az orosz verzió megjelent. -
daneelolivaw #392 üdv!
azt tudja valaki,kábé a játikdő mekkora lesz? rövidebb vagy hosszabb lesz az eredeti játéknál? -
#391 Na akkor ezredszerre: hagyjuk most a tisztességet...a lényeg csupán annyi, hogy ez a JÁTÉK topikja, nem pedig annak különböző kalóz verzióinak információs, elindítására vonatkozó, krekkért nyavajgó stb. topikja...Itt a játékról essen szó. Mindenkinek magánügye, hogy honnan-milyen verziót szerez be, de a különböző "oldalvizes" megoldásokat senki ne propagálja itt! Aki nem akarja megvenni, az ő dolga, de akkor a beszerzés is az ő dolga legyen...
Ott, ahonnan letöltesz egy kalóz verziót szintén van hozzászólási lehetőség, tehát a kalóz verziók elindítása, krekkelése stb. témákat ott tessék átbeszélgetni, ahonnan letöltésre került az anyag...
Itt az SG-n, a NYILVÁNOS, NYITOTT FÓRUMON, a játék topikjában a játékról legyen szó... -
#390 Hogy legyen idő elkészíteni a hmm..."alternatív" .exe-t a játékhoz:D -
#389 Ez beszarás most rátettek még egy hetet a megjelenésre, Aug. 29 helyett, Szep. 5. hogy ennyit szarakodni vele. Pedig azt írják kész a game teljessen. Akkor meg minek húzzák ezt is. -
#388 említettem lentebb, hogy nem áll szándékomban letölteni az orosz verziót :-P a szinkronost fogom letölteni, és netalán ha fog tetszeni akkor megveszem, életem talán 3. eredeti játékát ... -
#387 az hogy sok ember tisztességtelen, nem jelenti azt, hogy ez a normális
mellesleg aki annyira igénytelen vagy türelmetlen, hogy képes lenne 2 héttel a megjelenés előtt valami szar orosz verziót letölteni, az meg is érdemli, mikor nemsokára itt a szinkronos... -
#386 hivatalos határ idő a megjelenésre aug.29!+-1 nap! -
#385 Láttom törölve lettek a hozzászólásaim, amit nem értek teljesen, minden más topicba ki lehet beszélni az ilyen dolgokat még nincs OFF-TOPIC, ha lesz olyan akkor ott megtárgyaljuk a dolgokat, de amíg csak ez az egy topic van ennek a játéknak, addig igen is ide kell írni ilyen dolgokat. Menyire tisztességes lett itt mindenkit.