9107
-
Hellsing47 #515 értem
szerintem ne várj túl sok embert amig csak orosz verzió van :D
mellesleg magasabb felbontású képeket nem tudsz lökni esetleg? -
#514 tudnál képet beszúrni az angol menüről, h értsem mi van az options-ban? -
#513 Neméppen... -
#511 A clear sky egy vérpistikéknek szánt agyatlan gyilkolászós szar lett? -
Hellsing47 #510 oroszról angolra fordítja? :|
vagy akkor mért angolra csináltad meg a menüt? -
#509 Igazábol semmi küldetés nem volt eddig , csak ilyen bandaháború az egész játék...
Amúgy apám ferdíti nekem az oroszt
Menüt már sikerült megcsinálnom angolra , úgyhogy lanozni is lehet már!(hamachi) -
#508 Sztem kipróbálni bőven jó az orosz is!
Nemkell végigvinni meg küldiket csinálni megnézi hogy fut mennyire tetszik azt utána megveszi ha kell neki (vagy leszedni magyarul) -
Hellsing47 #507 valóban szép, azonban tudsz is oroszul vagy csak türelmetlen vagy? -
#506 jó játékot az orosz szarral :D -
#505 Kib*szott dúrván néz ki! -
#504 Pár kép :
Minden max , összes csúszka csutkán , 16×AA és nagyon szépen megy 60-70 fps el!
És végül a kedvencem
-
#503 -
lammaer #502 Letöltötted az oroszt mi? Akkor szenvedj a cirill betükkel :) -
Gtava #501 Azt hiszem megvárom a magyar megjelenést xd :) -
#500 lesy Barátok közt géza meg Tilda -
#499 Nehéz elképzelni h híres magyar szinkronokat fogunk hallani ...:S -
#498 Szeptemberben (márha nem fog csúszni) fog megjelenni magyar szinkronnal és felirattal a játék 7990Ft-ért megveheted. -
Trion #497 akkor most van vagy nincs ? -
#496 hello.
te nagyon el vagy tévedve.
hello. -
#495 Sehonnan, mert még nincs is. -
Trion #494 helló magyarositást honnan tudok leszedni hozzá ? -
lammaer #493 Most mé vagyok seggnyaló?
Különben ez az újságirás csak üzlet az egész témához: nem akarom védeni nagyon a mundért, de azért nem feltétlenül igaz mindenhol hogy mindenről jót kell irni (GS-t nemismerem, a megboldogult PC Games/CD Games lapjain fordultam elő, meg párszor a PCGuruban...)
Szóval: nyilván ha egy kiadó odaadja mondjuk megjelenés előtt a bétát egy újságnak "haveri" alapon, nem illik rohadtul lehúzni a cuccot, mert akkor máskor nem ad semmit. Ez tény. Viszont nekem tán csak 1x-2x alkalommal jött vissza a főszerktől irásom, hogy azért kicsit finomitsak az itéleten (ott is csak többnyire a %-on tltak kicsit, a szöveg nem nagyon változott :) ) - az esetek többségében meg lehetett irni kultúrált módon a kritikát és az meg is jelent úgy ahogy szántam - sőt, kötelező volt pro és contra dolgokat is irni egy-egy játékról.
Az is tény, hogy amikor az ember egy újságcikket olvas, lényegében többnyire egyetlen ember véleményét olvassa - márpedig az ő izlése lehet hogy nem olyan mit az enyém. És akkor tényleg kalap kaki az irás, az ÉN szemszögemből.
Ezért én nem az újsűgot néztem először, hanem a cikkirót. Mert ha tudom róla, hogy kb egyezik vagy legalább hasonló az érdeklődési körünk/igényünk, akkor adhatok a véleményére :) De ugyanez igaz itt a fórumon is, nem kell hozzá újság.
-
#492 http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200808&id=358 -
#491 -
#490 na ne, biztos csak azért mert berakták az egyik hozzászólásod
Én nem bízok egy cikkben se , üzlet az egész újságírás , megy a lóvé jó pont, nem megy rossz pont. -
#489 hátőőő a gamestra 1 kalap kaki már évek óta szerintem... -
FoxMurder #488 Ha a bugokat kijavítják a worldwide verzióban, akkor még jó kis játék lehet belőle, mert az atmoszféra garantált. Az oroszoknak meg köszönjük, hogy le bétatesztelték nekünk.
Talán túl magasak voltak az elvárásaim a CS-el szemben, azt vártam, hogy a régi és új pályákkal együtt megkapjuk azt, amilyennek eredetileg kellett volna lennie.
Úgy tűnik viszont, hogy az "ilyennek kellett volna lennie" Stalker helyett kapunk egy hangulatos, de túl átlagos shootert. Nekem a Stalker Oblivion Lost állapota (darkosabb túlélő-horror több szabadsággal) sokkal jobban tetszett, de a fejlesztők akkori elképzelései túl ambíciózusak voltak.
A Gamestar számomra már rég nem mérvadó újság, bele vannak zúgva a GSC-be, szerintem sokszor elfogultak. -
#487 egyébként én megbízom a gamestar értékelésében, és ott 90% felett adtak, és dicsérték (említették a bugokat is). -
#486 A sima Crysis is hamarabb megjelent... -
#485 lehet hogy perfect beszélik:D -
FoxMurder #484 "átlag játékos"
Én is ismerek ilyeneket, őket csak az érdekli, hogy elmondhassák: végigvittem ezt is, jöhet a következő.
Az alap Stalker sebzés beállításai szerintem sem a legrealisztikusabbak, AK-74-el közelről beletárazáskor nem mindig halálozott el az ellen. Ha tényleg nehezebb játékot akartok, rakjatok fel egy olyan modot, ahol pár lövéssel le lehet lőni bárkit, mert akkor ez visszafelé is igaz lesz, téged is lelőhetnek ugyanilyen könnyen. Teljesen más stílusban kell harcolni, fedezékről-fedezékre sprintelni, bujkálni, taktikázgatni. Nekem ezek a realisztikus(abb) sebzéses modok jöttek be legjobban, ezekben már tényleg volt tétje a tűzharcoknak. Nemegyszer a legjobb suit-ban lőttek le egyetlen fejlövéssel. -
#483 Sokan nem csípik az ilyen játékokat!
Nekem van pár haverom akik el nem tudják képzelni hogy lehet egy S.T.A.L.K.E.R.-el játszani!Én mindíg azt mondom nekik hogy túl bénák hozzá mer csak lőni tudnak quake stílusban azt megáll itt a tudományuk...
Pedig nagyon jó játék és ez a Clear Sky is durva lessz az tuti! -
#482 -
#481 "de azért továbbra is vallom,hogy az átlag fps játékos sem olyan ostoba azért"
én sem ezt mondtam, hanem azt, hogy egy átlag játékosnek (ahogy manapság divat, casual gamer) nem biztos hogy van ilyen fajta realizmusra igénye... -
FoxMurder #480 koschwarz:
"hát erről nem vagyok meggyőződve, már meg ne haragudj, tőlünk keletebbre még durvábban megy a warez, mint nálunk..."
A 439-hsz.-nél is van egy cikk, és a net is tele van vele, hogy a játékot védő Starforce 5 feltörhetetlennek bizonyult, tehát a vélemények biztosan nem az uborka-vodka stb. zabáló (ha már egyszer ilyen előítéletes módon fejezted ki magad) ruszki kalózoktól származnak.
Hadd idézzek pár véleményt az angol gsc fórumról. Ide sok, a játékot megvásárló orosz írt véleményt a CS-ről. A hivatalos gsc fórumra nyilván nem a feltörhetetlen játékot letöltő warezelők írnak, de ezt biztos te is tudod. Ha nem érted az angolt, lefordíthatod Babelfish-el, vagy http://www.webforditas.hu/ címen, vagy google-val:
"Excuse me for my poor english. I hope, you'll understand me.
So, what can I add...
I'm really upset about buying "Clear Sky". And money is not the main reason. I expected of better add-on for my favourite game. Now we have nice stupid shooter at all. Improved 3D models, 3D sun rays, smoke.. Realistic wet surface. And nothing more.
That is all, you know... Old good S.T.A.L.K.E.R had been lost now for russian fans. There are toooo many bugs, too many problems with system optimisation. The game allways kicks players, when passing throw locations, or something... Any reason! Just kicks.
Russian gamers are resentment. We are trying to connect GSC by forums, theirs official site. But they just ignores us. So what should we do, when GSC deceived all of us, realising only beta-version, complited on 'bout 70 per cent??"
Másik tag:
"Bugs and the programmers stupidity isn't the only problem - there are also 'storyline' (if this crap can be named that way)
All of you guys here... all of you get the same buggy piece of shit as we did. Sometimes (very, very, veryveryvery rarely) it is cool - in this moments i feel like it was when i played SoC for the first time, but most of time it is unplayable, booring or just stupid.
And you must be a fanatical about this CS shit if you still believe you'll get 'a-game-fixed-by-magic'. The GSC crew just fucked it all up and now they wanna get a good money instead of fixing bugs.
p.s. The guy who have 'all settings to max and still great performance' - GSC is your employee? No? Then YOU SHOULD launch it on WinV with all settings to max and then tell me about what performance you got in this game. Don't shout here of what you're know nothing about.
p.s.s. I have sucessfully got my money back for this game.
p.s.s.s. We still have no patch to SoC that would fix all of the bugs."
Szóval ez a tag visszavitte a játékot, és visszakérte a pénzét.
Idézzek még? -
#479 na így már rendben van és még egyet is értünk
AK-én is lőttem vele, sőt lőttem géppuskával is,ami ugye nem keverendő a géppisztollyal és valóban nem úgy van,hogy a cél felé megy tutira,ha egyáltalán sikerül pontosan becélozni
amikor én lőttem vele(seregben) akkor aszem minden 5. lőszer jelző lövedék volt (értsd tulképp világított) ezt mondom arra,amit te is mondasz, hogy nehéz becélozni sorozattal
de azért továbbra is vallom,hogy az átlag fps játékos sem olyan ostoba azért -
#478 csak azt mond meg kérlek, hogy mi volt degradáló abban, amit írtam?
"meggyőződésem, hogy az átlag FPS-játékos azért dobta néhány perc után, mert miazhogy le kell guggolni, hogy pontosabb legyen a fegyver, meg hogyhogy nem egy csőben kell haladni, te jó ég, nézni kell az quest markert..."
a FPS-ek 90%-ában egy csőben kell haladni, lineáris a játékmenet. aki ilyen FPS-ekkel játszik, annak ehhez képest zavaró lehet az a szabadság, amit a stalker nyújt. ez tény, és nem egy fórumon olvastam, hogy ezért(!) húzta le a játékot, minimális játék után, mert amikor kimászott szidorovics bunkeréből, nem tudta hogy mit csináljon
hasonló a fegyverekkel: sokan panaszkodtak, hogy közelről sem tudják lelőni az NPC-t...ha a fegyverek sebzése nem is reális, de a stalkerben a többi része relatíve igen. van ballisztika, nem egyenesen repül a lövedék, mint az átlag FPS-ekben. van szórásuk, én lőttem ak-val (is), hát szór mint a disznó, ha 50-100 méterre akarsz valamit eltalálni, akkor már érdemes egyeslövéssel vagy rövidsorozattal, célozva lőni, míg egy átlag FPS-ben ezzel sem kell törődni. és igenis, a fejlövés itt is halálos!
tehát mindezt úgy értettem, hogy annak aki ilyenekkel játszott csak, ezek a dolgok zavarhatták, de emiatt nem kellene egy játékot lehúzni.
nem véletlenül szűk körben népszerűek az olyan gammák, mint az operation flashpoint vagy az armed assault. ott aztán még a szelet is figyelembe kell venni.
talpnyalóimról nem tudok, lammaer-t a bf2 topicból ismerem. -
#477 hát ha ebből élsz,pl versenyekre jársz és lóvét is keresel vele,akkor oké
akkor vmit télleg elértél a játékkal,de ne nézzed már le a játékosok többségét,akik szted csak cső fps-ben tudnak gondolkodni,mert ez biztos nem így van,csak lehet,hogy éppen az említett játék sokaknak nem tetszett,de nem hiszem,hogy azért,mert ők nyomorékok és csak cső fps-el tudnak játszani...szted nem túlzás ezt állítani?
amúgy hím nemű vagyok és ha te 20 éve játszol(gondolom mondjuk így: videójátékokkal),akkor sztem egy korosztály leszünk
tehát köszönöm,hogy tekintettel vagy a koromra
a seggnyalóidat meg külön üdvözlöm
akinek nem inge nem vegye magára
ui:te pro gémer vagy(de jó neked) én meg nem szeretem, ha vki a többséget zeronak nézi
ennyi -
#476 nekem anno a stalker bugosságával nem nagyon volt gondom, kivétel 1 apró ám igen idegesítő bugot: vérzéscsökkentő artifact volt rajtam a játék 1/3-adában-csodálkoztam h miért vérzek el 1(!)lövéstől(egyböl pirosra váltott). azán miután eleget szívtam, rájöttem h azok okozzák, kicsit könnyebb lett miután levettem öket... -
#475 Basszus ennyire türelmetlen embereket 460-an leszdték már az orosz verziót.Kurvanagy élvezet lehet tolni vele