9107
-
Hellsing47 #569 azért az sem tökéletesen
de a szinkronhoz én sem ragaszkodok
bőven elég a magyar felirat -
#568 A Lister variable fontjának karaktertábláját cirillre állítod, és akkor jól mutatja és másolja, pl.: "Будет что важное, расскажешь, ОК?" -
#567 Ne legyél benne olyan biztos ,hogy szar lesz! Lsd.: Witcher -
#566 Am nekem tuti nem kell a magyar verzsön mer én nem akarok szar szinkront hallani sokkal feelingesebb ez az orosz beszéd! -
#565 Magyar menüt pls!
Valaki írjon magyar menüt!Bár nem mintha angolul nem érteném... -
FoxMurder #564 Oks, mindegy, az xml-eket Internet Explorerrel nézve rendesen kiírja a cirill betűket. -
#563 Milyen kriksz-kraksz?
Gamedata/Confogs/Text/RUS - itt vannak a szövegek -
FoxMurder #562 Hát ja, de hogyan kell a kriksz-kraksz szöveget átkonvertálni cirill betűsre, hogy a fordítógép megegye? -
#560 Am átviszed az egészet egy normális ferdítőprogin és kész is! -
#559 Igen , ez ugyanaz mint a SoC hoz , és gyorsabb lett tőle! Vagyis gondolom ettől , elég sok mindent állítottam benne és 35 ről felment 70 fölé ... Amúgy NFOHumpon találtam , ott írták és azért tettem fel. -
mikiking #558 hátha találsz rá vállakozót...egyébként gyönyörüüü az ég.... engem az fogott meg -
FoxMurder #557 Ez gyors volt, ez egy database extractor a Clear Sky-hoz.
Ez a cucc csak kicsomagolja a játék db fájlokba tömörített tartalmát. Ettől gyorsabb lenne? Mert ez a SOC-nál is ki lett próbálva, de az nem lett gyorsabb tőle.
Így viszont meg is van az összes orosz szöveg xml fájlokban, akár lehetne is magyarosítani a játékot. -
#556 Pontosan mit moddoltál benne? -
#555 Itt a grafikai mod és az angol menü!Leírás mellékelve!
Enjoy!
LETÖLTÉS -
#552 Be is van kapcsolva.
Egy ilyen sort keressetek az user.ltx ben:
r3_dynamic_wet_surfaces on
r3_dynamic_wet_surfaces_far 30.
r3_dynamic_wet_surfaces_near 10.
r3_dynamic_wet_surfaces_sm_res 256
r3_volumetric_smoke on
Ami itt van:
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-STCS\ -
#551 Oké akkor az xp-sek megnyugodhatnak mer nem maradnak le semmi látványról! -
#550 Nem. Nemengedi. De mindjárt rálesek egy cfg fileban
(Dinamic wet surfaces és a Volumetric Smokeot nem engedi , ahogy leírtam) -
#549 Itt a DX10 csak a füstben és a vízes felszínben fog meglátszani , a többi marad ugyanaz. De ez is csak addig , amíg át nem írod a cfg-t hasonlóan mint a crysisnél. Ott ugyanilyen "esőfolyás" van és működik DX9 alatt! -
#548 Jó nézni ezeket a videókat amikor 50 ezer méterről shotgunnal lövöldöznek ellenfélre lol az ilyen vajon mit vár hogy el is fogja találni? -
#547 Azt nézd meg be lehet e kapcsolni a dx10-es efekteket xp-n is!
-
#546 De persze alapból nem ment ilyen jól Kicsit modoltam , így szebb is lett , és sokkal gyorsabb is! Ha valakit érdekel a dolog szóljatok és készítek hozzá egy "mithogyan"-t -
jodamester #545 4 giga rammal fura is lenne, ha sokat töltene -
#544 Am anynit mondok DX10 efektek xp alatt nem fognak menni sajna!
Szal Vista most előnyben!
Csak ott jön elő az esőcseppes fodrozódós dolog meg ilyenek... -
#543 Min az olyan 45 körül van , átlagba megy 75 körül , multiba pedig 120+ -
#542 Legalább az már tuti hogy akkor nálam is maxon fog menni.:) -
#541 Értékelésnek ezt a részét nemértem:
-Még mindig sokat tölt pályák között
Nekem ha tölt az 3-4 mp és azis nagyon ritkán van. -
jodamester #540 Hány fps-el megy? min: ? -
#539 Nem , Full Lighting.
Menüről még régebben csináltam a képet haveromnak -
#538 Most ugye viccelsz, hogy Static Lightinggel játszol? -
Louis Cyphre #537 S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky - Videóteszt -
jodamester #532 A screeneket static lighting-al csináltad? Mert ha igen akkor tölthetnél fel full dinamic lighting-al is ugyanebben a felbontásban... -
#524 Na Akylleusal indítottunk egy szervert , IP alapján lehet kapcsolódni ! (Ha bennvagy hamachin)
IP:5.9.183.198 -
#523 Keci jól néz ki ez a cordon pálya akar lenni az 1. részből ugye? :O -
Hellsing47 #522 nah erről van szó, bár egy kicsit ezen is vlátszódnak az élek, de nem olyan feltünőek
viszont nem értelek ha 24"-os monitorod van mért csak olyan "kis" felbontású képeket raktál elsőnek? :|
-
#521 Bevan kapcsolva , ez a 16×AA!
Menü és nagyobb képek:
-
#520 látod, hogy mégsincs
vagy ez ilyen 0,5x AA -
#519 Elméletileg azt irta minden maxon van szal abba élsimitásnak is benne kéne lennie. -
#518 vagy talán csak be kéne kapcsolnia az élsimítást... -
Hellsing47 #517 nem ronda az, azonban a recék engem is zavarnak, ezért is kértem nagyobb felbontású képet -
#516 Hát baszki elég ronda főleg az alsó képek :( Azok a recés tárgyak már szinte ölni tudnának :(