9107
-
#611 -
#610 a 2 gb az a ramod gondolom ,a 4 gb meg a szabad helyen a meghajtón?! -
Tockos #609 Hát hogy én vagyok ilyen béna vagy mi van nemtudok az elso pályán tovább menni.Rogton mikor kétcsovu puskát kapok és el kell jutni valahová nemtudok mert megol a sugárzás.Már mindenfelé indultam csavart is dobáltam de mindig meghalok.Nincs valakinek valami otlete hogy merre menjek vagy venni kellet volna valamit a boltban ahol a faszi árul vagy valamit be kell kapcsolnom vagy mit csináljak már nemtudom. -
mikiking #608 Az a piros keretezett az mi akar lenni ??? mert 4 giga nincs a gépemben semmi -
-
#606 Nekem nem ismeri fel a VGA-t a game!
Feltenném full dinamik mittom mire dx10-es módra azt kiírja hogy pixel shader 1.1-es kártya kell neki az enyém nem felel meg -
#605 mondjuk a shoc-ban is a sun shadow zabálta az fps-t, csak azt kellett kikapcsolnom a majndem maxon futtatáshoz 8800gt-n. -
#604 DX10? -
#603 Ja és annak aki rinyál a gyors utazás miatt: NEM KÖTELEZŐ használni, van aki nem akar sétálgatni, nekik ez jól jön. -
#602 Ide is írok: LOL Mi ez hogy a pisztoly irányzékát nem lehet használni, csak ilyen gagyi zoom van (gs videóban láttam)? Remélem ezt lehet állítani, vagy patchelik, mert ez így elég nevetséges, egyébként szertintem jó lesz, nekem eddig nem okozott csalódást, hiába írják hogy mi nem lesz benne, szerintem azokat nem is ígérték... Mindent összevetve jó lesz ez, de nem lesz jobb a SHOC-nál, csak pont olyan jó. -
#601 az azér szar, hogy még egy ilyen jó kártyával is lemegy 18fps-re -
#600 Bezony -
#599 Load nem megy? -
#598 Igen de ha azt felteszem akkor pedig New game-nél crashel -
#597 Elvileg van az orosz verzsönhöz patch... -
#596 Nem , nincs -
Tir Na Nog #595 Itt is van még olyan mint a SHOC-ban, hogy pálya közepén "lefagy" egy időre, és nekiáll percekig töltögetni? Vagy azt már kijavították? -
#594 Nektek is crashel a játék az AKU-74 es küldinél? Kiveszem a dobozból és crash -
T0NI #593 Meglátjuk, köszi a tanácsot, és rlem igazad lesz a játék minőségét illetően!
Üdv -
#592 Ugyanilyen , vagy jobb.
+1GB rammal meg semmire nem fogsz menni , inkább tedd félre új procira. -
T0NI #591 A SoC, szinte minden maxon elment 1024-ben full dynamic lighting-al átlag 28-33 FPSel.
Most tervezek betenni még egy giga ramot, elképzelhető, hogy ez jobb optimalizáció miatt ugyanilyen minőségben fog menni?? -
#590 pfff pont az újdonság efekteket kapcsoltad ki ami szépít a játékon... -
#589 Low-Mediumra tippelek... Ugyanúgy fog futni , mint a SoC , még jobban is kicsit! -
strebacom #588 Hogy hogyan fut 1920*1200ban extreme beállításokkal!!! -
T0NI #587 Én milyen minőségben fogom tudni futtatni a játékot ha a
szekér:
8600GT 256MB
3000+ Athlon64 @1800MHz
2GB 400MHz DDR
? -
#586 -
#585 Ha annyira nem látod azokat a velegőben lévő cuccokat , akkor legegyszerűbb csavart dobálni ( 7 essel veszed elő ) és észre fogod venni őket! -
T0NI #584 Én kérek elnézést! :-P -
Tockos #583 Nem tudok továbbjutni rogton az elején amikor fegyvert kapok és el kell jutni valahová ahová a nyíl mutatja de sajnos mindig megol a sugárzás ,nemtudjátok mere kell mennem hogy eljussak ahová a nyil mutassa? -
#582 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1184143611&no=537]#537[/URL] -
FoxMurder #581 Egy kis kiegészítés Nebdy modjához, mert kimaradt belőle az irányítás angolosítása. Egyszerűen csak be kell másolni a gamedata/configs/text/rus könyvtárba, és felülírni vele a régit.
angol keybindings -
T0NI #580 Találtam egy kis videót a játékról magyar nyelven
Egy két spoiler is van benne!!
Video
-
#579 Tényleg...igaz. -
Hellsing47 #578 ő nem a házigazda -
Hellsing47 #575 1hét -
#574 1 hét ha minden igaz! -
strebacom #573 Köszi az angol menüt.... -
mikiking #572 pontosan mennyi az a pár nap ? -
#571 Kibírom nyugi.
Csak nekem elég lenne magyar felirat is! -
#570 Most már igazán kibírhatod azt a pár napod amíg kiadják...