9107
-
#654 Akit érdekel a patchelt verzió elindítása csak dobjon egy PM et! -
#653 Most így visszaolvasva tényleg kicsit hülyeséget írtam -
#652 7. végén erős 1 es voltam ^^ -
#651 Hú anyám, itt mindenki ötös nyelvtanból? -
#650 Lecseréli , de csak erre a játékra gondolom (mivel megvan még neki a régi nv-je vagy nemtudom) , azért írta , hogy jövőhéten , ugyanis akkor jön a játék. Én legalábbis így értelmeztem ! Amúgy pedig tényleg hülyeség lenne lecserélni csak ez a játék miatt... -
#649 Lehet én is visszaváltok nv re.: O 96 gt sli vagy gtx 260 ért adok egy 4850 est..vagy gtx 280 ért, és ráfizetek..F@szkivan, hogy tisztabug ezzel a szarral minden: C -
strebacom #648 Hát ja sajnos sok ilyen köcsög él a világon mint ez aki veri a nyálát és nem olvassa el a lényeget..hát ezért tart itt a magyar....na de én nem haragszok rá ... áááá dehogy.... te tényleg...
-
mikiking #647 én azért irtam,mert azt irta,hogy lecseréli a 4870 -ét.... erre irtam azt,de nem sértésként -
mikiking #646 jovan internet maffia tudjuk.....csak az ilyesmihez ember kell..na mindegy...én csak jó tanácsot akartam adni,hogy ne cseréld le a jót,de te dolgod...csá -
#645 Igazad van , nemis aztírtad , hogy szarabb az ati , csak azt , hogy ehhez a játékhoz jobb az Nv! Ugyanis ez így is van , nagyon sok játéknál az Nv van előnyben , hiába gyorsabb az ati , nem arra van optimalizálva. -
strebacom #644 Bár velem hasonló korú vagy nem tudom hogy miért irzs ilyeneket és soha nem bántok senkit ez amit irtam az amit én látok...én tapasztalok... pfüü nem értem egyszerüen még ennyi hü...de inkább nem ...
én kérek bocsánatot mindenkitöl.... -
strebacom #643 "hát akkor nagyon hüje vagy,de te tudod" ember te csak ne bántogassál engem miért irsz ilyeneket én BÁNTOTTalak valamivel téged, szerencséd hogy nem személyesen találkozunk mert akkor már te nem élnél.... -
#642 -
#641 Streambacom, kérdezhetek valamit?
A megvilágÍtás beállÍtásoknál mi az ami annyira leviszi az fps-t? -
#640 Vááá, ő volt a helyi gizdacsávó a susogós gatyóban mega buffalo cipőben? -
tom235 #639 official site-ról asszem letölthető -
Hellsing47 #638 tudtommal nem -
#637 Nemtudom , nemtartok messze , mivel már 3. szor kezdem újra -
mikiking #636 Valaki a patchez tudna adni egy linket ? -
heringer #635 Köszi. -
#634 Akkor azért volt pár képen ismerős a helyszín :) Az erőműhöz megint el lehet jutni majd? -
#633 Mocsárba ne lépj,mert sugár fertőzött.Szóval..Ne fürgyé le ! -
#632 Szept. 6. a! -
heringer #631 De angol mikora várhartó.? -
#630 Régi+új! -
#629 Amúgy új területen császkálhatunk, vagy a régi+újak? -
mikiking #628 hát akkor nagyon hüje vagy,de te tudod -
#627 Érdemes patchelni amúgy még az elején , ugyanis a menések elvesznek (mert nemjó ehhez a verzióhoz a régi) , a játék kicsit gyorsabb lesz és én nemtudtam egy részen továbbjutni patch nélkül , mert crashelt! Patch megoldotta , örültem , mehettem tovább -
strebacom #626 "Nekem nagyon szépen fut , stabil 60 fps! " ez igaz olvastam az oroszoknál, hogy Nv-n fut a legjobban , ATI-n szarul, na nem baj a jövöhéten én is váltok vissza a bevált VGA-ra... -
#625 Ez is végleges, csak orosz :) -
heringer #624 Mikor jön ki véglegesen a game? -
#623 lol bazze fekszik a hordóban... -
#622 Tőlem is kép még az elejéről...
Nálam is elég gyatrán fut 20-25fps lápos mocsárban van 60fps is.
-
#618 Nekem nagyon szépen fut , stabil 60 fps!
Újabb képek! (megint alkottam )
-
#617 P - mint PDA :)
L pedig a lámpa a la Light -
Ghard #616 üdv!
nektek is elég gyatrán fut a játék?
átlag 18-22fps...
az orosz verziót használom patchelve,igaz nem tudom mit állitottam,még nem raktam fel az angol fájlokat,1280x1024 amit lehetett bekapcsoltam/maxra huztam + dx10
konfig: 8400 3.0GHz,2x2Gb ddr2,gtx280 oc -
#615 Am a térképet menyik gombal lehet előhozni? -
#614 Kb így kell menni , a fehér pontokra nem szabad rámenni! (emlékezetből rajzoltam , lehet hogy nemjó!)
-
#613 A Lapozófájlok mérete -
#612 Kimész a nádas területre elmész a kilátóig lelössz ott pár malacot utána menny be abba az üres szerelvénybe vagy miaz és várd meg a blowout végét(vöröslik az ég meg viharszerű izé) utána visszakerülsz a bázisra...