S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
<#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
A szinkronhangok általában szörnyûek az eredeti nyelvhez képest szinte minden szempontból...nem véletlen pl. hogy a nyáron a The Dark Knight sem lett lemagyarítva...nem játék, igen tudom. De mondjuk egy "Why So Serious !?" hogy hangzana magyarul...rémesen. Sorozatos frontról ott a Szökés rossz szinkron példának...egy négernek mély hangja van, erre betesznek egy az eredetire véletlenül sem hasonlítót, aztán ott van a "Gretchen"-t alakító 40 év körüli hölgyemény akinek magyarul 20 éves playboy cica hangja van. Ha ilyen érvek után is amcsi-majmolást látsz a HUN hang ellenesség mögött akkor gondold át mégegyszer...

Akkor ez még csak egy rossz pont. Jön a második: a támogatás. Fölhoznám a Mass Effect-et ahol nem lehet patch-elni mert ugye csak US patch jött ami nem kompatibilis a HUN verzióval...köszönjük.

Harmadik hátrány a késés, amit nem kell magyarázni...

A legjobb lenne ha nem erõltetnék tovább ezt a nagy lokalizációs bullshit-et, tökéletes lenne ha csak a felirat lenne magyar mint pl. a Crysis esetében. Késett? Nem. Volt vele patch gond? Nem...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Mi van legyártva te nagyon okos?
Elolvastad a #1082-es hozzászólást? Azt javítanak amit akarnak, ha akarják (remélem) az eddig kijött javítás(ok) belekerülnek. Legfeljebb ti nagyon okos emberkék észre sem veszitek, hogy telepítésnél felmennek azok is.
Megfoghatod mr bishop kezét és visszavonulhattok az óvodába.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Na hogy fellázadt mindenki ellenem de ez sajnos tapasztalat hogy akár egy film akár 1 játék eredeti nyelven felirattal sokkal élvezhetõb mint szinkronosba. Szinkron után se a hangsúlyok se a poénok se ez eredeti mondanivaló nem jön át...
bakvarnyu
Nem, ennek az az oka hogy szarok a mostani szinkronszínészek.
Ha teszem azt a Gyaloggalopp gárda szinkronizálná senki se sírna.<#vigyor1>

czky
Valaki oda tudná adni a system.ltx fájlt?

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

chopin42
nagyon igazad van...

0blueman
a magyar zenét azért utálom, mert értem a szöveget<#idiota>

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

wedge31
Ennek csak az általános társadalmi amerika majmolás az oka hogy a saját anyanyelvedet idegenek érzed.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Biztos lesz akcentus

Aha csak számomra olyan illúzióromboló hogy ott vagyok a zónába és megszólalnak magyarul... Orosz hang magyar felirat több nem kell. Sajnos halottam hogy hogy készül a Crysis warhead szinkron és az is vmi rohattul hiteles ezt hallani hogy maximum erõ, maximum páncél...
Törölt felhasználó
Ha ez a marketingfogásuk akkor b@sszák meg. Szerintem sokkal nagyobb marketing ha azt jelentik be egy játéknál, hogy 1 hónappal hamarabb jelenik meg.
Prince23
Magyar hanggal, szinkronnal fog megjelenni... ezért érdemes várni cirka egy hónapot 😄

De ténleg 1 nagy szivatás hogy mindig megvárják az álítólagos meglejenés napját a bejeltéssel hogy csúszik... De ez egyáltalán nem a ruszkikon múlik náluk hetek óta kinnt van a játék, hanem a lokalizáción meg az európai és amerikai kiadókon.
bertino
<#levele><#levele><#levele>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
"stalker_clear_sky_english_localization"

Tudom hogy vissza lehet mondani.Én megvettem az S:Soc-ot is ezt is - oroszul. Én értem. Csak az a vicc hogy otthon sokan ajvékolnak 1 db szaros játék után, amit azután nem vesznek meg. De ahogy sok fórumot nézek /politikait is/ hát nem érzem jónak a hozzáállást. A nejem orosz. És olyan lúzerek hogy nem nyaltak be egységesen a finánctõkének, egyesekkel ellentétben. Ha meg nem érdekel mit foglalkozol vele? Ez is csak 1 alap amelyet jól lehet moddolni. Pl Kanyhalos OL modjai. Én se vettem meg egyetem elött sokat, de warez szempontból kussba is voltam ám. Az 1 dolog hogy hol milyen a törvény, az elvvel van a baj.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Az bánt hogy teljesen hülyének nézik a leendõ vásárlóikat...
A lopásról meg annyit, hogy lehet hogy te így szerzed be a játékaidat de én nem ebbe a kategóriába tartozok. Egyébként meg lehet hogy ezek után várhatnak rá hogy megvegyem, mire kijön addigra sokkal jobb játékok is megérkeznek elvileg mint pl. FarCry 2 ami valahogy jobban édekel mint ez a bughalmaz... lúzer ruszkik...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ha valaki elõrendelte és nem fizette ki, még bármikor visszamondhatja.

A mesterlemez egy dolog, belenyúlhatnak. Pont a Clear Sky-ról mondogatták net szerte, hogy már több kritikus hibajavítást kellett eszközölni. Szerintem ne sajnáljuk az idõt, hisz emlékezzünk az alapjáték mekkora trutyi volt, amikor kijött és elsõ peccs után már frankó volt.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Mi zavar, elõrendelted? Akkor tényleg bajos. Te is meg akarod venni? Nemez az elsõ játék ami csúszik? Vagy csak az bánt hogy késöbb tudsz lopni?

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

STALKER: Clear Sky aranylemez 2008. augusztus 18. Elsõ nemzetközi megjelenés Augusztus 29 volt. Ezt áttolták Szeptember 5-6-ra. Ezt pedig áttolták Szeptember 15-re a magyart meg Szeptember 26 utánra... Mi ez ha nem s*opatás? Pedig az aranylemez már lassan egy hónapja megtörtént... Lehet hogy tényleg valami qrva nagy gáz van a rilízzel vagy pedig bedobták marketingfogásnak ezt a dátumtologatást a mocskok. Más elképzelésem nem nagyon van.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ebben az a gusztustalan szeréntem hogy megvárják ameddig eljön a várva várt nap mindenki dörzsölgeti a tenyerét hogy jupiiii ma végre megkaparinthatja és akkor benyögik hogy gyerekek sorry de várjatok még türelemmel egy hetet vagy egy hónapot... Gusztustalan. Nem hiszem el hogy egy héttel ezelött nem tudták hogy csúszni fog kiadás... Kibas*ott marketing fogás ez is. Király reklám ez nekik mert mindenki a rohadt csúszászról beszél...<#levele><#levele><#duhos2><#zavart2>

Mingyá megõrülök... angol sem lesz csak tizenötödikén...
qrva ruszkik...

Mr Bishop
Naon szakszerû és okos szöveg, lassan kezdhetsz játékfejlesztésbe.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

tulajdonképpen megjelent egyáltalán angolul a játék bárhol is?

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

Mr Manson
nem lesznek benne! már le vannak gyártva a kód nem változik!
maximum csak steam-es!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sok sírás-rívás, vihar a biliben...
Nem hogy örülnétek a csúszásnak bakker, így legalább már benne lesznek a hibajavítások és valszeg' nem egy patchelendõ bughalmazt kaptok hanem egy használható programot.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Mr Bishop
Cumi van emberek
Steam-en áttették szeptember 15-re.

Steam ezt írja ki most: Available: September 15th, 2008
hykao
Mi ez a nagy hiszti már itt? Mi van akkor, ha egy hónappal késõbb lesz kapaható itthon? Nem bírjátok kivárni? Addig nincs semmi más dolgotok vagy mi?

Elárulom, hogy az eredetileg orosz vagy FÁK fejlesztésû játékok esetében sokszor fél évet is (ha nem többet) várni kell akár csak egy angol lokalizációra is...ahhoz képest ez az egy hónap csúszás semmiség...
czky
Szeptember 26????? Hát most már tuti, hogy nem veszem meg...<#violent>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Kéne rubel!Jó sok!Fejleszteni!
Az a trainer nekem is kéne!!!Ami van az csak a futást oldja meg!!
Prince of Máté
Idõeltolódás? Vagy nem tudom az idõpont okát<#confused>

BiG G
hátazolyan izé :|

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bertino
ja.
pont akkor fogok menni majd meloba.
kurvajo sztem is 😄

Mr Bishop
Steam-en még 11 óra van hátra<#worship>
Nagyon hülye idõpont a szombat reggel 9 <#worship>
Nem tudom, hogy találták ezt ki<#worship>
De nincs mit tenni<#worship>
Csak abbahagyni ezt itt : <#worship>
<#worship>

koschwarz
az meg mi?<#nezze><#hehe><#miaz>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

BiG G
szégyellem magam oda is meg vissza, de valakinek nincs meg a trainer?

berczely
juuppííí 😄

Prince of Máté
Ha minden jól megy holnap már tolhatjuk az angolt 😊

TSL16b
A magyarítóknak az a szokásuk, hogy a magyarul kiadott játékokhoz nem készítenek "ellen-magyarítást", és nem támogatják a "hivatalos" szövegkészlet csereberéjét sem. Ha valakinek nagyon nem tetszik majd a magyar szöveg, viszonylag könnyen megváltoztathatja, vagy más nyelvre cserélheti, mert az X-Ray játékmotor ezt nem akadályozza.

Itt már semmi sem biztos vazze... <#szomoru2>

R3TR0
Most akkor a magyar szept vége október eleje?? EZ most teljesen biztos?

Hát nagyon jó lenne.. fõleg annak tudatában hogy még egy hónapot kell várnunk magyar kiadásra az angol meg már érkezik holnap ha minden igaz bár én már ebben sem hiszek <#szomoru2><#boxer>

bertino
az a baj, hogy a magyar megjelenés miatt szerintem az is kétséges, hogy külön csinálnak magyarosítást, persze lehet.

Stalker: Clear Sky Kapható: 2008. szeptember 26. után .... <#rinya><#duhos2><#ijedt>
A jó qrva ... Az biztos hogy nem fogok rá várni még egy hónapot.
Az angol tökéeltes lesz számomra, egy hónap alatt meg úgyis készül
hozzá magyar felirat remélem...

Depridol
én is ezt tapasztaltam :c

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

BiG G
crash to desktop

Valaki tudna linkelni valami hanganyagra, vagy videóra, hogy fogalmam legyen milyen is lesz a magyar fordítás? <#worship>
Egyébként jól beszívták ezzel a halasztással, mert valószínû nagyon sokan fogják tölteni innen-onnan.