S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nem fut ez olyan rosszul szeréntem! Az alap játék van fent
(1.5.00) viszont egyes video opciókat nem enged bekapcsolni.
(Csak dx10-ben lehet vajon?) A képeken látszanak ezek az opciók.
Ha valaki tudja a válasz megköszönném ha jelezné! Köszi 😉
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ezek leszenk csak sajna
S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky Limited Edition Includes:
* Exclusive Steel Case
* Making of Video
* Original sound track
* Wallpaper
* Double sided Poster
* Developer interviews

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Amúgy meg az éjszaka egy fos. Én nem látok senkit, de engem 200km-rõl kiszúrnak...
Szal tényleg van mit javítani a játékon.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
(Jantar és Szaharov lenne magyar átírásban...elõbbi - a településnév - jelentése egyébként: borostyán...van egy ilyen - jantar nevû - ukrán sör is, egészen jó íze van, majdnem olyan mint a magyar Borostyán sör...csak az ukránoknál 2 literes a kiszerelés, olyan mûanyag palackban, mint nálunk a kóla meg a többi üdítõ...😄)
ja, úgy emlékszem mintha a shoc-ban lett volna erre is gomb a kiosztásban, bár én sose használtam.<#dumcsi>#dumcsi>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
gratulálok sikerült 5 percen belül leírnod a játékot...
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
delete
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Akkor tegye fel stalker shadowot+oblivion lostot+az ultra graphic módot!!!
Szerintem szebb mint a clear sky!De miért?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
...persze ha valaki annyira türelmetlen, hogy képtelen várni, és mindenképp angolul akar játszani, nosza rajta! 😊
gondolom egyebekkel együtt is 7000 alatt van. Sztem nem kérdés, akinek kell, annak ez most nem rossz ajánlat.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Nekem eddig egy ilyen projektem jelent meg.
Az volt a benyomásom, hogy néhány szinkronszínész szinte teljes egészében eltalálta, hogy én mit gondolok, és annak megfelelõen szólaltatta meg az adott szereplõt, azok többnyire jók is lettek. Aztán voltak, akik nem éreztek rá, azok kevésbé voltak jók, de tetszett az õ munkájuk is és semmiképp nem éreztem miattuk kevesebbnek a honosítást. Sõt! 😊
Szövegkönyv ide, szövegkönyv oda, de nem kérdéses, hogy a szerep jobban megformálható, ha van a szöveges anyag mellett "képi és hang anyag" is...
Nyilván nem fognak "fel a kezekkel " felszólítást sírva rebegni, ha profi színészek.
A beleélésben nincs teljesen igazad. Nem tudom, láttál-e már ilyen szövegkönyvet (táblázatot). Lényegében ugyanazt csináljuk, mint egy szinkrondramaturg: egyrészt lefordítjuk a szöveget, illetve a szöveghez tartozó háttérinformációt (helyzet rövid leírása, hangsúly, miegymás).
Ha van tapasztalatuk, szerintem ennyi elég is nekik.
Én csak a megjegyzésed miatt fejeztem ki õszinte csodálatomat, ohh
Griffidos...
Egyébként a játékszinkronizálás esetében a legnagyobb problémát abban látom, hogy a színész általában nem (tud) annyi háttéranyagot kapni, mint pl. egy film esetében (nem látja a szereplõket a szituációkat az eseményeket, nem ismeri annyira a karaktert stb.), így nem is tudja beleélni magát az adott szerepbe, nem tudja annyira megformálni a karakterét, mint egy film esetében...(vagy túlontúl megpróbálja beleérni, és az eredmény valamiféle fennhangú színházias túljátszás lesz...teljesen szituáció-idegen elõadásmódban...)
Én voltam az egyik fordító, láttam mind az eredeti orosz, mind az angol szövegeket.
Az orosz egy részét webfordítással átírtam angolra. Ha hiszitek, ha nem, voltak elég nagy különbségek az angol és az (eredeti) orosz között! Akkor most mi van? Melyikhez ragaszkodjunk?
Amit már többször leírtam: Vaszilij angolul Timmy lett, Grubanij pedig Blimmy. Ez most akkor az eredeti mondanivaló?
A tábortûznél ugyanúgy orosz lesz. Angol verzióban is orosz, magyarban is. Csak az, amit angolul mondanak, az lesz magyarra szinkronizálva.
Amúgy hatalmas projekt volt és rengeteg munka van benne. Remélem, tetszeni fog nektek is, és joggal lehetek rá büszke!
"Why So Serious !?" az eredeti felirattal is borzasztó volt. "Mi a baj fapofa?"
Egyébként ne feledjük, hogy pl. e játék esetében az angol hang szintén csak egy szinkronizálás eredménye...
(volt már szerencsém jónéhány orosz játék eredeti és angol szinkronhangjaihoz is...és hát szvsz kár volt erõltetni az angol hangokat...elég lett volna az eredeti hang + angol felirat megoldás, ráadásul olcsóbb és gyorsabb megoldás is...)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
De egy Witcher, Mass effect tipusú játékokhoz kötelezõ lokalizálni! Utóbbi nem volt. A Witcher pedig sztem elég jóra sikerült, bár voltak "töréshangok", amik zavaróak voltak egy-egy felvonás végeztével, ami elhangzott Geralttól magyarul.