S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért valaki, aki már 10-szer végigvitte, és ilyet kijelentett, akkor tényleg gáz lehet a SCS 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Eddig nagyon nagy részben a régi pályákon mentem. Az, hogy pár dolog nem ott van mint eddig, nem okoz vmi nagy örömet.
A sebzés borzalmas. Vannak olyan emberek, akikbe 1 méterrõl nem elég egy tár lõszer egy ak-47-esbõl.
Nem lehet aludni. Pedig az éjszakákat jó volna kihagyni, mert elég vacakra sikeredtek és nagyon hosszúak is.
Pénzt alig lehet keresni, így új ruhára se igazán telik, pedig nagyon hamar leamortizálódnak.
Pozitívum, hogy vannak olyan ládák több helyen is, amik tele vannak felszereléssel(lõszer, kötszer stb - persze fegyver nincs).
Elég érdekes, amikor a zombik leguggolnak egy láda mögé és onnan kihajolva lõnek rám. Szánalom. Az is lámaság, hogy az ellenség pont alám tudja dobni a gránátot, hogy a lábam között robbanjon.
És hogy mennyire tud akadni, az valami borzalom.
Én elõrendeltem a játékot, de ezek után lehet inkább nem veszem meg. Az elõzõ részt imádtam (11x vittem végig), de ezt lehet 1x se fogom.
Összességében egy nagy csalódás.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Akkor a Crysis mi ehhez képest az optimalizáció csúcsa valahogy.
Next PC upgrade: 2022
Rs Vegas2 , Ghost recon , Crysis azok nem mennek.
most az hogy 2024 felbontáson zabálja a vasat ki nem szarja le
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"How much wood would a woodchuck chuck, if a woodchuck chuck wood"?
Nagyjából annyit jelent, hogy: Mennyi fát aprítana a mormota, hogyha a mormota fát aprítana?
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Mindegyik...<#ravasz1>#ravasz1>
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Végülis a woodchuck az a MORMOTA.
Hiába akarom elmondani , magyar szavakkal nem rímel.
Ha valakinekl többet jelent, akkor íme :
Hány erdõ lehetne mormota, ha a mormota Chuck norris lenne<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Itt mindenhol a "chuck"-on van a hangsúly.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
nagyjából értem de nem biztos hogy jól fordítom
GOOBY, pls
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

viszont Steam-en ilyen gond nincs, ez is nyilvánvaló.
Ott is vettem már vagy 20-at.
Akkor maradjunk ennyiben.
Na, meg hogy én már játszom vele <#gonosz1>#gonosz1>
már csak a feloldásra várok <#vigyor1>#vigyor1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nem gyõztél meg....
egyelõre nem akartam innen rendelni, de mostmár fogok.
fõleg, hogy olcsóbban lehet beszerezni cuccot, mint szeretett hazánkban, ami azért nem mind1.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
mármint rendeléskor levonták ?
és utána gondolom meg küldik és csak szimplán át kell venni, gondolom a postaköltséget is levonják, ugye... ?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
érdekes, nem tudtam. azt hittem tényleg csak lemez be, aztán mehet.
viszont nem kell installálás "fárasztó"<#miaz>#miaz> és "bonyolult"<#miaz>#miaz> mûveletét végrehajtani.<#rolleyes>#rolleyes>
<#hehe>#hehe>
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol