S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na akkor ha jóárasítják a GTX 260-at 50 alá ezévben akkor olyanom lesz ha nem csökken ára akkor nem 😄

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Akkor hiába Tiszta ég(bolt) a címe, még is a sötétség dominál a legjobban? 😮

bertino
azajóóóóóó <#eplus2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok nekem kelle az 1.5.00 hoz trainer vagy cheat kód eki tud az írjon hogy hol van elõre is köszi!!
zooleeh
az ejszka nagyon hosszu elemlampa nelkul kicsit horror, mar mint a jatekban<#pardon1>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Húúú a GTX-en simán fullba akadás mentesen fut hajrá....az ATI 4870-en beakadt sokat, 40fps max....itt 90 alá NEM MEGY...de ezt a gamet is az NV támogatta....köszi NV....

Nem vagyok egyik csapat tagja sem 😊 Egy félreesõ helyen lézengõ 5-6 katonát aprítottam le suttyomban és tõlük szerváltam a jó cuccokat meg egy dutysok által vezetett bázistakarításban vettem részt, nahát ott is voltak ám jó cuccok! De még mindíg nem vagyok csapattag. Magányos farkasként járom a zónát azóta is 😊

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

tonyr
dx9 alatt is van ez az effekt töltés, ill közeli gránátrobbanásnál...

naon szép képek... én már meguntam (tul sok volt az uncsi gyaloglás) a game-t, de ujrakezdem ha magyar lesz...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

koschwarz
jó képek. ez a FOW-effekt a töltéskor csak dx10, vagy dx9 is?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

BiG G
azért tedd hozzá, hogy ehhez vagy be kellett állnod valamelyik csapathoz (amivel több szart zúdítottál a nyakadba mint amit megérne az a pár cucc), vagy lemészároltál pár katonát közülük, ami detto ugyanazt jelenti.

azért szépek a képek 😉

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bertino
igen, tudom, hogy a .jpg-vel meg az a baj, hogy nem adja vissza az elmentett valódi minõséget, sal veszteséges szerintem.
maradhat .png, csak lécci linkbe <#duma>

Ok, sry!

Mi baj a png-vel? túl nagy a mérete? A jpg meg olyan
színtelen szeréntem meg homályos. Vagy lehet hogy csak
bedumálom magamnak? XD

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

bertino
ráadásul .png.. pff...

bertino
óóóóóóóóóó ezeket legközelebb linkbe, ha lehet, jó ?
nincs mindenkinek 20 megás nete.

Végre 'hozzájutottam' használható, viszonylag pontos fegyverekhez amelyekkel már egyszerûbb az élet a zónában 😊 Kár, hogy az exosoknál lévõ fegyvereket még nem tudtam kipróbálni...

Sziasztok.
Artifaktokat gondolom a külömbözõ detektorokkal lehet keresni.
De mégis hogy??? Aki tudja, írja már le lécci.

koschwarz
te tudsz oroszul?

egyet te is tudsz.....

Szóval tudja valaki hogy van-e többféle befejezése a játéknak? és hogy mik azok?
Köszi!
Üdv mindenkinek!
Végére értem a játéknak és azt nem tudom hogy van-e több befejezése vagy nincs, mert valami nagyongyenge befejezése volt.És úgy egészében nézve szerintem sokkal gyengébb mint az elõzõ.A grafika jobb valamivel, de a többi az harmatos.
akkor is... nem lesz az igazi FC-s hangulat benne!

Miért, mi a baj Yantarral? Én még nem tartok ott de hamarosan odaérek...

bertino
nah.
még 5 nap.
és kiderül ujra eltolják-e.
hháááá <#idiota>
steamen árengedményt is adnak annak, aki elõbb megveszi.

bertino
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

morphologu
Sziasztok Yantarban mit kell csinálni. Sajnos az fsgame ltx nekem nem mükszik sehogy sem.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Prince23
És miért nem írod le egybõl? ez nem csett😄

koschwarz
érdeklõdve várjuk<#ticking>

nekem a stalkerrel kap. lenne kérdésem
sziasztok
mert: tudatlan vagy!
nagyon is odafigyeltek a történetre, jóformán minden közre játszik abban hogy hogyan alakul a sztory

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Far Cry 2 történetileg lesz nulla. Lásd: Crysis. megint rámennek a grafika turbozásra meg a fizika turbózására és ennyi lesz a játék...

Prince23
Eddig errõl a játékról csak "bughíreket" olvasok itt😄
Reméelm a Far cry 2-õt nem bugozzák ki😊)

Mr Bishop
Jah !
Valahogy úgy...

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

grebber
Sima stalkerben sem ért szar sem az autosave csak dísznek volt!

Next PC upgrade: 2022

eddig nem rossz a game, igaz maxig fel kellett patchelnem. de legalább javitanak a patchek vmit. full grafon 4xAA elég jól megy 1280x1024ben. (minden max, minden bekapcsolva /kivéve VSync meg ilyen szar értelmetlen cucc/ DX9) elsõ benyomásom az, hogy kicsit sablonos eddig. Foglald el ezt, meg azt, aztán védd meg ezt meg azt. aztán menj ide meg oda, blabla. a mocsár eléggé egyhangú. az autosavet mintha nem is használná a játék. felkeltem az elején az ágyból, autosavelt egyet, aztán annyira elmerültem a játékban, h 1 óra játék alatt elfelejtettem menteni.meghaltam mert lelõttek, nyomom last save... OMG VISSZARAK A LEGELEJÉRE A JÁTÉKNAK! NA ANYÁD! azóta nem is játszottam vele (kb 3 órája). meg ez a szar shoti max disznók ellen jó, de csak akkor ha közel vannak. néztem, kb 6m-re céloztam vele pontosan és felfele lõtte ki a golyót... lol

Depridol
összetákoltam 1 stalker: cs fanképet
íme:

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Na és még valami... A kis térképen balra felül van két nyíl is általában, egy sárga színû meg egy fehér színû is. Melyik micsoda? Melyiket kell követni vagy melyiket érdemes?

Az öregtõl kijöttem, átmentem a kerobbant vasúti töltésen és egy picit tovább haladva jobb kéz felõl volt egy alagút, bementem erre átrakott még egy kicsit jobbra lévõ részre és ott volt egy kerítés a pája jobb oldalának végén na és ott voltak négyen-öten egy csoportban egy kis tûz körül olyan katonaruciban sisakkal a fejükön, nem sima ruhában mint nekünk meg a haveroknak van. Frankó spéci fegyóik voltak meg hozzá spéci súló.
Nem gáz ha ezeket kiirtottam? Úgy néztek ki mint az amikor az öregtõl elindultam és az út alatt látvezetõ kis alagútban az a magányos katonaféle ahonnana azt a szerszeámostáskát kellett elvinni a fõnöknek.. Na ezt jól leírtam 😊 Remélem azért kibogózható 😄

BiG G
ha a kordonból kivezetõ úton voltak (délen), akkor a katonaság

koschwarz
most akkor csak dx10-ben van "szívás"? vagy dx9-cel is gáz? úgysincs vistákom.

Mr Bishop
Én meg úgy vagyok vele, hogy ha a drága fejlesztõ Úr odaírja, hogy milyen gépet ajánl a játékához, akkor abszolút nem csodálkozom azon, hogy ha az én fos gépemen nem megy.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Jó reggelt 😊 Kérdésem azokhoz szól akik már kicsit jobban elmélyedtek a játékban, az alaphoz képest vannak benne új fegyverek? A "fegyverkiegészítõk" (hangtompító, távcsõ, gránátvetõ) változtak vmit v még mindig csak 1-1 fajta van minden fegyvercsoporthoz?

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

koschwarz
érdekes, máshol meg azt mondják, ugyanazon a beállításokon, ugyanolyan gépen jobban fut.

lehet hogy én vagyok "igénytelen" hogy a monitorom "csak" 1280*1024-et bír és ezen a felbontáson is szoktam játszani, és sok játéknál még AA sem kapcsolok be, de a shoc a jelenlegi gépemen (8800gt512Mb, e4500@2750, 2Gram) ilyen felbontással, MINDEN maxon, csak éppen egy kicsit, és nem állandó jelleggel, nem zavaróan lagolt külsõ terepen.

mi a baj az éjszakával? hosszú és félelmetes? 😊

Egyébként ezek a zöldmellényes zöld bukósisakosok kicsodák? <#idiota> Simán lenyomtam õket 😊 Lehet ebbõl bajom késöbb? Elõsör sárgának mutatta õket aztán se szó se beszéd elkezdtek rám lõni öten. Majdem kivégeztek... Odamentem hozzájuk akkor még barátok voltak aztán beszélni akartam velük F-el erre elkezdtek rám lõni mint az eszetlen...De a végén õk szívták meg 😄 XD

Én is kínlódtam az elején ezekkel a gagyi csúzlikkal amik olyan pontatlanok hogy 10 méterrõl is alig találtam el az enemit... Viszont hogy betámadtam egy zöldruhás bukósisakos kasztot így már beújítottam tõlük igen spéci fegyókat amik már végre pontosak is. Venni semmi értelmeset nem lehet, nem elég hogy nincs semmi pénzem de még a cuccok is szarok ami a kereskedõknél vannak. Semmi normálisat nem lehet venni, viszont ígyhogy elvettem a bukósisakosoktól a cuccaikat így már jóval ütõképesebb lettem végre...

BiG G
Hasonlóak az élmények, de ha az ember ezeken túl teszi magát akkor rá lehet kapni az ízére. Én a kezdeti látványorgia után levettem a grafikát mediumra, mert elvileg hiába bírná a gépem, de mégis jobb egy swap-mentes játékot élvezni, és nem a grafikától lesz jó egy játék, hanem a játékélménytõl. Az pedig van bõven, csak pár dolog beárnyékolja.

Fõleg az, hogy mikorra már tényleg belemelegedne az ember, valami különös oknál fogva korrupt lesz a mentés – betöltöm a mentést, eltelik 10-15mp és az asztalra crashel a játék. Egyszer már "kicseleztem", visszatöltöttem egy jóval régebbi állást, és onnan folytattam tovább más szálon, de most elvette tõle a kedvem, nem tudom mit fogok vele csinálni. Persze biztos lesz rá egy patch, de azzal meg a mentéseim nem fognak menni, szóval remek a helyzet. Pedig Limanszkot szívesen megnéztem volna 😞

bertino
engem rendíthetetlenül érdekel még mindig, az elsõ rész is ûber volt, tény, hogy volt hibája is, de szerintem ez sem lesz rossz.

ennél nyomasztóbb hangulatu chernobyl feeling nincs minden játékban 😄

Prince23
Pl ha vki 10-szer is végigvitte x játékot, s szinte már rajongóvá vált a játéknak... jobban lehet hinni, mint aki elõször próbálta ki, és úgy mond véleményt...
de ez csak egy "statisztikaitény"

bertino
bírom amikor egy képre és egy véleményre alapoz mindenki.

😛

Remélem ezeket a hibákat az Eu-s verzióban kijavítják.Õt vártam a legjobban z évben a RA3 mellett.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |