10
  • gneoka
    Én anno a k700i-n olvastam ki a Világok Harcát és a Galaxis Utikalaúz stopposoknak mind az 5 kötetét szerintem teljesen rendben volt (magyarázat : nagyon nagyon nagyon nagyon sokat közlekedtem BKV-val) PDA-n nem olvastam volna buszon semmi pénzért a "tisztelt kissebség miatt"
  • valamit
    hát amit azt illeti, ilyen iPhone méretű kijelzőkkel az olvashatóság is javulhat majd
  • dawinD
    valaki magyarázza el nekem miért a nők ? (jobban ráérnek ?, műveltebbek ? .. nemhiszem)
    énis olvastam már enyémen több oldalas tételeket, sokáig nemlehet bírni, de aki sokáig akarja az vegye meg könyv formába...
  • aDannyBoy
    kéne rá egy kis mini projektor :)
    és bármilyen felületre kivetítetéd
  • jeec
    egy nagyobb digitaális könyv kb. 200-300kB, szóval nem csak a Háború és béka fér el, hanem pl. egy 256MB-os kártyán kb 100 nagyobb könyv. Nagyobb kártyán nyilván arányosan több. Egy 4GB kártyán már egy kisebb könyvtár anyaga elfér.
  • Theodolit
    Szerintem tök poen ez az otlet,bar tényleg rohadtul fugg atol h mekkkora a kijelző,mert mondjuk a mostanában divatos mp3-as,fotos mobilok nem mind vannak felszerelve olyan kijelzővel amin élvezni lehetne az olvasást.(persze az enyémen lehetne:D:D)
  • messen
    Viszont zsebben elfér a Háború és Béke :)
  • Gerygrey
    Egy élmény lehet ekkora kijelzőn regényt olvasni. 3,5-ös PDA kijelzőn már olvastam ki könyvet, de egy ilyen bolhaméretűn még én sem vállalkoznék rá.
  • wolruf
    No igen... ott kint valóban használják a mobilok összes képességét... Minden nap, minden percben...
  • messen
    Egy lépéssel közelebb a Star Trek-hez :D