Painkiller: Overdose

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Priviben dobhatnál egy linket, elkapott a nosztalgia 😊

fery02
Vannak persze.
Végülis, ha nem gyûjtöd õket, az sem baj, csak azért némely kártyákkal jelentõsen könnyebb a dolgod a játékban.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Seth
igen van és ott sokkal hasznosabbak is

PSN ID.: Beegabor

Klemice
akkor lerángatom azt
abban is vannak ilyen tarot kártyák? (sok értelmét az elsõ 3 pályán még nem láttam az overdose-ban)

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Seth
az sokkal jobb, majd ha végigvitted (plusz a kieget a Battle out of Hell-t) és még elvonási tüneteid vannak, na akkor nekiállhatsz ennek

fery02
Grafika ugyanaz, csak gyorsabban tölt sokkal, több, hangulatosabb pályák, monumentálisabb fõellenségek, és nemtom, nekem a fegyverek normálisabbak a sima Painkillerbe, bár scak a kinézete más a legtöbbnek.

fery02
Nincs ott semmi oszlop sem, el vagy tévedve, de könnyû kijutni, hogy begyorsulsz körbe-körbe ugrálgatásokkal, és aztán lenduletbõl ugrassz egyet a fal felé, de ezt megbeszéltük már 😊
Amúgy teljesen egy véleményen vagyok veled, amit írtál az elõzõ hozzászólásodba. Élveztem ugyan ezt a részt is, de igaz, ez már nem olyan 😞 Túlzottan elborult lett az egész, meg igen, a betöltési idõk. A fegyverekkel meg úgy voltam, hogy leginkább a shotival mentem csak, meg a rubic cube-val. Ha esetleg volt lõszer a sárkányfejbe, meg a golyószóró/rakétalövõ-be, akkor esetleg még azokkal.
A kártyákért szerintem ugyanúgy meg kell szenvedni itt is, mint az alapjátékba, de igazán én a játék vége felé már nem is éreztem szükségesnek nagyon az új kártyák feloldását. Legtöbb úgyis csak dísznek szerepelt nálam 😊
Ja, a karakterünk meg kísértetiesen emléleztet Duke Nukem-re, néhány beszólásán tényleg elkapott a mosoly, ebbõl a szempontból jobb azért, mint a sima játék sótlan Daniel Garner-je.

Klemice
hmm akkor tegyem fel a régi painkillert ha azzal nem játszottam?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Tinman
Dehogy! Van ott egy kidõlt oszlop arra ráugrasz aztán már kint is vagy ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Így a második epizód környékén azt kell mondjam, ez már nem az a Painkiller.
A tarot kártyákat nagyon nehéz megszerezni /Insomnian tolom/, eddig 1 db-ot sikerült a fõmonszta leölése után kaptam.

A fegyverek elborultak, jópofának tûnnek, de nagy része használhatatlan kacat. A pályák helyenként egész látványosak, de néhol nagyon gagyik.
A történet még jó is lenne, csak azt nem értem a japán kimonós lányok mit kerestek benne.

Számomra a legnehezebb az 1. pár pálya volt. Küldték a nagy dögöket, fegyver és ammo meg szinte alig... rengetegszer azért haltam le, mert nem volt már mivel lõni, a végtelen fegyver meg kevés volt.

A legröhelyesebb az egészben a betöltési idõ... a Crysis-t high mindenen@1280x1024, 24 mp alatt tölti be a gépem, Raid 0 tömbrõl.
Ennek még a quickload is 35-40 mp-be tellik... agyrém!

Painkiller és a BooH is nagyon tetszettek... ez csak nyomokban emlékeztet rájuk. Ettõl függetlenül végigviszem, de nekem hiányzik a hangulat :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

AtiRadish
Nekem is voltak olyan pontok a jatekban ahol 3szor egymas utan ugyanott fagyott ki a jatek,mondjuk nalam mindig demon modba volt ez. Probalj mas fegyverrel menni es ne vegyel fel lelkeket a kov. checkpontig, hulyen hangzik de a 2 kozul vmelyik segiteni fog.

Törölt felhasználó
Nekem a farmos pályárn mindig kifagy a játék 😞
AtiRadish
Ha elfogy az osszes monsta mellole akkor asszem az is sebezheto lesz, persze neki egy kicsit tobb kell h. megfekudjon.

Hali a vikinges pályán amikor egy szikla tetején van a sámán és ossza az észt ott mit kell csinálni ?
Írtom a vikingeket de némelyiket hullát felemelve eldobja felém + amolyan rengés szerû támadásokat intéz felém amelyek felemelnek és persze apasztják a férfierõmet 😊
két szikláról sikeresen leimátkozom de a harmadiknál már nincs se életerõ se lõszer se semmi 😊
Van valami trükk ?
tudjátok olyanra gondolok mint a csirkeólak kilövése a végtelenített zombicsirke áradat kiküszöbölésére 😊
Elég gáz volt elsõre Moorhuhn 3D-ben 😊
VisszaMENJÉL a templom elé, ott már világosabb lesz merre mutat a nyíl, azt hiszem egy olyan szobába ahol már voltál, csak most kinyílt egy másik ajtó ott.

nekem vki elmondaná hogy jutok ott tovább hogy még az elsõ chapternél vok kiérek egy tágas helyre ahol rohadt sok csonti jön meg az a gurulós démon meg az a nagy szörny és bemegyek egy templom szerûségbe kinyírok ott is mindenkit felszedek mindent és a templomban van 2 ajtó ami ugyanoda vezet ahol egy két cuccot találok. és a nyíl olyan helyre mutat mintha ott azon a helyen lenne de viszont nincs ott mintha fent lenne de nem tudok felmenni .
Klemice
hm nem rossz játék
ezek a tarot kártyák mik és hogy kapom õket?
nincs valami lista róluk esetleg?

fery02
Köszönöm szépen

artschi
Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\Painkiller Overdose

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

fery02
Amúgy nem tudjátok hol tárolja a mentéseket?

fery02
Akkor biztos, hogy nincs értelme lõni, mikor tüzes a karja, meg mikor épp lõ ránk. Akkor sdebzõdik, mikor suhint egyet maga elé, akkor kell letámadni a fejét 😊

AtiRadish
87es HSZ!!!!

Amugy nem tom h. most mi van... en a "mozdulat" utan egybol a fejet kezdtem el loni, (bossoknal a fejre megyek elsonek mindig 😄), de nekem nem akarta sebezni. Aztan egyertelmu volt h. a kardjat lovom mint lucifernel az alapjatekba. Es nekem ugy lett jo szal nem tom :/ Bar shotgunnal gyaktam szal lehet nagyon szorta a loveseket, nem tom.

nekem se sebzõdik semmit!
SPOILER!!
elõször ledöntöttem a tornyokat, de nem tudom, hogy ez számít-e valamit? aztán kicsináltam, de sajna csak ideiglenesen, mert feltámasztotta a gólemeket, majd amikor azokkal is végeztem, akkor újra megjelent, megint kicsináltam, már lõszerem sem nagyon maradt, erre harmadjára is megjelent, de most már nem sebzõdik semmit akármit csinálok!!
most mi a szart kell csinálni?

fery02
Na, sikerült 😊 köszi mindenkinek
Furcsa, mintha az alapfegyver ért volna ellene a legtöbbet (letépett sárkányfej), meg a feje nagyon gyengéje, de nekem úgy tûnt, mintha a kardot lõve nem nagyon sérült volna.

Hmm kösz. Erre én is gondoltam, de lehet nem néztem meg. 😮

fery02
A középsõ nagy madárházból láthatod, hogy szét terjed 3 sugár, a szoba 3 sarkába. Ott található még 3 kicsi madárház, elõbb azokat lõdd szét.

nincs kedve valakinek multizni???

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Hihetetlen de elakadtam. :S
c2e3 - Animal Farm, a végén a kajáldában hátul, megölök mindenkit és ekkor 3-4 ilyen madárház jön elõ, ez mind szép de nem igazán akarnak meghalni. Vagy csak én nem voltam elég türelmes? 😄

AtiRadish
Azt kell csinalni amit a 87-es HSz ben irtak. Csak en a feje helyett a kardjat lottem, az is hatott ra. De mondom erosebb szinteken annyit sebez mint allat es hosszabb ideig kell varni arra h. sebezheto legyen.

fery02
Á, ez szar, pár másodpercre maga elé tartja a kardját, de hiába lövöm ilyenkor is bármivel, nem akar dögleni. Az elsõ fõellenséget 40 másodperc alatt kinyírtam, pedig az sem mindíg akart dögleni, ez meg annyit csinál, hogy mikor lövöm, náha bekékül a teste, de csak a látványosság kedvéért. Meg állandóan lövöldöz a kardjával tûzcsóvákat rám, néha pedig ilyan füst nemtommiket idéz, amik követnek engem, természetesen sebeznek, ha hozzámérnek. Egyszerûen gyerekes lett, erre nincs mit mondani, megcsúfolták a Painkillert, pedig jónak igérkezett ez az Overdose. Ennél idiótább befejezést én még játékba nem láttam. Addig is kíváncsian várok, hogy többen is eljussanak idáig, és esetleg leírják észrevételeteiket.

fery02
köszi, mingyárt így kipróbálom

Seth
Amikor csinál valami olyasmi mozdulatot, hogy a kardját maga elé tartja, na azután pár másodpercig nincs pajzsa, akkor kell lõni, ha lehet a feje környékén ( az a shotgun szerû fegyó tökéletesen beválik). Amíg fenn van a pajzsa egy golyót sem kell rá pazarolni, csak kerülgesd ki a támadásait és várd amíg azt a mozdulatot csinálja, maradj tõle távol

fery02
Na jó, utolsó fõellenség meg fog, ugyanis nem fogja a golyó -.-
Vajon milyen trükköt kell alkalmazni az ellen a szárnyas f*sz ellen?

rastaman
egészen pontosan 66 lélek után vált át

fery02
Minden lépésed sebez minden közelben lévõ ellenséget. De ez ugye aranykártya, szal sajnos nem állandó, pedig milyen jól jönne. 😛

r4pt0r. Szóval az arany kártyát sem kellett volna használnom, mondjuk sejtettem, hogy ez a baj, de az írásod alapján már beigazolódott 😊

JJJJAAAAAAAAAAA így könnyû mondhatnám .
Én az egészbõl annyit vettem észre hogy ha túl sok lelket veszek fel egymás után akkor átmegyek démon-terminátorban és ami piros a beszürkült látószögben annak annyi 😊
Most jut eszembe hogy anno az alap Painkillerben egyszerre nyomtuk egy kollégámmal és minden nap értekeztünk ki hol tart .Egyszer kérdi hogy figyu szivat az egyik fõgonosz hogyan kell jegelni ?
Én meg miután beugrott hogy melyikre gondol csak ennyit mondtam hogy fogalmam sincs mert egyszer csak átváltottam démon módba a sok lélektõl és megvolt egy pillanat alatt .Én voltam a "jeges" ember 😊 .

Jó a Painkiller és eléggé FPS-fan vagyok hogy sok játékot kipróbáljak ,de ezt is csak végigtoltam és aztán uninstall .
Nem vacakoltam hogy mi mit jelent .
UT-zom elég sokat és most a Painkiller egy kis üdítõ 😊
Kösz a segítséget 😊
az állandó az a Silver Card, az ideiglenes a Golden Card, és az összesnek a neve a Black tarrot. Ezért nem sikerült megszerezned a kártyát mert a Goldent használtad.

és mire való a "Steps of thunder" nevû golden kártya?

ollie
A kártyák extra képességeket adnak, melyeket pályánként egyszer lehet aktíválni. Minden pályán van valami feladat, melyet végre kell hajtanod, hogy megvehesd a pályáért járó kártyát, neked ez mindig failed. A pénz meg ahhoz kell, hogy az elérhetõ kártyákat megvehesd.

fery02
Ja, a játék a kártyákat kettõ kategóriába sorolja. Vannak az "állandó" kártyák (biztos van értelmesebb nevük is, csak nem tudom, hogy mi), ezekbõl egyszerre kettõt hordhatsz magadnál, ezek folyamatosan teszik játék közben a hatásukat. A másik kategória pedig a Golden kártyák, amikbõl egyszerre 3-at hordhatsz. Ezeket játék közben az "E" gombbal aktiválhatod, és csak korlátolt idõtartamig mûködnek.

fery02
Minden pályán begyûjthetsz egy kártyát, ami úgymond bónuszként szolgál. Ha megveszed õket, természetesen két pálya között csak, akkor a játékban könnyítéseket érhetsz el velük (pl. a lelkek bizonyos távolságon belül automatikusan "belédszálnak", nagyobbat sebzel, pénzfelvételkor dupla annyit számlál, idõ lassítás lehetõség, stb). Természetesen minden pályán különbözõ feladatokat kell teljesíteni, hogy megkaphasd ezeket a kártyákat, a feladatokat írja amúgy. Akkor írja, hogy failed, ha nem sikerült megkapnod a kártyád, mert nem teljesítetted a feladatot. A kártyákat viszont ilyenkor csak feloldod, ugyanis pénzbe kerülnek, ezekért kell gyûjteni a pént a pályákon.

figyu mire valók ezek a kártyák ?
nem nagyon vágom .
Én hentelek oszt ennyi .
A pénzeket se igen tudom mire jók .
Valaki homályosítson már fel mert mostanság már nem is gyûjtöm õket .
Összeszedem a muníciót és megyek a következõ helyre .
Minden pálya után amikor kilistázza az elért eredményeket nálam kiírja hogy blablabla failed azaz hogy nem sikerült valami azon a pályán de nem szoktam vele foglalkozni .
fery02
Van egy olyan pálya, ahol azt írja, hogy valami Blact tarrot-ot ne használjak. Ez most mi? Ha az állandó kártyákra gondol, akkor nem tudom, de én kivettem mindet, csak a golden kártyákat hagytam bent, és használtam is õket a pályán, erre a pálya végén kiírja, hogy failed. Most akkor a golden kártyákat sem használhatom?

az elsõ fõellenség legyõzéséért kaptam valami kártyát, de nem tudom mire való.
valami minden lépés thunder kártya.
semmi nem történik ha használom.

fery02
"A csápok ellen legjobb a kõvé változtatás najd a shotgun 😊"
Igen, viszont én szeretem unlockolni a kártyákat, és azon a pályán viszont ahhoz csak Razor cube-val mehetek 😊

Törölt felhasználó
Én is ott hagytam abba. Sokáig nem bírok vele egyfolytábban játszani, mert elég fárasztó 😊
Húú skacok.
Ma biztos rémálmaim lesznek .
A csápok ellen legjobb a kõvé változtatás najd a shotgun 😊
Most a rohamrendõrök ellen szívok a metróban ,de mára ennyi .
Ja haver akkor ez lesz nekem is a tuti ?
visszavenni ? 😊

tényleg durva ez a rohadt sok visszatöltési idõ 😞
mindjárt nyomom még egy kicsit szép álmokat csinálni 😊😊 hehehe
AtiRadish
Insomnian kezdtem de mivel ugyis eros a sok lovoegyseg miatt, es mikor meghalok ujbol ugyanannyit kell varnom toltesnel, ezert levettem daydreamre. Ciki de ez van. Remelem jon majd egy optimalizalo peccs amivel megoldjak ezt a toltesi idot, na akkor szo nelkul nekiesek erosebb szinten.

Seth
Milyen szinten vitted végig? Én csak Insomnia-n, de még így is soxor a hajamat tépem. A sima painkiller sétagalopp volt ehhez képest