168
Painkiller: Overdose
  • Klemice
    sejteni

amugy skacok leszedtem a sima painkillert és igen sokkal jobb és több értelme van mint az overdose-nak
    HOOH is jön lefelé
  • Darkjether
    Hát nekem a játékkal semmi gondomnemvolt simán kijátszottam elakadás nélkül.Főpapa is 3 . ra megvolt ugy h megkaptam a black tarrot kártyáját is.1 gondom van...a történet ...mikor még nemjött ki a játék és nagyon vártam mivel nagy fan vok aztigérte valamelyik elmebeteg oldal ,hogy sok új a painkillerben nemértett dolog is kifog belőle derülni...erre feltelepítem a gémet és látom hogy 1 félangyal féldémonnal vok amelyik olyan erős min 1 fél istenmár akkor kezdtem selyteni hogy nemsok köze lesz az eredeti storyhoz...szal lenne szives valaki elmondani hogy azon kívül hogy megbosszulta bezáratását mi értelme volt a történetnek??
  • Klemice
    van egy sis kártyám integrálva azt írja rá hogy nincs pixel shadere és szerintem gyanús hogy a tiedben sincs
  • Klemice
    hát integrált intel sis és társain nem nagyon fut el hiába adsz neki egy kiló ramot is.. :S
  • gabriel08
    szevasztok. nem megy ez el Intel GMA 945 vidikártyán? 224mega ram van neki adva, amúgy dual core proci 1,6ghz 1giga ram.
    Azt irja a game, hogy Direct3D renderer device error vagy mi.
    frissitettem directx-et is meg a driverem
  • Mikiller
    50%-ra van újra tömörítve benne a video.
  • fery02
    Akkor bocs :)
    Akkor én vagyok eltévedve, de már nem is érdekel nagyon.

Dögg: biztos van nfo-ja, ami írja, hogy mi a különbség, de az iylen RIP-ek általában attól ilyen kicsik, mert esetleg nincs a játékban videó, avgy zene. A videóknak mondjuk sok értelmét nem láttam, de zenék jók a játékban szerintem.
    Painkiller.Overdose.DVDRIP-Unleashed
    mérete csak 1.32 giga, vajon miben különbözik az eddigi releasek-től?
  • r4pt0r
    Ott pedig van egy kidölt oszlop. Én is azon jöttem ki.
  • Klemice
    hát majd keresek valami linket most leszívott az overdose :D
  • Dant0r
    Priviben dobhatnál egy linket, elkapott a nosztalgia :)
  • fery02
    Vannak persze.
    Végülis, ha nem gyűjtöd őket, az sem baj, csak azért némely kártyákkal jelentősen könnyebb a dolgod a játékban.
  • Seth
    igen van és ott sokkal hasznosabbak is
  • Klemice
    akkor lerángatom azt
    abban is vannak ilyen tarot kártyák? (sok értelmét az első 3 pályán még nem láttam az overdose-ban)
  • Seth
    az sokkal jobb, majd ha végigvitted (plusz a kieget a Battle out of Hell-t) és még elvonási tüneteid vannak, na akkor nekiállhatsz ennek
  • fery02
    Grafika ugyanaz, csak gyorsabban tölt sokkal, több, hangulatosabb pályák, monumentálisabb főellenségek, és nemtom, nekem a fegyverek normálisabbak a sima Painkillerbe, bár scak a kinézete más a legtöbbnek.
  • fery02
    Nincs ott semmi oszlop sem, el vagy tévedve, de könnyű kijutni, hogy begyorsulsz körbe-körbe ugrálgatásokkal, és aztán lenduletből ugrassz egyet a fal felé, de ezt megbeszéltük már :)
    Amúgy teljesen egy véleményen vagyok veled, amit írtál az előző hozzászólásodba. Élveztem ugyan ezt a részt is, de igaz, ez már nem olyan :( Túlzottan elborult lett az egész, meg igen, a betöltési idők. A fegyverekkel meg úgy voltam, hogy leginkább a shotival mentem csak, meg a rubic cube-val. Ha esetleg volt lőszer a sárkányfejbe, meg a golyószóró/rakétalövő-be, akkor esetleg még azokkal.
    A kártyákért szerintem ugyanúgy meg kell szenvedni itt is, mint az alapjátékba, de igazán én a játék vége felé már nem is éreztem szükségesnek nagyon az új kártyák feloldását. Legtöbb úgyis csak dísznek szerepelt nálam :)
    Ja, a karakterünk meg kísértetiesen emléleztet Duke Nukem-re, néhány beszólásán tényleg elkapott a mosoly, ebből a szempontból jobb azért, mint a sima játék sótlan Daniel Garner-je.
  • Klemice
    hmm akkor tegyem fel a régi painkillert ha azzal nem játszottam?
  • Tinman #110
    Dehogy! Van ott egy kidőlt oszlop arra ráugrasz aztán már kint is vagy ^^
  • Tinman #109
    Így a második epizód környékén azt kell mondjam, ez már nem az a Painkiller.
    A tarot kártyákat nagyon nehéz megszerezni /Insomnian tolom/, eddig 1 db-ot sikerült a főmonszta leölése után kaptam.

A fegyverek elborultak, jópofának tűnnek, de nagy része használhatatlan kacat. A pályák helyenként egész látványosak, de néhol nagyon gagyik.
    A történet még jó is lenne, csak azt nem értem a japán kimonós lányok mit kerestek benne.

Számomra a legnehezebb az 1. pár pálya volt. Küldték a nagy dögöket, fegyver és ammo meg szinte alig... rengetegszer azért haltam le, mert nem volt már mivel lőni, a végtelen fegyver meg kevés volt.

A legröhelyesebb az egészben a betöltési idő... a Crysis-t high mindenen@1280x1024, 24 mp alatt tölti be a gépem, Raid 0 tömbről.
    Ennek még a quickload is 35-40 mp-be tellik... agyrém!

Painkiller és a BooH is nagyon tetszettek... ez csak nyomokban emlékeztet rájuk. Ettől függetlenül végigviszem, de nekem hiányzik a hangulat :-(
  • AtiRadish
    Nekem is voltak olyan pontok a jatekban ahol 3szor egymas utan ugyanott fagyott ki a jatek,mondjuk nalam mindig demon modba volt ez. Probalj mas fegyverrel menni es ne vegyel fel lelkeket a kov. checkpontig, hulyen hangzik de a 2 kozul vmelyik segiteni fog.
    Nekem a farmos pályárn mindig kifagy a játék :(
  • AtiRadish
    Ha elfogy az osszes monsta mellole akkor asszem az is sebezheto lesz, persze neki egy kicsit tobb kell h. megfekudjon.
  • papisa
    Hali a vikinges pályán amikor egy szikla tetején van a sámán és ossza az észt ott mit kell csinálni ?
    Írtom a vikingeket de némelyiket hullát felemelve eldobja felém + amolyan rengés szerű támadásokat intéz felém amelyek felemelnek és persze apasztják a férfierőmet :)
    két szikláról sikeresen leimátkozom de a harmadiknál már nincs se életerő se lőszer se semmi :)
    Van valami trükk ?
    tudjátok olyanra gondolok mint a csirkeólak kilövése a végtelenített zombicsirke áradat kiküszöbölésére :)
    Elég gáz volt elsőre Moorhuhn 3D-ben :)
  • Dant0r
    VisszaMENJÉL a templom elé, ott már világosabb lesz merre mutat a nyíl, azt hiszem egy olyan szobába ahol már voltál, csak most kinyílt egy másik ajtó ott.
  • Ch4s3r
    nekem vki elmondaná hogy jutok ott tovább hogy még az első chapternél vok kiérek egy tágas helyre ahol rohadt sok csonti jön meg az a gurulós démon meg az a nagy szörny és bemegyek egy templom szerűségbe kinyírok ott is mindenkit felszedek mindent és a templomban van 2 ajtó ami ugyanoda vezet ahol egy két cuccot találok. és a nyíl olyan helyre mutat mintha ott azon a helyen lenne de viszont nincs ott mintha fent lenne de nem tudok felmenni .
  • Klemice
    hm nem rossz játék
    ezek a tarot kártyák mik és hogy kapom őket?
    nincs valami lista róluk esetleg?
  • fery02
    Köszönöm szépen
  • artschi
    Documents and Settings\[géped neve]\Local Settings\Application Data\Painkiller Overdose
  • fery02
    Amúgy nem tudjátok hol tárolja a mentéseket?
  • fery02
    Akkor biztos, hogy nincs értelme lőni, mikor tüzes a karja, meg mikor épp lő ránk. Akkor sdebződik, mikor suhint egyet maga elé, akkor kell letámadni a fejét :)
  • AtiRadish
    87es HSZ!!!!

Amugy nem tom h. most mi van... en a "mozdulat" utan egybol a fejet kezdtem el loni, (bossoknal a fejre megyek elsonek mindig :D), de nekem nem akarta sebezni. Aztan egyertelmu volt h. a kardjat lovom mint lucifernel az alapjatekba. Es nekem ugy lett jo szal nem tom :/ Bar shotgunnal gyaktam szal lehet nagyon szorta a loveseket, nem tom.
  • Travelos
    nekem se sebződik semmit!
    SPOILER!!
    először ledöntöttem a tornyokat, de nem tudom, hogy ez számít-e valamit? aztán kicsináltam, de sajna csak ideiglenesen, mert feltámasztotta a gólemeket, majd amikor azokkal is végeztem, akkor újra megjelent, megint kicsináltam, már lőszerem sem nagyon maradt, erre harmadjára is megjelent, de most már nem sebződik semmit akármit csinálok!!
    most mi a szart kell csinálni?
  • fery02
    Na, sikerült :) köszi mindenkinek
    Furcsa, mintha az alapfegyver ért volna ellene a legtöbbet (letépett sárkányfej), meg a feje nagyon gyengéje, de nekem úgy tűnt, mintha a kardot lőve nem nagyon sérült volna.
  • r4pt0r
    Hmm kösz. Erre én is gondoltam, de lehet nem néztem meg. :O
  • fery02
    A középső nagy madárházból láthatod, hogy szét terjed 3 sugár, a szoba 3 sarkába. Ott található még 3 kicsi madárház, előbb azokat lődd szét.
  • hitch
    nincs kedve valakinek multizni???
  • r4pt0r
    Hihetetlen de elakadtam. :S
    c2e3 - Animal Farm, a végén a kajáldában hátul, megölök mindenkit és ekkor 3-4 ilyen madárház jön elő, ez mind szép de nem igazán akarnak meghalni. Vagy csak én nem voltam elég türelmes? :D
  • AtiRadish
    Azt kell csinalni amit a 87-es HSz ben irtak. Csak en a feje helyett a kardjat lottem, az is hatott ra. De mondom erosebb szinteken annyit sebez mint allat es hosszabb ideig kell varni arra h. sebezheto legyen.
  • fery02
    Á, ez szar, pár másodpercre maga elé tartja a kardját, de hiába lövöm ilyenkor is bármivel, nem akar dögleni. Az első főellenséget 40 másodperc alatt kinyírtam, pedig az sem mindíg akart dögleni, ez meg annyit csinál, hogy mikor lövöm, náha bekékül a teste, de csak a látványosság kedvéért. Meg állandóan lövöldöz a kardjával tűzcsóvákat rám, néha pedig ilyan füst nemtommiket idéz, amik követnek engem, természetesen sebeznek, ha hozzámérnek. Egyszerűen gyerekes lett, erre nincs mit mondani, megcsúfolták a Painkillert, pedig jónak igérkezett ez az Overdose. Ennél idiótább befejezést én még játékba nem láttam. Addig is kíváncsian várok, hogy többen is eljussanak idáig, és esetleg leírják észrevételeteiket.