Painkiller: Overdose
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végülis, ha nem gyûjtöd õket, az sem baj, csak azért némely kártyákkal jelentõsen könnyebb a dolgod a játékban.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
abban is vannak ilyen tarot kártyák? (sok értelmét az elsõ 3 pályán még nem láttam az overdose-ban)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
PSN ID.: Beegabor
Amúgy teljesen egy véleményen vagyok veled, amit írtál az elõzõ hozzászólásodba. Élveztem ugyan ezt a részt is, de igaz, ez már nem olyan 😞 Túlzottan elborult lett az egész, meg igen, a betöltési idõk. A fegyverekkel meg úgy voltam, hogy leginkább a shotival mentem csak, meg a rubic cube-val. Ha esetleg volt lõszer a sárkányfejbe, meg a golyószóró/rakétalövõ-be, akkor esetleg még azokkal.
A kártyákért szerintem ugyanúgy meg kell szenvedni itt is, mint az alapjátékba, de igazán én a játék vége felé már nem is éreztem szükségesnek nagyon az új kártyák feloldását. Legtöbb úgyis csak dísznek szerepelt nálam 😊
Ja, a karakterünk meg kísértetiesen emléleztet Duke Nukem-re, néhány beszólásán tényleg elkapott a mosoly, ebbõl a szempontból jobb azért, mint a sima játék sótlan Daniel Garner-je.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A tarot kártyákat nagyon nehéz megszerezni /Insomnian tolom/, eddig 1 db-ot sikerült a fõmonszta leölése után kaptam.
A fegyverek elborultak, jópofának tûnnek, de nagy része használhatatlan kacat. A pályák helyenként egész látványosak, de néhol nagyon gagyik.
A történet még jó is lenne, csak azt nem értem a japán kimonós lányok mit kerestek benne.
Számomra a legnehezebb az 1. pár pálya volt. Küldték a nagy dögöket, fegyver és ammo meg szinte alig... rengetegszer azért haltam le, mert nem volt már mivel lõni, a végtelen fegyver meg kevés volt.
A legröhelyesebb az egészben a betöltési idõ... a Crysis-t high mindenen@1280x1024, 24 mp alatt tölti be a gépem, Raid 0 tömbrõl.
Ennek még a quickload is 35-40 mp-be tellik... agyrém!
Painkiller és a BooH is nagyon tetszettek... ez csak nyomokban emlékeztet rájuk. Ettõl függetlenül végigviszem, de nekem hiányzik a hangulat :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Írtom a vikingeket de némelyiket hullát felemelve eldobja felém + amolyan rengés szerû támadásokat intéz felém amelyek felemelnek és persze apasztják a férfierõmet 😊
két szikláról sikeresen leimátkozom de a harmadiknál már nincs se életerõ se lõszer se semmi 😊
Van valami trükk ?
tudjátok olyanra gondolok mint a csirkeólak kilövése a végtelenített zombicsirke áradat kiküszöbölésére 😊
Elég gáz volt elsõre Moorhuhn 3D-ben 😊
ezek a tarot kártyák mik és hogy kapom õket?
nincs valami lista róluk esetleg?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Amugy nem tom h. most mi van... en a "mozdulat" utan egybol a fejet kezdtem el loni, (bossoknal a fejre megyek elsonek mindig 😄), de nekem nem akarta sebezni. Aztan egyertelmu volt h. a kardjat lovom mint lucifernel az alapjatekba. Es nekem ugy lett jo szal nem tom :/ Bar shotgunnal gyaktam szal lehet nagyon szorta a loveseket, nem tom.
SPOILER!!
elõször ledöntöttem a tornyokat, de nem tudom, hogy ez számít-e valamit? aztán kicsináltam, de sajna csak ideiglenesen, mert feltámasztotta a gólemeket, majd amikor azokkal is végeztem, akkor újra megjelent, megint kicsináltam, már lõszerem sem nagyon maradt, erre harmadjára is megjelent, de most már nem sebzõdik semmit akármit csinálok!!
most mi a szart kell csinálni?
Furcsa, mintha az alapfegyver ért volna ellene a legtöbbet (letépett sárkányfej), meg a feje nagyon gyengéje, de nekem úgy tûnt, mintha a kardot lõve nem nagyon sérült volna.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
c2e3 - Animal Farm, a végén a kajáldában hátul, megölök mindenkit és ekkor 3-4 ilyen madárház jön elõ, ez mind szép de nem igazán akarnak meghalni. Vagy csak én nem voltam elég türelmes? 😄
PSN ID.: Beegabor
Vajon milyen trükköt kell alkalmazni az ellen a szárnyas f*sz ellen?
r4pt0r. Szóval az arany kártyát sem kellett volna használnom, mondjuk sejtettem, hogy ez a baj, de az írásod alapján már beigazolódott 😊
Én az egészbõl annyit vettem észre hogy ha túl sok lelket veszek fel egymás után akkor átmegyek démon-terminátorban és ami piros a beszürkült látószögben annak annyi 😊
Most jut eszembe hogy anno az alap Painkillerben egyszerre nyomtuk egy kollégámmal és minden nap értekeztünk ki hol tart .Egyszer kérdi hogy figyu szivat az egyik fõgonosz hogyan kell jegelni ?
Én meg miután beugrott hogy melyikre gondol csak ennyit mondtam hogy fogalmam sincs mert egyszer csak átváltottam démon módba a sok lélektõl és megvolt egy pillanat alatt .Én voltam a "jeges" ember 😊 .
Jó a Painkiller és eléggé FPS-fan vagyok hogy sok játékot kipróbáljak ,de ezt is csak végigtoltam és aztán uninstall .
Nem vacakoltam hogy mi mit jelent .
UT-zom elég sokat és most a Painkiller egy kis üdítõ 😊
Kösz a segítséget 😊
nem nagyon vágom .
Én hentelek oszt ennyi .
A pénzeket se igen tudom mire jók .
Valaki homályosítson már fel mert mostanság már nem is gyûjtöm õket .
Összeszedem a muníciót és megyek a következõ helyre .
Minden pálya után amikor kilistázza az elért eredményeket nálam kiírja hogy blablabla failed azaz hogy nem sikerült valami azon a pályán de nem szoktam vele foglalkozni .
valami minden lépés thunder kártya.
semmi nem történik ha használom.
Igen, viszont én szeretem unlockolni a kártyákat, és azon a pályán viszont ahhoz csak Razor cube-val mehetek 😊
Ma biztos rémálmaim lesznek .
A csápok ellen legjobb a kõvé változtatás najd a shotgun 😊
Most a rohamrendõrök ellen szívok a metróban ,de mára ennyi .
visszavenni ? 😊
tényleg durva ez a rohadt sok visszatöltési idõ 😞
mindjárt nyomom még egy kicsit szép álmokat csinálni 😊😊 hehehe