Painkiller: Overdose

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

.com = company sztem

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

Qwerty4
játékmásolásvilág.kereskedelmioldal

Qwerty4

nem tudja vlaki hogy hol találok crack fálj az overdosehoz?
az 1st torrentrõl szedtem a game-t

Synchronous
"Nekem nem tetszett, ha értékelni kéne úgy 35-45% között kapna így, hogy kb. 40%-t toltam végig, de ha teljesen végigjátszanám valószínû ennél kevesebb lenne... "

A 40%-át toltad végig? Pedig a táposabb monszták a vége felé vannak. Nem tudom, mindenki szidja mint a fene ezt a játékot, de azért itt-ott vannak benne kellemes fícsörök. Nekem a grafika miatt tetszik, nem is a történet miatt, mert az nagyon bugyuta és patetikus. De már az elsõ története is ilyen volt.
Bár az ilyen hentelõs gammáknál úgysem a sztori a lényeg, hanem: load, game, load shotgun, kill monster...

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Qwerty4
Halo 2 :)

Qwerty4

AtiRadish
"Simán megérdemli idáig az év második legrosszabb játéka címet, egyszóval ultra gagyi az egész, RETTENETES"

Im dying to know which is the first one

Qwerty4
Na ebbõl a szarból tökre elegem lett.<#csodalk>
Gondoltam mégis csak végigjátszom tegnap jó hamar, hogy legyek túl rajta, de még ezt sem engedi, töltésnél egyszerûen kifagy, a FRAPS a 7-es számnál megáll oszt viszlát.<#schmoll2>
Az ellenfelek nevetségesek, kinézetük, hangjuk, minden.Az általam csordaeffektnek nevezett dolog újból megjelenik, ellenek nagyszámban támadnak , közben lövöm õket és kergetõzünk, mint tom és jerry.<#idiota>
Sajnos igaz lett az amit sokak mondtak, kevés lõszer és pocsék fegyverfelhozatal.
A pályák gagyibbak, unalmasak.Játékmenet csakugyan unalmas.
A fõhõsünk nevetséges beszólásait se tudom jó ponttal jutalmazni, "yammi, taste like chicken" vagy mit mond, nevetséges.<#szomoru1>
Az alapban megvolt az a lehetõség ha kinyírtunk a pályán mindenkit akkor átjárhattuk a pálya egészét, itt ez sem adatik meg, zárt ajtó vár minket visszafelé...
A zene is negatív irányba haladt, eltûntek a metal dallamok, ez volt az egyik dolog ami tetszett anno.
Egyedüli pozitívumként azt tudom felhozni, hogy a grafikája mai szemmel nézve sem csúnya, és néhol a pályadesign elég jó lett.

Ez a játék az óvodába való, nem lehet komolyan venni.A komolytalansága nem tetszik, nem tudom tovább tolerálni.Igaz, hogy nem kedvelem túlságosan a stílust amit képvisel, csoda hogy tetszett az alapjáték valamennyire, de legalább volt valami hangulata, ami miatt lehetett szeretni és végigjátszásra törekedni, de itt ez egy nagy zéró.
Simán megérdemli idáig az év második legrosszabb játéka címet, egyszóval ultra gagyi az egész, RETTENETES.<#gonosz3>
Nekem nem tetszett, ha értékelni kéne úgy 35-45% között kapna így, hogy kb. 40%-t toltam végig, de ha teljesen végigjátszanám valószínû ennél kevesebb lenne...

Qwerty4

fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Törölt felhasználó
Ez is valami bug volt, továbbjutottam. Most a fõellenség gyenge pontját keresem, mert akármivel lövöm , bekékül és nem tudom sebezni.
fery02
Már nem igazán emlékem, arra részre, de ha nem jön fel teljesen, akor próbáld meg, hogy egyszerûen csak átugrassz a túloldalra, ahol a forgóajtó van.

Törölt felhasználó
Nekem nem jön fel teljesen, csak félig. Így hogy tudom hídként használni?
fery02
A második pénztárba nem kell bejutni. Ugye felhozta azt a betonrészt, az egy hídként szolgál, hogy bejuthassál a park-ba :)

Törölt felhasználó
10. töltésre elindult :)
De most meg elakadtam a Vidámparkban!

Az egyik pénztárban van a piros checkpoint jelzõfény, az kicsit feljebb hoz egy betonrészt, de a második pénztárba hogyan jutok be?
Törölt felhasználó
A problémám az volt, hogy töltöttem be a mentett állást, de a töltés közben bejött egy kék ablak, egy egy hibaüzenet, hogy a program leállt. Probáltam régebbi mentéssel is, de azzal is jártam. Ezért újratelepítettem a játékot.
Most is ugyanezt csinálja. Járt valaki így ahogy én? Van rá megoldás?
Patchet kerestem a hivatalos oldalon, de nem találtam.
Törölt felhasználó
Megtaláltam!
Törölt felhasználó
Nem tudjátok hol tárolja a játék a mentéseket?
Klemice
egyenlõre az elsõ pályán a dögnél akadtam el :D

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Heh!

Mondtam h a Painkiller+BooH-ot Nightmaren, majd utána Trauma-n is végigtoltam, mindenféle idegeskedés nélkül úgy, hogy az összes kártyát unlockoltam.
UT-kban is inhuman-szint körül voltam, Q3-ban ment a nightmare is. Mondhatnám magam "pro"-nak is, ha lett volna idõm (és kedvem!) egy bizonyos játék elé leülni és csak azt nyomatni online, akkor tuti értem volna el eredményeket, de nem ez történt:)

Szinte csak pontlövõ fegyverrel vagyok hajlandó játszani, shotgunokat utálom mert számomra túl "random". Az elsõ pályán is inkább használtam a rubikkockát, mert egylövés-egyhalál pl. zombik esetében, lovagoknak meg 3-4. Itt a japánoknál is jól jött, ninjákat vitte szépen egyesével itt is.
Számszeríj sem volt rossz éppen, csak a folyamatos használathoz nincs elég töltény a pályán:)
Azt meg nem értem miért mondod, hogy a mozgás alap. Mit gondolsz, ott álltam egy helyben és vártam hogy leköpõcsövezzenek?
Nem, nem ez volt a bajom. Hanem épp az, hogy a papók eltûntek a p*csába, én meg bunnyztam a pályán körbe-körbe vadászgatva akik maradtak, és PIFFPAFF kapom a pofámba KÖZELRÕL az ütéseket, mert amikor véletlenül, _mit sem sejtve_ melléjük ugrok, akkor leépítenek jó 40hp-kat.
És _EZ_ nagyon idegesítõ, és nem a "skill"-tõl függ.
Persze insomnián 10 papó helyett van 3, meg 40hp helyett sebeznek 10-et. Úgy persze "háborús veszteség"-ként elfogadható a veszteség, de nightmare-n nem.

AtiRadish
Majd add ki a gozt ha a kiegeszito kolosszeum palyajan atjuttottal az akadalyokon :P

Klemice
na végignyomva a sima

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Klemice
na már 4. chapternél járok a sima painkillerben aztán BooH
isteni a játék... az overdose hogy miért tölt olyan sokáig

fery02
Csak sejtem, hogy melyik pálya. Aminek az elején azt mondja magában a karakterünk, hogy "Sweet home" vagy valami ilyesmi. :P Mind1, ha ez az a pálya, akkor emléxem, hogy van egy híd, ami le van szakadva, de nyugodtan ugorjunk elõre, a semmibe, mert átteleportálódunk esés közben a túloldalra :D

Hali!

Mit kell csinálni a 3ik fejezet 1 pályáján, ahol csak azt látom, hogy zuhanok a semmibe és maghalok.

Klemice
az overdose elvileg valami mod lett volna csak a drímkecsör fantáziát látott benne és pénzelte
maradt az interface és kb ennyi :D sztori semmiben nem megy a simához

lentebb már vki kérdezte, de megkérdezem én is, végülis az Overdose hogy illeszkedik az eredeti Painkiller sztorihoz... meg azt se vágom, hogy miért lakatolták be az angyal-ördög csávót?
fery02
Ezen eddig sem vitáztunk :) Vvolt már említve néhányszor.

insomnián is lehet idegeskedni (1-2 pályán) bõven :)

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

Frank99
én is láma vagyok.
ezért nem kezdem a legnehezebb fokozaton :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Tinman
Láma... na persze. PC-s FPS-ek 99%-át a kezdetektõl fogva, napjainkig végigjátszottam, de az Overdose eleje még Insomnián /Normal/ is okozott kellemetlen meglepetéseket.

2 fejezet vége és 3 fejezet elsõ pár pályája nagyon jóra sikeredett, idézte a régi feelinget. Nagy kár, hogy olyan jellegtelenül kezdõdik a játék, nulla fegyverrel, meg tonnányi szörnnyel. Fõmonszták nagyon gyengék.

Dant0r: A japános pálye elég egyszerû... minél elõbb megtanulod a pontlövõ fegyverek használatát annál jobb. Azt meg mondanom sem kell, hogy a folyamatos mozgás alapkövetelmény... ez nem Splinter Cell ahol 1 enemy 1 perc taktika.

Mondjuk a Haunted Village túl keményre sikeredett... lövöldözni papokra és szárnyaló minisztránsfiúkra egy templomban nem valami vicces dolog, fõleg, hogy vallásos képek és kegytárgyak lettek elég csúnyán eltorzítva. Nagyon csodálkozom, hogy nem tiltakozott ellene senki, persze talán azért, mert az említett pályáig nem 2 perc eljutni.

Na megyek utolsó fejezet, utolsó pályáján vagyok leölöm Ismaelt vagy kifenét és elfelejtem a játékot. Meló után nem volt rossz 1-1 órát tolni, de felejtõs alkotás volt. Egy 60%-ot adnék az összélményre max.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

fery02
Ezen eddig sem vitáztunk :)

Klemice
sima painkiller lenyomja az overdose-t már látom

fery02
Jó, de ez Painkiller Overdose, és itt a nehézségi fokozatokat biztos fatal1ty diktálta, nem foglalkozva az átlag gémerekkel. Szóval nem szégyen az, ha esetleg Insomnia-án tolod, még az idegeskedésektõl is megkíméled magad. Én is ezen toltam ki, és az átlagnál többet játszom (szóval minden játékot igyekszem hard-on játszani).

^^
Igazad van, de én szeretem a kihívásokat, mégpedig az ésszerû, teljesíthetõ kihívásokat.
Az elsõ pálya frankó volt, oda kellett figyelni a tüzes démonokra, akik messzirõl is nagyot sebeztek, ha közel kerültél meg pillanat alatt még nagyobbat. Tetszett!
De ez, hogy a semmibõl elõjön a fater és lekaratéz.. Könyörgöm, írok én nekik olyan scriptet hogy senki nem tudja végigvinni. De ez nem kihívás, ez szivatás:)

AtiRadish
Láma az aki erosebb szinten csapatja a jatekokat?

Frank99
kezdggyed' alacsonyabb erõsségen, mert láma vagy.
ez tény.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Letöröltem a g*cibe ezt a hulladékot..
Nightmare-n akartam vinni, de a második pályát nem bírtam idegekkel.
Jöttek ezek a kínai kalapos vének, akik hip-hop eltûnnek.
Közben persze mozognak, és amikor teljesen közel kerülnek belém ütnek, de sebeznek legalább 35-40hp-t...
De ez még nem is a legdurvább. Szobáról-szobára mentem, néztem quick-save-enként, hogy hány objektumot semmisítettem meg (ugye azokból eshet pénz), és mikor már az összeset szétrobbantottam a pálya végén kiírja, hogy 396 arany a 400-ból, akkor forrt fel az agyam és.. elsõ mondat.

Nah mondjátok már el a storyt tuti an vmi azonkívül ,hogy bosszulniakar!!
nemszóltamXD
az Battle out of Hell...BooH...de sztem teis tod csak félregépeltél;) csak okoskodni akartam<#crazya>
Klemice
BOOH

Klemice
sejteni

amugy skacok leszedtem a sima painkillert és igen sokkal jobb és több értelme van mint az overdose-nak
HOOH is jön lefelé

Hát nekem a játékkal semmi gondomnemvolt simán kijátszottam elakadás nélkül.Fõpapa is 3 . ra megvolt ugy h megkaptam a black tarrot kártyáját is.1 gondom van...a történet ...mikor még nemjött ki a játék és nagyon vártam mivel nagy fan vok aztigérte valamelyik elmebeteg oldal ,hogy sok új a painkillerben nemértett dolog is kifog belõle derülni...erre feltelepítem a gémet és látom hogy 1 félangyal féldémonnal vok amelyik olyan erõs min 1 fél isten<#wilting>már akkor kezdtem selyteni hogy nemsok köze lesz az eredeti storyhoz...szal lenne szives valaki elmondani hogy azon kívül hogy megbosszulta bezáratását mi értelme volt a történetnek??
Klemice
van egy sis kártyám integrálva azt írja rá hogy nincs pixel shadere és szerintem gyanús hogy a tiedben sincs

Klemice
hát integrált intel sis és társain nem nagyon fut el hiába adsz neki egy kiló ramot is.. :S

szevasztok. nem megy ez el Intel GMA 945 vidikártyán? 224mega ram van neki adva, amúgy dual core proci 1,6ghz 1giga ram.
Azt irja a game, hogy Direct3D renderer device error vagy mi.
frissitettem directx-et is meg a driverem
Mikiller
50%-ra van újra tömörítve benne a video.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

fery02
Akkor bocs :)
Akkor én vagyok eltévedve, de már nem is érdekel nagyon.

Dögg: biztos van nfo-ja, ami írja, hogy mi a különbség, de az iylen RIP-ek általában attól ilyen kicsik, mert esetleg nincs a játékban videó, avgy zene. A videóknak mondjuk sok értelmét nem láttam, de zenék jók a játékban szerintem.

Törölt felhasználó
Painkiller.Overdose.DVDRIP-Unleashed
mérete csak 1.32 giga, vajon miben különbözik az eddigi releasek-tõl?
Ott pedig van egy kidölt oszlop. Én is azon jöttem ki.

Klemice
hát majd keresek valami linket most leszívott az overdose :D

Oldal 1 / 4Következő →