53
  • r4pt0r
    Mindenben van hiba olyat még nem csináltak amiben nincsen, Winben, Linuxban, Intelprociban, Amd prociban mindenhol van hiba kész. A második felére meg nem válaszolok néhány ember pont csak a felületet látja és nem akarja észrevenni ami alatta van.
  • Ferrer
    Elég gáz, hogy itt a javítócsomagokra kell várni. Miért nem lehetett ennyi év alatt mindent megcsinálni normálisan, hogy később ne legyen benne hiba?
    Ez a Vista meg egybként is egy kész röhej, egy kicsit felturbózott XP az egész. Lehet azt mondani, hogy van benne belül néhány új dolog meg motor, de a Windows mindig is a felületére alapozott.
  • InfectedMann
    "Eredeti" Microsoft Windows XP Professional SP2 HUN :)
    Tökéletes.
    Ha lesz XP -re DX10 akkor tuti addig nem fogok Vista -ra váltani amíg lesz XP támogatottság.
  • kev
    sp2 után talán...
  • r4pt0r
    A játékok sebbesége lassabb mint xp, de pl keresés meg ilyenek gyorsabbak.
  • Kaadi
    én az arany középutat választottam: a desktop rendszeremen a vista-t próbálgatom, de a noteszomra visszatettem az Xp Pro SP2-t, mert kulcsfontosságú driverek hiányoznak (még). az xp sebbességben jelentősen túltesz (egyelőre) a Vista-n. de ez annak idején igaz volt a Win 2000 és XP páros esetében is az XP SP1 megjelenéséig.
    A Vista-ban néhány szolgáltatás labilitása aggaszt legjobban, de ezeket remélhetőleg kijavítják.
  • Taxy01

Vistám van. Mert megérdemlem.
  • r4pt0r
    Hát mert te aztán kemény gyerek vagy az sp1es xpvel, gratulálok. :D
  • rhonkhan
    win xp Sp1 és suse Linux-om van, és fain-úl működnek :)

akinek meg Vistája van, nah, az meg is érdemli
  • peterx
    helyes helyes javítsák csak! :)
  • Darth Sith
    majd az sp1 után megpróbáljuk hosszabb időre is a Vista-t. Remélhetőleg az sp1 megjelenésével a driver-k száma is megnő, mert a Vista csak a driver hiány miatt nem használható jól sztem.
  • r4pt0r
    Nekem meg Vista és már az is marad. :P
  • MaSzKa
    király nekem még mindig xp-van és az is marad 1 ideig