53
-
r4pt0r #13 Mindenben van hiba olyat még nem csináltak amiben nincsen, Winben, Linuxban, Intelprociban, Amd prociban mindenhol van hiba kész. A második felére meg nem válaszolok néhány ember pont csak a felületet látja és nem akarja észrevenni ami alatta van. -
Ferrer #12 Elég gáz, hogy itt a javítócsomagokra kell várni. Miért nem lehetett ennyi év alatt mindent megcsinálni normálisan, hogy később ne legyen benne hiba?
Ez a Vista meg egybként is egy kész röhej, egy kicsit felturbózott XP az egész. Lehet azt mondani, hogy van benne belül néhány új dolog meg motor, de a Windows mindig is a felületére alapozott. -
#11 "Eredeti" Microsoft Windows XP Professional SP2 HUN :)
Tökéletes.
Ha lesz XP -re DX10 akkor tuti addig nem fogok Vista -ra váltani amíg lesz XP támogatottság. -
kev #10 sp2 után talán... -
r4pt0r #9 A játékok sebbesége lassabb mint xp, de pl keresés meg ilyenek gyorsabbak. -
Kaadi #8 én az arany középutat választottam: a desktop rendszeremen a vista-t próbálgatom, de a noteszomra visszatettem az Xp Pro SP2-t, mert kulcsfontosságú driverek hiányoznak (még). az xp sebbességben jelentősen túltesz (egyelőre) a Vista-n. de ez annak idején igaz volt a Win 2000 és XP páros esetében is az XP SP1 megjelenéséig.
A Vista-ban néhány szolgáltatás labilitása aggaszt legjobban, de ezeket remélhetőleg kijavítják. -
Taxy01 #7
Vistám van. Mert megérdemlem. -
r4pt0r #6 Hát mert te aztán kemény gyerek vagy az sp1es xpvel, gratulálok. :D -
rhonkhan #5 win xp Sp1 és suse Linux-om van, és fain-úl működnek :)
akinek meg Vistája van, nah, az meg is érdemli -
peterx #4 helyes helyes javítsák csak! :) -
#3 majd az sp1 után megpróbáljuk hosszabb időre is a Vista-t. Remélhetőleg az sp1 megjelenésével a driver-k száma is megnő, mert a Vista csak a driver hiány miatt nem használható jól sztem. -
r4pt0r #2 Nekem meg Vista és már az is marad. :P -
#1 király nekem még mindig xp-van és az is marad 1 ideig