Macskajaj

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:C

sweech
nem láttam még, nemis fogom :o

Czdano
Egyik kedvenc 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

alap film,nagyon jó😊
disz iz dö biggining of ö bjutifúl frendsipp!(vagy,ez nem abból van,régen láttam😄)

Taranov
Méltán híres film, de Kusturicától Az élet egy csoda talán még jobb volt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
Pólus MM-ban biztos lehet kapni(990), állandóan látom.

MM2
Dádán 😄😄😄

Picizöldfül
kb 10xer láttam énis,de megunhatatlan,KÖTELEZÕ FILM!!!!

"Kurva jó film, nekem az tetszik a legjobban amikor a csaj puskával lövöldözi a cserepeket, aztán jön az anyja, és mond vmi szépet."
Az a nagymamája :oD
Nekem meg a disznó tetszik benne, aki zabálja a Trabantot.
Meg az Oreg cigányok 😊

Yang: Skandi- senior shao wari

whiskeyman
Én is nagyon szeretem ezt a filmet. Baromi jó a filmzenéje, sokat buliztunk rá.
Sokat idézünk a cimborákkal a filmbõl 😊

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Boconadi
én is elõször hallottam <#smile>
Pheaper
ezt a fõcimet ilyen nyelven még nem is hallotam 😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Frosty01
láttam, nem az a sírvaröhögõs, viszont nagyon ottvan a top-ok között =)
A rendezõnek (Emir Kusturica) még egy filmjét láttam, Az Élet egy csodát, az is alapmû! veszett jó filmek, igazi balkán stílusú humorral füszerezve, olyan tanulságokkal, amit a mai hollywoodi "szemétbõl" sosem szürhet le az ember.

practitioner of the forbidden arts of death

Boconadi
Sajnos nekem is észre kell vennem, mint ahogyan azt egyik fórumozó is említette, hogy "alap mûveknek nincsennek topikjaik". Hát itt van erre is egy példa, a Macskajaj címû film, avagy angol nevén Black Cat, White Cat.
Nem tudom ki NEM látta még, de ha így van, ki ne hagyja! Kurva jó film, nekem az tetszik a legjobban amikor a csaj puskával lövöldözi a cserepeket, aztán jön az anyja, és mond vmi szépet.
Sok jeleneten lehet még sírva röhögni, rengeteg jelenet van, amin majd be lehet sz@rni a röhögéstõl.

Sajnos nem találtam semmilyen oldalon sem, sem teszkóban, sem egyél marketekben. Szeretném nagyon beszerezni, pedig már láttam vagy 5x. (volt TV-ben is). Ha valaki tud valami elérhetõséget kérem jelezze. 😛

A film fõzenéje

Még mielõtt vki megkérdezné, nincs-e topik nyitási kényszerem, annak csak azt tudom mondani, hogy youtuben keresgettem pár dolgot, amikor megláttam a filmrõl egy kis részletet. Gondoltam rákeresek sg-n, hátha valahonnan le lehet tölteni, és nem találtam topikot, semmilyen néven sajnos.
Ha van, kérem a büntetõpontot!