1288
-
peti71 #247 Gondolom konzolon. -
ricsa008 #246 DEMO ?! milyen demo? -
#245 annyira ne várd, a demó alapján elég gyér.. -
peti71 #244 Na most mar emelkedik a vérnyomásom egy picit, mi ez hogy ahány oldal annyi dátum nem igaz,én mára vártam de amúgy már rég ki kelet volna jönnie hónapokkal ezelőtt... -
csgj #243 Jah, és ott meg április 25. van megjelenésnek xD... -
#242 Shit:@. -
#241 A pc guruban már tesztelték, 7.6 -ot kapott. Mázlista az a cikkíró aki már kipróbálhatta a pc verziót. MI meg még mindig csak várjuk, bár 99,9 % h ezen a héten már fent lesz vhol majd... -
csgj #240 Amazonon meg április 29. van, csak hogy legyen valami új is :P -
strebacom #239
A Propagandagames oldalán Május van!! -
csgj #238 Jajah, aztán nemsokára jön az, hogy "nekem 120-al megy - de nyomi vagy, nekem 300-al - te honnan szeded - hát a kutyaparádéról :P"... Később meg, hogy "hé, nekem nem megy ez a release! - crack-eld vazze - de nem műkszik - kő hozzá cd kulacs"... Izgi lesz, már várom :P -
#237 De felesleges kérdezgetni amint lesz szinte pillanatok múlva ide be lesz írva.Ez mindig így müködik! :D -
#236 Nézd el nekünk. Tudod tülkön ülve várjuk és hát azért kérdezzük állandóan hogy van-e már valami. -
#235 Nem rosszból mondom csak úgy szemetszúrt nemtudom ezzel más is így van-e,de NEM unjátok még ,hogy legalább 3 napja csak ez megy "Még nemjött ki" "taln ma lesz valami stb? -
peti71 #234 Néma csend minden vonalon. -
#233 Na még mindig semmi? -
#232 Jah játékokat meg (nagyobb címeket.)
Általában este 8 és reggel 6 között szokták feldobni.
Előbb szerintem felesleges figyelgetni. -
#231 Aha köszi
Viszont garfikailag nagyon Jerichos, csak annyi küllel, h a Jericho 3-szor szebb mint ez. -
#230 Én is ezt mondogatom, hogy garancia csak a multra van. -
#229 jobbegér
kép megjelenítése
várj míg teljessen betölti azután kilépsz és vissza a fórumba és az a kép bent lesz
tégy így mind az 5-nél. -
#228 Én kb. egy óránként mindig megnézek egy amcsi oldalt h fenn van-e már, de még semmi :S -
strebacom #227 Eltüntek a képek,,,azt mondják, hogy Xboxon elég gagyi game volt!!!
Az Nforce-on is csak találgatnak, van aki 22-t, van aki 25-t van aki 05.09-et mond megjelenésnek... -
#226 Nekem nem jelenithető meg, cshájéééé -
#225 Eddig elég ratyi. -
#224 Jah ...persze ....
Az biztos ami már elmúlt. -
strebacom #223
-
akkor hétvégén tuti a tuti (reméljük) -
strebacom #221 Ma jönnie kell:
Turok
Release Date: Apr 22, 2008
Joseph Turok travels to a planet populated by soldiers, dinosaurs, and other vicious creatures that mean him harm in order to take down a war criminal. -
#220 Ápril végéig ki jön a piacra a Turok, ugye? mondjátok, h igen, pls...:D -
#219 Ezekután sírtok a 12GB-ra.
AoC -
#218 Semmi sem biztos. -
newc22 #217 Most pénteki megjelenés az már tutinak tekinthető? Mert valahol hallotttam hogy nyár körül.... -
mistermiskolcz #216 Ha lesz is csak délután, vagy késő este. -
newc22 #215 Talán ma lesz valami.... :) -
peti71 #214 Ma semmi,,, -
ricsa008 #213 ebből sajna ma se lett semmi :( -
csgj #212 Na most DarkSector csak egy kitalált gépigényt írt le...("Ettől nem hinném, hogy sokkal különb lenne az igénye") Csak gondolja, hogy 7 giga lesz. Mondjuk én is kb 6-7-re gondoltam. -
#211 Háát a környezet az így a videóban eléggé gáz. -
#210 ps3 cikk a játékrol. 7.5 pontot kapott, hát nem sok:SS -
#209 http://www.gamekapocs.hu/cikk/1667/896/1/Turok+Extra+cikk -
#208 12 giga kell a játéknak? Van annyi helyem nem gond:D.