Turok Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel voltak jó vélemények is, kipróbáltam, kár volt, mert ez szerintem szörnyen gagyi.
Hangulat nulla, grafika fos, pályák unalmasak, játékmenet ócska, színtelen, sivár, ellenek gázak, pocsék hangok és zene, lassan tölt és néha akadozik is (miközben egyes UE3-as játékok valósággal szárnyalnak és még szebbek is), stb.
Pffff.... :s
Qwerty4
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Elakadtam a játékban, de lehet inkább valami bug a probléma!
Megöltünk mindenkit az adott helyen, de nem megy tovább a játék! Valami átvezetõnek kéne jönni a Youtube-os PS3-as végigjátszás videó alapján. Be repül 1 nyíl, megsebzi vagy megöli a fickót aki velem van. utána jönne az átvezetõ
De nem történik semmi! :@ A játék eredeti. Mondjuk érdekes hogy indításkor nem is kéri 1ik lemezét se! Nincs is rajta akkor másolás védelem?
CDProjekt Gyémánt kiadásban vettem meg.
Íme a hely ahol nem megy tovább a játék:
de legalább szépen néz ki. egy jó külsejû kupac szar. <#levele>#levele>
(lehet h ez a hozzászólás csöppet primitív hangvitelû. sõt, valószínû. de valahogy nem volt hangulatom mézes-mázas eposzokban beszélni arról h mekkora egy rakás gané az új Turok.)
"The trees move. Do you not see it?"
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
vki segitene? pls
CPU: 2x1,8, 2GB RAM, intel x3100 max 358MB, Vista 32bit
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Valakinek volt hasonló gondja? Hozzáteszem, hogy EREDETI a játék. Csak feltelepítettem és ezzel fogad. Pedig eddig még minden eredeti játékom gond nélkül elindult.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
végén nem tudok tovább menni ,mert nem látszik a lift / gondolom graf. bug/
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Nagy ugrás ,ghost, repülés meg ijesmi.
melyik a jobb verzió?a 12Gb-s vagy a 8gb-s?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utálod a csalókat de te is csalni akarsz? lol
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑