A Transformers uralja a mozikat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még csak kétszer láttam moziban. <#vigyor4>#vigyor4>
De harmadszorra is valószínû elmegyek. Ez az a film, amire nem sajnálom a píízt.
De harmadszorra is valószínû elmegyek. Ez az a film, amire nem sajnálom a píízt.
Fekete srác (Anthony Anderson) hozza megint a hülye figurát...<#eljen>#eljen><#bohoc>#bohoc>
Transformersrõl csak annyit, hogy eddig kétszer láttam moziban és szinte tuti, hogy megyek harmadszor is!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
az a jó hogy a transformers nem arról szólt hogy tömény csihi-puhi, hanem egy kis (egész sokat) poént belevittek, és ettõl is lett olyan jó! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
És teljesen megérdemelten teszi azt a Transformers.
Roppant jó film, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen csacska mesébõl , ilyen szórakoztató filmet lehet készíteni.
Roppant jó film, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen csacska mesébõl , ilyen szórakoztató filmet lehet készíteni.
Nem tudom, hogy akik ilyeneket mondanak mit vártak Transformerstõl. Élet értelmét? Esetleg a rák ellenszerét?
Nem hozott se többet, se kevesebbet, mint ami várható volt tõle. Látványos és szórakoztató. És még Bay is örülhet.
Nem hozott se többet, se kevesebbet, mint ami várható volt tõle. Látványos és szórakoztató. És még Bay is örülhet.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Tf jó,de a DIE HARD 4 jobb,szvsz.Kiváncsi vagyok,mit hoznak ki a HP 5-bõl,nekem az eddigiek is tetszettek,bár a knyvek jóval jobbak..kivétel a ,az van olyan jó filmben,mint a konyv,szinte teljesen más,de nagyon jó
http://videodrome.freeblog.hu/
Szerintem a Transformers remek akcio, de csak egy kepregenyfilm marad (nekem nosztalgia). Lenyegesen jobb viszont mint a Spiderman, a Die Hard 4 vagy a Kalozok.
A Ratatouille meg egy szuper meglepetes volt: jobb sztori, kidolgozas es elmeny mint barmelyik mas Pixar film (Toy Story, Incredibles, Cars). Talan az a hibaja hogy majd nem lehet vele annyi jatekot eladni a gyerekeknek. A szinte ures Toy Story-hoz kepest a L'ecso oszkart erdemelne.
A Ratatouille meg egy szuper meglepetes volt: jobb sztori, kidolgozas es elmeny mint barmelyik mas Pixar film (Toy Story, Incredibles, Cars). Talan az a hibaja hogy majd nem lehet vele annyi jatekot eladni a gyerekeknek. A szinte ures Toy Story-hoz kepest a L'ecso oszkart erdemelne.
Engem valahogy jobban érdekekel a Robin Williams film.