9
-
00000000000000 #9 Én még csak kétszer láttam moziban.
De harmadszorra is valószínű elmegyek. Ez az a film, amire nem sajnálom a píízt. -
Wittgen #8 Fekete srác (Anthony Anderson) hozza megint a hülye figurát... -
#7 Transformersről csak annyit, hogy eddig kétszer láttam moziban és szinte tuti, hogy megyek harmadszor is!! -
#6 az a jó hogy a transformers nem arról szólt hogy tömény csihi-puhi, hanem egy kis (egész sokat) poént belevittek, és ettől is lett olyan jó! :) -
00000000000000 #5 És teljesen megérdemelten teszi azt a Transformers.
Roppant jó film, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen csacska meséből , ilyen szórakoztató filmet lehet készíteni. -
#4 Nem tudom, hogy akik ilyeneket mondanak mit vártak Transformerstől. Élet értelmét? Esetleg a rák ellenszerét?
Nem hozott se többet, se kevesebbet, mint ami várható volt tőle. Látványos és szórakoztató. És még Bay is örülhet. -
Real13 #3 Tf jó,de a DIE HARD 4 jobb,szvsz.Kiváncsi vagyok,mit hoznak ki a HP 5-ből,nekem az eddigiek is tetszettek,bár a knyvek jóval jobbak..kivétel a ,az van olyan jó filmben,mint a konyv,szinte teljesen más,de nagyon jó -
Kaadi #2 Szerintem a Transformers remek akcio, de csak egy kepregenyfilm marad (nekem nosztalgia). Lenyegesen jobb viszont mint a Spiderman, a Die Hard 4 vagy a Kalozok.
A Ratatouille meg egy szuper meglepetes volt: jobb sztori, kidolgozas es elmeny mint barmelyik mas Pixar film (Toy Story, Incredibles, Cars). Talan az a hibaja hogy majd nem lehet vele annyi jatekot eladni a gyerekeknek. A szinte ures Toy Story-hoz kepest a L'ecso oszkart erdemelne. -
5i #1 Engem valahogy jobban érdekekel a Robin Williams film.