Orbitális zakók és meglepő sikerek idehaza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen is látszik,hogy az emberkék szinte csak animációs-gyerek-mese-filmekre ülnek be a moziba nagy többségben idehaza(és nem csak nálunk).Mivel pl a shrek,Harry potter stb jellegû filmekre az egész család beül,addig a más fajta filmekre annál kevesebben,és hát mi dönt ha nem a nézõ szám,hogy milyen sikeres egy film.A 300 viszont tényleg érdekes,és meglepetés ebbõl a szempontból.
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
"Ez Amerika - mi viszont más országban élünk, és lássuk, hogy milyen filmes preferenciákkal bírunk?" Ez hülyeség. A végére felkiáltójel, vagy miximum pont, de semmiképp se kérdõjel. 😛 Nyelvtan emberek. 😊
Tanulság? Az nincs. Talán csak annyi, hogy bármennyire is szeretnénk, de ismét bebizonyosodott, hogy idehaza nem éri meg kockáztatni, nem éri meg jó, de rétegfilmeket bemutatni.
Az a furcsa, hogy a konklúzió kisebb ellentmondásban van azzal a bekezdéssel, hogy a Parfüm ill. a Konyec *nagyon* jól szerepelt nálunk. Igaz, hogy nem egy hét alatt szedték be a 60 ezres közönséget, de szerintem nem is ez a lényeg.
Az a furcsa, hogy a konklúzió kisebb ellentmondásban van azzal a bekezdéssel, hogy a Parfüm ill. a Konyec *nagyon* jól szerepelt nálunk. Igaz, hogy nem egy hét alatt szedték be a 60 ezres közönséget, de szerintem nem is ez a lényeg.
Mondjuk, ha nem kéne 100 km-t utaznom azért, hogy levadásszam valamelyik nagyvárosi moziban a Halálbiztost vagy a Faun labirintusát, akkor talán moziban néztem volna õket...
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
pontosabban a rodrigez fele terorr bolygo....
8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.
OFF
Khm a legasló kép a lány az m4-es lábával khm az az milyen film? 😊
Khm a legasló kép a lány az m4-es lábával khm az az milyen film? 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
persze csak a hozzájárulásoddal<#worship>#worship>
óóó.ez jó.ezt elteszem<#taps>#taps>
hát igen, a többség a kisebb ellenállás felé ömlik. az új dolog befogadása pedig sokszor melós 😊
SPIDEY 1-2 nekem nagyon tetszenek,mindkettõ megvan eredeibe..a moziba még bejott,nem annyira mint az egy-ketto,de itthon megnézve..nagyon rossz lett.
http://videodrome.freeblog.hu/
nem a gyengeségen múlik a leszereplés, ezt azért te is tudod. egyszerûen még úgy tûnik, hogy a picinyek sem gerjednek a maskarás hõsökre.
Hé! Ez eddig nem volt ott! Sg teh ruley<#hawaii>#hawaii>
Egyébként nem csodálom, h leszerepelt, a 3 rész közül azt hiszem, hogy ez a leggyengébb.
Egyébként nem csodálom, h leszerepelt, a 3 rész közül azt hiszem, hogy ez a leggyengébb.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
(Azt mondanunk sem kell, hogy a Pókember 3 a 77 ezer nézõvel teljesen leszerepelt, még azokat sem érdekelte, akik a múzeumben rohangáló viaszbábukra gerjedtek.)
http://videodrome.freeblog.hu/