702
Logikai, ügyességi és független fejlesztésű játékok
-
#181 Zeno Clash-hez valaki tudna adni linket, letölteni, lehetöleg rar részekben, mert a torrent szar... -
blackgamer #180 megjelenés április 14, új videó itt -
#179 ez a zene...úristen :D -
xido #178 Srácok,volt egy játék..illetve megjelenés előtt áll,csak a trailerét láttam valahol...nem biztos,hogy indie játék..platform jellegű,kicsit 3d-s,de alapjában inkább oldal mozgású...valami kis varázsló szerűvel vagyunk,félig romos félig erdős helyszínek és néha úgy tud továbbjutni,hogy rajzolunk a levegőbe ládát vagy egyéb pallót,meg ilyenek:)..na ha ebből valaki rájön,csókoltatom:)
kb 2 hónapja láthattam,max 3... -
blackgamer #177 itt egy új STALIN VS. MARTIANS videó
Braid április 10-én jön -
n003 #176 akkor az hónapok kérdése :(( -
blackgamer #175 késik, csak most nem tiszta hogy napokat vagy hónapokat (honlapon ellentmondásos infók) -
Thanatos #174 early 2009 = majd...
:DDD -
n003 #173 teccetős :D .. fórumukba nem olvastam bele de azaz early 2009 elég tág fogalom .. főleg hogy szép lassan április lesz :DD -
blackgamer #172 ja, az mondjuk tényleg
igényes gáma lesz -
#171 hát a vége eléggé 3D-ek tűnik -
blackgamer #170 Cogs, tologatás 3D-ben (igazából csak 2D-ben)
-
#169 xD -
blackgamer #168 LOL, STALIN VS. MARTIANS
erre kiváncsi leszek -
#167 istenem de bénul szegény :D -
#166 láttam már 1-2 platform játékot, de engem a world of goo nagyon megfogott és sztem teljesen megérdemli a "hype-ot", remek hangulata van sok benne a poén :) -
blackgamer #165 most a Braid-et várom, elvileg még a hónapban megjelenik PC-re
jókat írnak róla, hogy sok gondolkodós rész van, meg az időt lehet tekerni
állítólag fillérekből hozták össze, csak a zene került sokba, de már az első hetekben visszajött a pénzük
GS videó teszt
attól tartok hogy ezt a játékot is felfújják mint a World of Goo-t, ami nem rossz játék, de a Pontifex és egyéb Bridge Builder játékok után sok újat nem hozott, max hangulatban
persze egy újszülöttnek minden játék új, és a platform játékok se vesznek ki teljesen, aminek örülhetünk -
Thanatos #164 az :DDD -
#163 én a demonoidról szedtem -
#162 én is leszedtem a demo-t, de az csak 60percig érvényes, utána gondoltam leszedem "alternativ" letöltéssel, de ott meg a mentésemet/profilomat nem tudom átmásolni, mert csak régebbi verziot találtam :(
nincs meg vkinek a legfrisebb veerzio fullban? :) -
#161 elkezdtem jáccani, ham ham, nagyon pihent game xD -
Thanatos #160 hm, video alapján egész durva fizika lesz benne
-
blackgamer #159 készülőben egy egész érdekes környezetekben játszódó, "ami feléd rohan üsd le" stílusú indie game, a címe Zeno Clash
biztos agyatlan lesz, de a Serious Sam-et is ezért szerettük
-
Thanatos #158 jah és megjegyzem van relfexive-ben ha ez valakit érint esetleg :) -
Thanatos #157 tényleg nem egy nagy wasistdas, mert kihívás emlékeim szerint nem sok volt, de én élveztem :) -
#156 akkor ezt majd megnézem:) -
#155 tablet? -
Thanatos #154
gyk egyhuzamban toltam végig, nekem bejött a játékmenet is meg a story is, nem egy hűde gondolkodós , de kikapcsolódásnak kellemes :) -
#153 Jujj... Ezzel mennyit játszottam... Amúgy nem is tudtam hogy lehet kocsit csinálni! :D (Mellesleg meg tudnád mondani mi ennek a kütyünek a neve? Már kerestem ilyet de név nélkül nehéz. :S) -
#152 Crayon Physics-et ajánlom, nemrégiben játszottam végig és nagyon tetszett bár a vége felé már furcsa módszereket alkalmazva lehetett csak továbbjutni, de nagyon kellemes és atmoszférikus játék;)
http://www.crayonphysics.com/ -
A nagy szürke "valamivel" kell megenni a dolgokat.Eleinte csak sejt szinten a játék végén már bolygókat akár galaxisokat is "ehetünk" a szürke valamivel.
Ez a sejt szint:
Közben folyamatosan növekszik.És a park-tól az óceánig ,majd egy városig minden hol enni kell.Később a levegőben majd az űrben.
A játék vége nagyon ironikus... -
#150 Jah ez a Rizikó nevü társasjáték? Értem. oks kösz -
Thanatos #149 probáltam, gyk ua mitn a társasájáték
elmegy kat -
#148 A risk 2-t próbáltátok már? kiváncsi vok milyen lehet...
Multiplayer stratégiai játék
Link -
Nuki #147 Én ott kiléptem és majd ha újraraktam a gépem talán összemazsolázom ateljes verziót valahonnan. -
#146 Ajj, azzal a narancshéjjal mennyit szenvedtem! :D -
Nuki #145 Cuki, én most kipróbáltam, és magamra ejtettem egy narancshéjat, az fájt :( -
#144 Töltsd le netről: google-be írd be a dll nevét, vannak direkt ilyen .dll letöltő oldalak, és másold be a windows/system32 mappába.
A játékkal már játszottam, remek fizikája van, érdekes pályák, bár néha a hajamat téptem :) Mindenképp érdemes kipróbálni.
-
blackgamer #143 I-Fluid-ot próbálta valaki? érdekes a karakter, egy vízcseppel kell végigmenni a pályákon
nálam sajnos nem indult el a demo (msvcp71.dll hiány)
képről, videóról jónak tűnik
-
blackgamer #142 elvileg lehet online is játszani, nem mintha érdekelne