Az EA szerint a legtöbb játék unalmas és nehéz
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bushnak tényleg 86-os ikúja van?😮
Szerintem meg teljesen igaz. Régen a játékfejlesztõknek marad erje arra, hogy olyan világot teremtsenek, ami minnél inkább lebilincselte az akkori pc-használókat, és itt természetesen nem a grafikára gondolok hanem a játékmenetre. Ma visszont ez teljesen megfordult, a játékmenet, történetet nélkülõzõ alkalmasint unalmas feladatok teljesítésébõl áll, szép grafika mellet, tulajdonképpen ez az amiért a duke is olyan sokat késett, hiszen õk sem tudtak a fejlõdõ grafika mellet olyan játékot készíteni ami kielégítheti az igényeket. Ezért volt a sok motorcsere.
sok játék a konzolok miatt lesz kezelhetetlen és idegesítõ, csakhogy a 2 éves Pityuka is tudjon mivel szórakozni apuci playstationjén...<#hehe>#hehe>
nemtudom gyerekek, de én néha olyan jól elvagyok az unalmas és bonyolult játékokkal mint az LFS, FSX, Silent Hunter, IL-2, Orbiter vagy a Falcon 4.0...
Persze én vagyok a kissebség, mert a nagyközönség inkább H&S, és "csak nehogy gondolkodni kelljen" típus.. de nekik ott a konzol, arra lehet jó kis pörgõs gámékat írni... meg nem kell a winfossal szenveni 😄, persze mostanában már ez se sikerül mindíg, mert elolvadnak a konzolok, vagy épp az irányítóját dobjuk bele a TV-be 😄DD
Persze én vagyok a kissebség, mert a nagyközönség inkább H&S, és "csak nehogy gondolkodni kelljen" típus.. de nekik ott a konzol, arra lehet jó kis pörgõs gámékat írni... meg nem kell a winfossal szenveni 😄, persze mostanában már ez se sikerül mindíg, mert elolvadnak a konzolok, vagy épp az irányítóját dobjuk bele a TV-be 😄DD
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
1. ez inkább önkritika
2. nem egyre nehezebbé, hanem egyre könnyebbé válnak a játékok, azok meg, amik tradicionálisan nehezek lennének (szimulátorok, logikai játékok, stb) inkább eltûnnek a porondról.
Szerintem sajnálatos tendencia, és EA menjen a halálba.
2. nem egyre nehezebbé, hanem egyre könnyebbé válnak a játékok, azok meg, amik tradicionálisan nehezek lennének (szimulátorok, logikai játékok, stb) inkább eltûnnek a porondról.
Szerintem sajnálatos tendencia, és EA menjen a halálba.
"Arról már nem beszélt a vezérigazgató, hogy mi jelentené a kiutat ebbõl a helyzetbõl, illetve hogy az EA maga milyen módon igyekszik megtalálni a választ ezen kérdésekre."
Lehet, hogy valódi különbséget jelentõ nehézségi szinteket kellene a játékba tenni, vagy a nehezebb módok csak a könnyeb módok végigjátszása után nyílnak meg. Így 1X garantáltan mindenki végigjátssza a legbonyolultabb gámát is!
Lehet, hogy valódi különbséget jelentõ nehézségi szinteket kellene a játékba tenni, vagy a nehezebb módok csak a könnyeb módok végigjátszása után nyílnak meg. Így 1X garantáltan mindenki végigjátssza a legbonyolultabb gámát is!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Azért tényleg példás ez az önkritika, bár gondolom nem az akart lenni😉
"Halálra untatjuk a játékosokat olyan fejlesztésekkel, amelyek egyre nehezebbek és bonyolultabbak"
Huh... remélem ezt Sid Meyer nem hallotta épp most fejlesszt egy új Civ-et konzolokra!😉))
A végén még ennek hatására kiadnak valami CivLite-ot amit még Bush elnök is végig tudna jáccni a maga 86-os IQ-jával.
"Halálra untatjuk a játékosokat olyan fejlesztésekkel, amelyek egyre nehezebbek és bonyolultabbak"
Huh... remélem ezt Sid Meyer nem hallotta épp most fejlesszt egy új Civ-et konzolokra!😉))
A végén még ennek hatására kiadnak valami CivLite-ot amit még Bush elnök is végig tudna jáccni a maga 86-os IQ-jával.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
EA igazán kussolhat. Nem tudom mikor adtak ki utoljára bármi innovatívat...
(nehézség meg miért baj, pont hogy jó. Akinek nem tetszik az menjen Wiiiizni... Bár nyílván a frusztráló megoldásokat (pl nyilvánvaló csalás (bár ebben ismét FIFA a nagymester) hanyagolni kéne
(nehézség meg miért baj, pont hogy jó. Akinek nem tetszik az menjen Wiiiizni... Bár nyílván a frusztráló megoldásokat (pl nyilvánvaló csalás (bár ebben ismét FIFA a nagymester) hanyagolni kéne
"Halálra untatjuk a játékosokat"
ebben nagyon igazatok van... EA... NFS, Fifa, NHL, NBA, NFL, Sims csak hogy a fõbb neveket említsük.. nocsak mind mind alig változtak.. és még unalmasak is tudnak lenni.. bár a sportjátékokban néha már van valami nehézség.. egészen addig amíg rá nem jössz az ideális taktikára.. onnan megint semmi..
ebben nagyon igazatok van... EA... NFS, Fifa, NHL, NBA, NFL, Sims csak hogy a fõbb neveket említsük.. nocsak mind mind alig változtak.. és még unalmasak is tudnak lenni.. bár a sportjátékokban néha már van valami nehézség.. egészen addig amíg rá nem jössz az ideális taktikára.. onnan megint semmi..
Nekem meg az a bajom, hogy annyira nincs érzékem ezekhez, hogy még a Passziánszban is le tudnak lõni... <#vigyor5>#vigyor5> Még szerencse hogy feltalálták a Richard Burns Rally-t, meg a TDU-t, így én is tudok játszani <#hehe>#hehe>
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
kurvára primitívek, és semmi mélység nincs bennük... az viszont igaz hogy fantáziátlanok és unalmasak... de ha 1 ember tehet róla, akkor pont az EA vezérigazgató
nemtom,de nekem manapság aza bajom a gémekkel,hogy nem nehéz...:S
az utolsó normális nehézségû játék a stalker volt,de az meg egy bugos optimizálatlan kaki volt,szal mind1...
az utolsó normális nehézségû játék a stalker volt,de az meg egy bugos optimizálatlan kaki volt,szal mind1...
← ElőzőOldal 2 / 2