Az EA szerint a legtöbb játék unalmas és nehéz

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bushnak tényleg 86-os ikúja van?😮

Szerintem meg teljesen igaz. Régen a játékfejlesztõknek marad erje arra, hogy olyan világot teremtsenek, ami minnél inkább lebilincselte az akkori pc-használókat, és itt természetesen nem a grafikára gondolok hanem a játékmenetre. Ma visszont ez teljesen megfordult, a játékmenet, történetet nélkülõzõ alkalmasint unalmas feladatok teljesítésébõl áll, szép grafika mellet, tulajdonképpen ez az amiért a duke is olyan sokat késett, hiszen õk sem tudtak a fejlõdõ grafika mellet olyan játékot készíteni ami kielégítheti az igényeket. Ezért volt a sok motorcsere.
sok játék a konzolok miatt lesz kezelhetetlen és idegesítõ, csakhogy a 2 éves Pityuka is tudjon mivel szórakozni apuci playstationjén...<#hehe>
nemtudom gyerekek, de én néha olyan jól elvagyok az unalmas és bonyolult játékokkal mint az LFS, FSX, Silent Hunter, IL-2, Orbiter vagy a Falcon 4.0...

Persze én vagyok a kissebség, mert a nagyközönség inkább H&S, és "csak nehogy gondolkodni kelljen" típus.. de nekik ott a konzol, arra lehet jó kis pörgõs gámékat írni... meg nem kell a winfossal szenveni 😄, persze mostanában már ez se sikerül mindíg, mert elolvadnak a konzolok, vagy épp az irányítóját dobjuk bele a TV-be 😄DD

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

1. ez inkább önkritika
2. nem egyre nehezebbé, hanem egyre könnyebbé válnak a játékok, azok meg, amik tradicionálisan nehezek lennének (szimulátorok, logikai játékok, stb) inkább eltûnnek a porondról.

Szerintem sajnálatos tendencia, és EA menjen a halálba.
NEXUS6
"Arról már nem beszélt a vezérigazgató, hogy mi jelentené a kiutat ebbõl a helyzetbõl, illetve hogy az EA maga milyen módon igyekszik megtalálni a választ ezen kérdésekre."

Lehet, hogy valódi különbséget jelentõ nehézségi szinteket kellene a játékba tenni, vagy a nehezebb módok csak a könnyeb módok végigjátszása után nyílnak meg. Így 1X garantáltan mindenki végigjátssza a legbonyolultabb gámát is!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Azért tényleg példás ez az önkritika, bár gondolom nem az akart lenni😉

"Halálra untatjuk a játékosokat olyan fejlesztésekkel, amelyek egyre nehezebbek és bonyolultabbak"
Huh... remélem ezt Sid Meyer nem hallotta épp most fejlesszt egy új Civ-et konzolokra!😉))
A végén még ennek hatására kiadnak valami CivLite-ot amit még Bush elnök is végig tudna jáccni a maga 86-os IQ-jával.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EA igazán kussolhat. Nem tudom mikor adtak ki utoljára bármi innovatívat...
(nehézség meg miért baj, pont hogy jó. Akinek nem tetszik az menjen Wiiiizni... Bár nyílván a frusztráló megoldásokat (pl nyilvánvaló csalás (bár ebben ismét FIFA a nagymester) hanyagolni kéne
"Halálra untatjuk a játékosokat"

ebben nagyon igazatok van... EA... NFS, Fifa, NHL, NBA, NFL, Sims csak hogy a fõbb neveket említsük.. nocsak mind mind alig változtak.. és még unalmasak is tudnak lenni.. bár a sportjátékokban néha már van valami nehézség.. egészen addig amíg rá nem jössz az ideális taktikára.. onnan megint semmi..
Nekem meg az a bajom, hogy annyira nincs érzékem ezekhez, hogy még a Passziánszban is le tudnak lõni... <#vigyor5> Még szerencse hogy feltalálták a Richard Burns Rally-t, meg a TDU-t, így én is tudok játszani <#hehe>

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

kurvára primitívek, és semmi mélység nincs bennük... az viszont igaz hogy fantáziátlanok és unalmasak... de ha 1 ember tehet róla, akkor pont az EA vezérigazgató
nemtom,de nekem manapság aza bajom a gémekkel,hogy nem nehéz...:S
az utolsó normális nehézségû játék a stalker volt,de az meg egy bugos optimizálatlan kaki volt,szal mind1...

← ElőzőOldal 2 / 2