62
-
Nyarlathotep #22 Ezzel én is egyetértek! A legtöbb játék iszonyat unalmas, főleg PC-re! Igaz a grafika iszonyat jó, meg a hangok, de a többi... -
#21 Ehez minek ordibálni? Ami pedig a gammákat illeti, pont a játék készitőknek nehéz, ami meglátszik az optimalizáció alatt. Kihoz ez a nyomi EA GAMES egy gammát, és egy hét múlva már hozza is az első peccst. Majd szép sorjában. Természetessen, NEm tanulnak a saját hibáikból. LÁSD legjobb péda a Battlefield sorozat. Kihozták anno a BF2-t, és számolattlan peccst hoztak hozzá. Kihozták a BF2142-t, és had ne mondjam. EZEK full idióta szemét népségek, ennyi. -
bobi64 #20 NEM MINDEN AZ INTELLIGENCIA. FŐLEG HA GŐGGEL ÉS NAGYRAVÁGYÁSSAL PÁROSUL. EGYÉB ROSSZ TULAJDONSÁGOKRÓL NEM IS BESZÉLVE. AKI HALLJA ÉRTSE. AZ EA MEGADJA AZ IRÁNYVONALAT ÚGY NÉZEM. NEM BÍNELŐDNEK TOVÁBB FEJLESZTGETÉSSEL STB./ MONDJUK EDDIG SE MINDIG VITTÉK TÚLZÁSBA/, PLÁNE INNOVATÍV ÖTLETEKKEL. HA MOST NEHEZEK A JÁTÉKOK, AKKOR MILYENEK VOLTAK A RÉGIEK? -
#19 Nem is ő a veszélyes, hanem akik támogatják (akik nyílván azért teszik ezt, mert felismerték, hogy egy ilyen hatalmas logikával megáldott embert bizony nem túl nehéz irányítani). Naszóval ha egy ilyen bábjátékos úgy érezné, hogy az ő vágyai legjobban egy poszt-nukuláris paradicsomban teljesednének ki, akkor bizony Bokor Gyuri vehemensen nyomkodná azt a piros gombot, de ebbe most nem menjünk bele :) -
#18 Kicsit túloztam, asszem a 91 a féligmeddig hivatalos érték, de lehet, hogy ők is túloznak;)))
Ha ugye 100 az átlag akkor az kb azt jelenti, hogy mindenki aki monnyuk egy középiskolát elvégzet valszeg e felett van (kivéve Forest Gumpot ugye;))) -
aDannyBoy #17 elég az neki :)
ha lenne annyi IQ-ja mint annak aki végig tudja vinni a civet emperoron, akkor már rég az egész föld USA lenne :)
egyébként hétről-hétre végig nézve egy játékot tényleg könnyűnek tűnik minden (nekem, nekünk) de a bibi azzal van, hogy a nehézséget az AI csalással meg szopatással próbálják elérni legtöbbször és nem kreativitással
minél több a gémer annál valószínűbb hogy gagyi kell nekik. A net is azóta lett dagyonya, mióta bárki netezhet és nem kell hozzá semmi elszántság, motiváció -
bladesoft #16 Hi.
Akár milyen szép a grafika ha nincs mögötte igazi tartalom...
A Baldurs Gate óta nem igazán tudtak szerepjátékot csinálni(na jó van egy kettő azért). De a BG még mindig újra lehet játszani. Akár 50x is.
-
Flashy #15 azokat a játékokat nem szeretem, amik azért hosszúak, mert beleraknak 1-2 olyan részt amin napokig kell tökölni, akár logikai akár ügyességi szinten, a játéktól függően. ez olyan mint amikor a filmekben a rendes sztori helyett "áruló van köztünk" és akkor ebből bármi lehet. -
#14 Én is azt hallottam, hogy a világ ura jelenleg 90 alatti számmal büszkélkedhet. -
#13 Hátő, eléggé felemeás szöveg:
"Halálra untatjuk a játékosokat"
"Az iparág az esetek nagy részében az ismétlésekben véli megtalálni a választ"
Na és erről vajon ki a franc tehet? Nézett ez valaha tükörbe?
"amelyek egyre nehezebbek és bonyolultabbak"
Na ettől most viszont tényleg kirázott a hideg. Ez azt jelenti hogy az EA ezek után méginkább a primitívség és az IQ csökkent amerikai tinédzserek (nem amerikaellenesség szól belőlem, de elég benézni teszemazt a cnc fórumra...) felé fogja nyomni a játékait, miközben minden innovációs ötletet eretnekségnek nyílvánít és inkvizíciót megszégyenítő módon bűntet? Kíváncsi vagyok hány nagy nevet vásárol még fel és taszít az igénytelenség legnagyobb mélységeibe a csodálatos Electronic Arts... -
gyuri12 #12 bushnak tényleg 86-os ikúja van?:O -
HuskyWolf #11 Szerintem meg teljesen igaz. Régen a játékfejlesztőknek marad erje arra, hogy olyan világot teremtsenek, ami minnél inkább lebilincselte az akkori pc-használókat, és itt természetesen nem a grafikára gondolok hanem a játékmenetre. Ma visszont ez teljesen megfordult, a játékmenet, történetet nélkülőző alkalmasint unalmas feladatok teljesítéséből áll, szép grafika mellet, tulajdonképpen ez az amiért a duke is olyan sokat késett, hiszen ők sem tudtak a fejlődő grafika mellet olyan játékot készíteni ami kielégítheti az igényeket. Ezért volt a sok motorcsere. -
szurka #10 sok játék a konzolok miatt lesz kezelhetetlen és idegesítő, csakhogy a 2 éves Pityuka is tudjon mivel szórakozni apuci playstationjén... -
Balu0 #9 nemtudom gyerekek, de én néha olyan jól elvagyok az unalmas és bonyolult játékokkal mint az LFS, FSX, Silent Hunter, IL-2, Orbiter vagy a Falcon 4.0...
Persze én vagyok a kissebség, mert a nagyközönség inkább H&S, és "csak nehogy gondolkodni kelljen" típus.. de nekik ott a konzol, arra lehet jó kis pörgős gámékat írni... meg nem kell a winfossal szenveni :D, persze mostanában már ez se sikerül mindíg, mert elolvadnak a konzolok, vagy épp az irányítóját dobjuk bele a TV-be :DDD -
bugger #8 1. ez inkább önkritika
2. nem egyre nehezebbé, hanem egyre könnyebbé válnak a játékok, azok meg, amik tradicionálisan nehezek lennének (szimulátorok, logikai játékok, stb) inkább eltűnnek a porondról.
Szerintem sajnálatos tendencia, és EA menjen a halálba. -
#7 "Arról már nem beszélt a vezérigazgató, hogy mi jelentené a kiutat ebből a helyzetből, illetve hogy az EA maga milyen módon igyekszik megtalálni a választ ezen kérdésekre."
Lehet, hogy valódi különbséget jelentő nehézségi szinteket kellene a játékba tenni, vagy a nehezebb módok csak a könnyeb módok végigjátszása után nyílnak meg. Így 1X garantáltan mindenki végigjátssza a legbonyolultabb gámát is! -
#6 Azért tényleg példás ez az önkritika, bár gondolom nem az akart lenni;)
"Halálra untatjuk a játékosokat olyan fejlesztésekkel, amelyek egyre nehezebbek és bonyolultabbak"
Huh... remélem ezt Sid Meyer nem hallotta épp most fejlesszt egy új Civ-et konzolokra!;)))
A végén még ennek hatására kiadnak valami CivLite-ot amit még Bush elnök is végig tudna jáccni a maga 86-os IQ-jával. -
sgbo #5 EA igazán kussolhat. Nem tudom mikor adtak ki utoljára bármi innovatívat...
(nehézség meg miért baj, pont hogy jó. Akinek nem tetszik az menjen Wiiiizni... Bár nyílván a frusztráló megoldásokat (pl nyilvánvaló csalás (bár ebben ismét FIFA a nagymester) hanyagolni kéne -
Szefmester #4 "Halálra untatjuk a játékosokat"
ebben nagyon igazatok van... EA... NFS, Fifa, NHL, NBA, NFL, Sims csak hogy a főbb neveket említsük.. nocsak mind mind alig változtak.. és még unalmasak is tudnak lenni.. bár a sportjátékokban néha már van valami nehézség.. egészen addig amíg rá nem jössz az ideális taktikára.. onnan megint semmi.. -
fourgee #3 Nekem meg az a bajom, hogy annyira nincs érzékem ezekhez, hogy még a Passziánszban is le tudnak lőni... Még szerencse hogy feltalálták a Richard Burns Rally-t, meg a TDU-t, így én is tudok játszani -
Petko #2 kurvára primitívek, és semmi mélység nincs bennük... az viszont igaz hogy fantáziátlanok és unalmasak... de ha 1 ember tehet róla, akkor pont az EA vezérigazgató -
gyuri12 #1 nemtom,de nekem manapság aza bajom a gémekkel,hogy nem nehéz...:S
az utolsó normális nehézségű játék a stalker volt,de az meg egy bugos optimizálatlan kaki volt,szal mind1...