Merchants of Brooklyn - a CryEngine 2 ismét akcióban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit az orkokra hasonlítanak a Shadowrunból
hát izzéé...
ahoz, hogy a szesztilalom hangulatában tommy-gunnal lövöldözzünk, nem kell 3100-at és majommutáns-öltönyös ölnönk... elég egy maffia, vagy akármi.
persze lehet, hogy én vagyok túl idillikus és másra gondoltam, mikor elõször a 3100-at olvastam, csak valahogy az intellektuálisan szuperfejlett társadalom képébe nem vág bele ez a karakter-/eszközdesing... :S
meglátjuk-meglátjuk
ahoz, hogy a szesztilalom hangulatában tommy-gunnal lövöldözzünk, nem kell 3100-at és majommutáns-öltönyös ölnönk... elég egy maffia, vagy akármi.
persze lehet, hogy én vagyok túl idillikus és másra gondoltam, mikor elõször a 3100-at olvastam, csak valahogy az intellektuálisan szuperfejlett társadalom képébe nem vág bele ez a karakter-/eszközdesing... :S
meglátjuk-meglátjuk
Ha röviden kellene válaszolnom akkor símán, igen. A helyzet amúgy nem ilyen egyszerû, de most késô van sokat filóznom.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Az X360 tudja a CryEngine2-t?
nincs egyel több vesszõ<#conf>#conf>
de,ez majd a játék közepe fele lesz,hogy fárkrájos legyen
A sztori majd ez lesz: A laboratóriumban neandervölgyiek szabadulnak el és neked kell egyedül leölni mindegyiket......
nekem így elsõre nagyon tetszik a története, nem sablonszerû, azaz "nyomorban élsz, fel kell szabadítanod a népedet", vagy a legrosszabb "titkos laboratóriumban szörnyek szabadultak el, neked kell egyedül leölnöd mindegyiket"
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Te még sose csináltál ilyet? Nemtudod mirõl maradsz le<#banplz>#banplz>
"...a Római korra jellemzõ gladiátorjátékkal mulattatja az idõt."
Az idõt hogy lehet *mulattatni*? Elmondasz neki pár jó viccet?
Múlatni már inkább lehet...
Az idõt hogy lehet *mulattatni*? Elmondasz neki pár jó viccet?
Múlatni már inkább lehet...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
ezt akartam mondani😄