Németh Szabolcs

Merchants of Brooklyn - a CryEngine 2 ismét akcióban

A német Crytek szépen lassan, de biztosan az Epic babérjaira tör. A jelenleg már Magyarországon is irodával rendelkező fejlesztőcég motorját egyre többen licencelik.

Most a Paleo Entertainment tette rá a kezét a CryEngine 2-re, amelyre egy nem mindennapi FPS-t épít. A Merchants of Brooklynt legjobban úgy jellemezhetnénk, ha azt mondanánk, hogy egy élettörténet FPS.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Ennél persze sokkal többről van szó. Matteo Savio zűrös gyermekkora ellenére nagyon sokra viszi. Felnőttkorára a bolygó egyik leghíresebb genetikai kísérletekkel foglalkozó intézetében tölt be fontos pozíciót. A külső szemlélő számára idillikus mederben zajlik az élet Krisztus születése után 3100-ban, ám a helyzet egyáltalán nem ilyen rózsás. Az elvileg intellektuálisan szuperfejlett társadalom a Római korra jellemző gladiátorjátékkal mulattatja az időt. Ám ők még ennél is tovább mennek. Nem saját sorstársaikon, hanem genetikailag újraalkotott neandervölgyi embereken élik ki agresszív énüket. Történetesen a B.I.G-ben, azaz a Brooklyn Institute of Genetics-ben végzik ezeket a kísérleteket, ahol főhősünk is tevékenykedik.

A program egyelőre még igen kezdeti fázisban leledzik, ezért a fejlesztők rendes képet még nem, mindössze néhány artwork-ot hoztak nyilvánosságra.

Merchants of Brooklyn

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kobaljov #12
    kicsit az orkokra hasonlítanak a Shadowrunból
  • Zocsi #11
    hát izzéé...
    ahoz, hogy a szesztilalom hangulatában tommy-gunnal lövöldözzünk, nem kell 3100-at és majommutáns-öltönyös ölnönk... elég egy maffia, vagy akármi.
    persze lehet, hogy én vagyok túl idillikus és másra gondoltam, mikor először a 3100-at olvastam, csak valahogy az intellektuálisan szuperfejlett társadalom képébe nem vág bele ez a karakter-/eszközdesing... :S
    meglátjuk-meglátjuk
  • psishock #10
    Ha röviden kellene válaszolnom akkor símán, igen. A helyzet amúgy nem ilyen egyszerû, de most késő van sokat filóznom.
  • 1Obi1 #9
    Az X360 tudja a CryEngine2-t?
  • neoG #8
    nincs egyel több vessző
  • gyuri12 #7
    de,ez majd a játék közepe fele lesz,hogy fárkrájos legyen
  • fapapi #6
    A sztori majd ez lesz: A laboratóriumban neandervölgyiek szabadulnak el és neked kell egyedül leölni mindegyiket......
  • daneelolivaw #5
    nekem így elsőre nagyon tetszik a története, nem sablonszerű, azaz "nyomorban élsz, fel kell szabadítanod a népedet", vagy a legrosszabb "titkos laboratóriumban szörnyek szabadultak el, neked kell egyedül leölnöd mindegyiket"
  • menetrend #4
    Te még sose csináltál ilyet? Nemtudod miről maradsz le
  • GrimReaper78 #3
    "...a Római korra jellemző gladiátorjátékkal mulattatja az időt."

    Az időt hogy lehet *mulattatni*? Elmondasz neki pár jó viccet?



    Múlatni már inkább lehet...