506
Pride - melegfelvonulás
-
#99 Arról, hogy valaki meleg nem tehet. De arról már igen, hogy kérkedik vele. Ez egy betegség, amivel nem szokás kérkedni.
Ez kb. olyan, mintha a leprások vonulnának fel úgy, hogy közben egymás karjával integetnének a járókelőknek.
De ennyi erővel a nemi betegek is felvonulhatnának, azt most nem részetezném, hogy.
A lényeg az, hogy hányingerkeltő, amit művelnek. Ettől nem lesznek elfogadottabbak, sőt.. -
#98 ííjjj ez durva :D -
#97 A Híradóban látottakhoz csak ennyit tudok hozzáfűzni: -
gettobuxa #96 "A részben magyarul is értő német férfi azt is elmondta, hogy a kocsmából kilépő fiatalok azzal a kérdéssel szólították le, hogy "te is büdös buzi vagy?". A férfi válaszolt, hogy igen, ekkor sörösüvegekkel támadtak rá és barátjára."
rossz válasz :)
forrás: inforadio
-
#95 Ebből is látszik mennyire elburjánzott Hitler bácsi hagyatéka ebben a mai napig is fasiszta terror alatt álló Ká-országban.
Ha nem vonult volna fel nem verték volna meg. Ha nem lenne valami ami folyton olajt önt a tűzre nem lennének kopasz bakancsosok sem. Én is nagyon sajnálom, hogy megverték, sajnálom, hogy ennyi esze volt... -
gettobuxa #94 áhh... na mindegy, melegeket vertek a felvonulás után, fekete ruhás, bakancsos kopaszok -
gettobuxa #93 mos nézzétek gyors rtl hiradot! -
#92 Sziasztok!
Szerintem teljesen mindegy hogy valaki hetero vagy sem.
Nem ez a lényeg,hanem az:ki mennyire tud ”kulturalt emberként” viselkedni!
Egyébként a video amit Cat belinkelt,önmagáért beszél!
A tüntetésekkel kapcsolatban meg annyit:azért mert a homoszexuálisok un.felvonulásokat tartanak,semmivel nem fogják az emberek öket jobban elfogadni!Semmi nem fog változni,legfeljebb annyi hogy ”felkavarják az álló vizet”,maguk köre vonzák azt az egynéhány idiotát (tisztelet a kivátelnek) akik bárhová elmennek tüntetni egy aprocska ”juttatás” fejében vagy csak hogy szerepeljenek csöppet!
AKIK ELFOGADJÁK A HONOSZEXUÁLISOKAT,NEM AZERT TESZIK MERT MEGTARTJÁK EZEKET A FELVONULÁSOKAT,HANEM AZÉRT MERT JÓZAN PARASZT ÉSSZEL GONDOLKODNAK ÉS NEM AZT NÉZIK HOGY HOMO VAGY HETERO;NEM AZT HOGY FEKETE VAGY FEHÉR HANEM AZT HOGY MILYEN EMBER!!!
-
#91 Villogni akarnak? Villogjanak de ott, ahol az egészséges embereket nem zavarják. Karonfogva akarnak járni? Járjanak, de ne csodálkozzanak ha megvetik őket mert természetellenes. Nem hiszed? Akkor képzeld el, ha mindenki ilyen lenne te sem ülhetnél most a monitorod előtt....
Egyrészt, másrészt pedig felháborító, hogy a Pozsonyi Csata 1100. évfordulóján egy, a betegségükkel kérkedő törpe kisebbség kap politikai támogatottságot, az Árpád-sávos zászlót pedig gyalázzák.
Nekem semmi bajom azzal, ha valaki valamilyen rejtélyes oknál fogva a saját neméhez vonzódik, de vagy beilleszkedik a társadalomba (normális megjelenés társaságban, nem büszkélkednek a betegségükkel) vagy elmennek a "melegebb éghajlatra". -
#90 Az meg, hogy egy szegény ártatlan gyerek egy meleg házasságban kelljen felnőnie. Egyenesen ABSZÚRD! -
#89 Nekem nincs nagy prolémám a melegekkel, amíg be nem próbálkoznak. Ettől függetlenül nem érzem igazán jónak, hogy nekik midnen évben fel kell vonulniuk. Az, hogy őket megdobálták, mondjuk szerintem sem helyes. De ez van. Az az igazság, hogy a mai magyar társadalom mindenre ugrik már, és (csak röviden megyek bele - egy mondattal) a megélhetőség hiánya miatt van. Kijön ez mindenhol, az utakon, a metrón, a buszon, sőt még a melegfelvonuláson. Bill Gates nem véletlenül vett meg valami melegekről szóló oldalt.. Sajnos a jövő üzlete a meleg társadalom. Csak azt nem szeretném megélni, hogy a buszvezető egyszer még véletlen is rám kacsintson.. mert akkor tépem ki a kényelmes kis meleg puha üléséből. ^^ -
#88 Valaki azt írta SMS-ben egy reggeli műsorban,hogy a németeknek 70 évvel ezelőtt volt egy orvosa, az gyógyította a homoszexualitást.(van benne igazság). -
#87 nem fogadhatnak örökbe
mondjuk én se... -
#86 felvonul -
gettobuxa #85 részemről ennyi, nem értek egyet ezzel az árpás sávos dologgal, de ez nem az a topic...
-
#84 Mintha nem volnának a melegeknek is ugyanolyan esélyeik. Ha kijön hozzá a villanyszerelő, akkor előtte megkérdezi, hogy hé figyi már, te buzi vagy? Mert ha igen, akkor nem javítom meg a cuccot, keress valaki mást. Vagy a munkára jelentkezéskor meghallgatáson megkérdezik, hogy buzi? Bírósági ügyekben előnyösebb ítélet születik a heterok javára? Mi az, amiben nincsenek egyenlő esélyeik? -
#83 #70 -.- -
gettobuxa #82 szobabuzik :DDDDDDDDDD -
#81 melegfelvonulás* -
#80 vajon ezen csak az exhibicionista magamutogató fesztiválmajmok vettek részt, vagy iylenkor az átlagos szobabuzik is kivonulnak? -
#79 És amúgy, igen zavar a buzifelvonulás, mert:
- már kedd óta mást sem hallok a rádióból/tv-ből hogy ez lesz. Persze ki lehet kapcsolni, csak reggelente kajálásnál jól esik egy kis rádiót hallgatni. És ha csak a buzikról beszélnek az zavar.
- "Továbbra sem lehet egyetérteni azzal, hogy a homoszexualitás az ifjúság "egészséges" fejlődését szolgálná" by Jónás Levente -
#78 Én azon csodálkozom, hogy Mike még nem talált ide -
gettobuxa #77 nem azt mondtam h minden kopasz iqhuszár v focidrukker, csak amelyiknél árpád sávos zászló is van... minden roma lopós, akinél tolvajkulcsot látok, és minden arab fel akar robbantani, akinél pokolgép van :)
-
#76 akkor ennyi erovel minden roma lopos, minden liberalis meleg es minden arab fel akar robbantani teged, ugye? (megpropalom kovetni a te logikadat) ...
neked is gratulalok!
te is ájkú bajnok lehetsz! (y) -
haxoror #75 Azzal akarják a melegek az esélyegynőséget elérni (amit egyébként már rég megkaptak) hogy a legrosszabbat mutatják magukból?
Komolyan van olyan buzi aki azt hiszi hogy a degenerált felvonulásokkal elfogadottabbá fognak válni?
Felőlem vághatják maguk alatt a fát... -
#74 "szerintem meg az az IQ huszar aki par arpadsavos meg nemzetinek mondo(!) hoborgo emberbol leszuri ezt a kovetkeztetest: "mármint az árpádsávos "nemzeti" emberkék"" by Lammer #42 -
#73 Sztem egyenlő esélyeik vannak a buziknak is. -
gettobuxa #72 pedig minden árpád-sávos zászlóval közlekedő ember iq-huszár ésvagy focihuligán. -
#71 Ha a nácik is koszorúzhatnak és vonulhatnak akkor a melegek miért nem?
Az egyik tiltására ugranak, hogy nem magánügy a másikra meg ugranak, hogy ne menjenek mert magánügy. Hogy is van ez?
Kormányt buktatni meg mezőgazdász helyzet miatt lehet utattorlaszolni. Vizitdíj miatt lehet tüntetni, de azért mert melegek és esélyegyenlőséget akarnak azért nem.
Hogy van ez? -
#70 Az Árpád-sávos zászlóról le lehetne lassan szállni... =/ Sokféle hatásnak köszönhetően eljutottunk odáig, hogy egy történelmi jelképet és ezzel együtt mást is felvállaló embereket elkezdtek leradikálisozni... Lehet, hogy van benne vmi, de ebben az esetben sem kellene általánosítani, hogy minden Árpád-sávos lobológval közlekedő ember IQ-huszár és/vagy focidrukker. -
#69 Azt azért magyarázd meg lécci, hogy ha buzi ellentüntesére viszi vki a gyerekét (lehet csak arra jártak), akkor, attól miért lesz a ygerek rasszista? -
#68 A legtöbben (és én is) azt gondolják, hogy ez egy magánügy. (pont)
Onnantól, ha ezt mások képébe nyomják, közügynek tünteik fel, másokat sértenek vele, akkor már visszatetszést, haragot, elutasítást szül.
Nézzétek meg, hogy a felvonuláson dobálás, ellentüntetés volt, onnastól kezdve, hogy egy zárt közegbe mentek be (egy szórakozóhely), spontán oszlott az ellentüntetés.
Én is hasonlóan vagyok ezzel: önmagában a másságot az egyén alapvető jogának, választásának, életformájának tekintem, de onnantól kezdve elutasítom, ha ezzel a saját, privát szférámba akar törni vagy erre alapozva közüggyé akarja tenni.
(és ezen a gondolati úton kitalálható, hogy mit gondolok más közösségekről is) -
haxoror #67 Gratulálok a topikhoz és a kitartásodhoz ebben a szélmalomharcban amivel a melegek elfogadtatásáért harcolsz!
"Az jött le nekem az egészből, hogy itt van egy kisebbség, akiket nyugodtan dobálhatnak tojásokkal, kiélhetik rajtuk kisebbrendűségi érzésüket büntetés nélkül. Borzasztó volt, meghuzodtam egy kapualjban amig elmentek."
OMÁJGÁD!!!
Szörnyű trauma, beszéld meg egy pszichológussal!
(és azt is beszéld meg vele hogy neked miért EZ jött le az egészből...) -
#66 -
#65 "Egyet értek Berlin polgármesterével amikor ezt mondta: "Meleg vagyok, és ez így van jól." "
Te is "meleg" vagy?
Amúgy vicces ez a médiahatás....honnan tudod hogy azok a "szélső jobbos huligánok" hogy dolgoznak? -
#64 abszolut nem nevetseges a media torzitasarol beszelni... ne bagatelizaljuk el azt a tenyt, hogy van partiz-100as kemeny mag aki mindenhol jelen van es okad, kopkod, bunkozik esatobbi...
es ebbol TE IS leszurted, hogy a tobbi nemzeti erzelmu emberke is az!
inkabb ez a melysegesen szanalmas... es ezt a teszkoparizsit zabalo buta pleb(hamar altalanositunk) be is kajalja...
neked is kulon gratulalok!
koszonom szepen de rejektalom a tobb(szaz)ezer nemzeti erzelmu honfitarsam neveben, hogy ilyen aljas osszehasonlitas alapjan elitelj EZALTAL ENGEM IS!
htx! -
#63 igazad van
lehetne már pedofil büszkeség napja is -
quentit #62 Egyet értek. Az miért nem háborít fel senkit (vagy kevesebbeket) amit a szélső jobbos huligánok művelnek.
Ezért tartatok ott ahol (sehol) (tisztelet a kivételnek). Nem a lényeggel foglalkozik az, aki ezen ki akad. Inkább legyen 10 meleg, tisztességes és jó munkás ember egy cégben, mint 10 semmire kellő aljas hetero. Ezzel nem azt mondom, hogy a heterók ilyenek, hanem azt mondom, hogy amíg valaki tisztességesen dolgozik addig TELJESEN LÉNYEGTELEN, HOGY MELEG-E. A lényeg amit le tesz az asztalra. Lehet nem így gondolkozni, de annak NAGY BUKÁS lesz a vége!
Egyet értek Berlin polgármesterével amikor ezt mondta: "Meleg vagyok, és ez így van jól." Pontosabban akkor még nem volt polgármester. Mert a Németek bármennyire is konzervatívak, azért nem hülyék
Ha jól dolgozik jól dolgozik. Ha rosszul végzi a munkáját, akkor meg rosszul végzi a munkáját. Függetlenül attól, hogy meleg, vagy zsidó, vagy nő, vagy férfi, vagy heteró, vagy kék szemű, hogy szereti-e ha korbácsolják vagy nem, hogy templomba jár vagy sem. Ezek csak dolgok. Mint a lila haj. -
Cat 02 #61 hát izlések és pofonok :D
ez kb olyan (bár nem de elvileg lehetne) h CS bajnokságra odamennének h büdös tudjátok és büdös kockák takarodjatok :S -
#60 "Hát elég szánalmas h ide jutottunk "
Ja...tizenegyedszerre is megrendezték ezt a szart