506
Pride - melegfelvonulás
  • ENVE
    #506
    Tyűh, mennyi subhuman volt itt régen
  • KolkaF
    #505
  • bkvkbk
    #504
    én k***ra rühellem a melegeket:É
  • Tetsuo
    #503
    Lassan tobb joguk lesz a oknek mint a normalis embereknek.. szep uj vilag.
  • Balo
    #502
    Nem azért raktam be mert olyan húde új.:)
  • Lammer
    #501
    old :p
  • Balo
    #500
    Emma vagyok.

    Az előítéletek a felelőtlenek miatt vannak.
  • Olcsóvér
    #499
    a boncasztalon mindenki túl hüvös
  • lordolgok
    #498
    Szerintem nem azzal van a gond, hogy valaki buzi, hanem ilyen ízléstelen felvonulást szervez. Vannak, voltak, lesznek buzik - ezt szerintem mindenki tudja. De nem értem, miért kell ezt így reklámozni.

    És szerintem is vannak divatbuzik! Ez olyasmi, mint a fiataloknál /18 éven aluliaknál/, hogy na, nézzük meg, milyen a cigizés/dohányzás/stb.

    Olvastam egy könyvet, ami hasonlóval foglalkozott. Az egyik homokos főszereplő /pesti/ mondta/írta, hogy mindjárt itt van a melegfelvonulás, a "meleg büszkeség napja", de minek menjen el, mert ő nem büszke arra, hogy homokos!
  • pápuaipuhapó
    #497
    Jaaa, amúgy nincs gond a buzik dobálásával, csak mondjuk nem kaviccsal kellett volna, hanem őket valami sósavas kádba
  • pápuaipuhapó
    #496
    Lehet, hogy már más is felvetette, de nem akarunk mi, egészséges szexuális habitussal megáldott emberek szervezni egy jó kis HETERO-FELVONULÁST ???
    Ha már ezek a génhibás, evolúciós zsákutcák nyilvánosan hirdethetik, hogy milyen klassz buzinak lenni, akkor mi miért ne tehetnénk?
  • Grenzjager
    #495
    ááááááá
  • HUmanEmber41st
    #494
    Nem győzöm dícsérni a drága magyar Rendőrség előrelátását, mikor is kordonokkal védték meg az emberiséget ezeketől...
  • Gerygrey
    #493
    Nesztek videó a b*ziparádéról: Emma vagyok :)

    (18+, saját felelősségre, erős idegzetűeknek, nagykorú felügyelete mellett, satöbbi... Én szóltam :))
  • Lammer
    #492
    egy kis adalek a felvonulassal kapcsolatosan... -.-

    en mar nemtudom, hogy sirjak, vagy nevessek???

    omg ez tenyleg ABSZURDIZTAN :D

    (lehet itt mindenfelet magyarazni, de a 11es komment mindent visz! es mennyire igaz :C)
  • HUmanEmber41st
    #491
    "Ha provokáció(k)ra nem anyázás és dobálózás lenne a válasz, hanem elegáns, szellemes és méltóságteljes párhuzamos felvonulás, az felvonulás provokatív jelenségeiről kevésbé vonná el a fókuszt, és midnenképpen példamutató lenne.

    Volt, csak éppen a média agyonhallgatta.
  • Zóanagyvarázsló
    #490
    A tolerancia fontos, de nem minden esetben elvárható. A kommentjeid alapján tudod higgadtan, több oldalról értékelni a helyzetet, így láthatod, nem ugyanaz a homoszexuálisok egyéni szexuális irányultságát tolerálni, mint egy - sajnos tényszerűen - provokatív felvonulást. Ennek a békénhagyáson kívül eltérő üzenete, közvetett célja van, a meleg szubkultúra bevezetése a köztudatba, annak természetesként való elfogadtatása, és ezáltal bizonyos jogi célokhoz való közeledés. Ez nem belemagyarázás, máshol is ezeken stációkon mentek végig, nem kell ennek a résztvevők többségének tudatosulnia.

    Részemről nem szeretem a provokációt és a magamutogatást, annak idején a Budapest Parádé megszűnésének is örültem. A hosszú távú hatások, célok pedig sokak fejében megfoalmazódhatnak joggal egy ilyen esemény kapcsán, és ilyenkor az egyet nem értés esetén való tolerancia nem csupán elfogadás vagy eltűrést jelentene, de elvekről való lemondást is. Kulturált ellentiltakozás tehát szerintem maximálisan helyén való, ez persze olyan dolgot igényelne, mely Magyaroszágon nem létezik: eleganciát. Ha provokáció(k)ra nem anyázás és dobálózás lenne a válasz, hanem elegáns, szellemes és méltóságteljes párhuzamos felvonulás, az felvonulás provokatív jelenségeiről kevésbé vonná el a fókuszt, és midnenképpen példamutató lenne. Nem kell mindent tolerálni - bár van, amit a demokratikus hagyományok miatt mindenképpen illik -, de még relatíve markáns ellenvéleményt is lehet kulturáltan artikulálni.

    Mellesleg a hajam égnek áll ettől a "divat a homoszexualitás" szövegtől. Most őszintén, itt el tudja képzelni valaki, hogy egy hetero "divatból" melegként viselkedik? Nálunk Magyarországon még ma is olyan szintű megbélyegzettséggel jár a dolog, hogy nincs az az épeszű ember aki ilyenre vetemedne.

    Ez csak látszólag ilyen egyszerű. Manapság nagyon sok fiatal szexuális irányultságától függetlenül kipróbál - nem is annyira - meglepő dolgokat, két lány csókolózása pedig fiúktól, férfiaktól már elvárásszámba megy. Én is tudok olyan esetekről, amikor kalandból valaki - látszólag vagy ténylegesen - biszexuális lett (lányok közül már az a ritka, aki nem vehető rá ilyesmire...), persze idővel lehiggad az ember, de a régi társadalmakban a konvenció visszaszorította a jelenséget, ma már ez inkább a mikrokörnyezettől függ. Ennek megfelelően ha valaki divatból leszbizik, akkor azt nem a nagytársadalom felé csinálja, hanem a saját ismeretségi, haveri köre felé. Különböző szexuális magatartásformákra különböző embereknek más a hajlandósága, de manapság egyre nagyobb réteg az (persze még mindig egy kisebbségről beszélünk), aki nem 100%-ig homo- vagy heteroszexuális, hanem különböző hatásokra befolyásolható. Nyilván én is csak véleményemet tudom leírni, melynek egy része szűkebb és tágabb ismeretségi körömben szerzett tapasztalatok alapján született. Mindenesetre akiket én ismerek "másokat", nem szimpatizálnak a "büszke" felvonulókkal sem.
  • leonforce
    #489
    abszolute igazad van..
    nem is nagyon latok ellenvelemenyt...
    mert--ertelemes--nem is lehet... :))
  • HUmanEmber41st
    #488
    Hm.
    Vannak olyan emberek ( én nem tartozom közéjük) akik piszkálják az orrukat, talán még meg is eszik. Vagy szeretnek jó hangosakat és büdöseket fingani, nagy tömegben csecsemőt szoptatni és még sorolhatnám.
    Akik szeretnének az ú.n. kultúremberek közé tartozni, mindezt nem cselekszik közösségben, avagy a nyílt utcán fényes nappal.

    Aki pedig ilyesmit csinál és még követeli is, hogy ő ezt csinálhassa és ezért még ne is nézzék le az emberek...

    Az idei (de már a tavalyi is) felvonulás nyílt provokáció volt a buzik részéről.
    Jól tudták, mi lesz a következménye egy ilyen rendezvénynek ma Magyaroroszágon.
    Ők kezdték.
    Akiknek pedig továbbra sem tetszik és nem akarnak ilyet az utcán látni, azok tiltakoztak. Vérmérséklettől függően.
    Így biztosan megszerettetik magukat a "magyar heterókkal" azaz a magyar állampolgárok ~99,99999%-val.
  • Lammer
    #487
    Ott a pont!

    Tudod mi a legszornyubb? Hogy ezek a vandalok akik autokat borogatnak meg rendort vernek azok merik magukat nemzetinek nevezni... en vilag eletemben nemzeti gondolkodasu voltam, mindig arra a kis partra szavaztam(tudod amelyik 5% alatt sosem jut be :C) elmentem es csondesen tuntettem stb... de ezek helyett nekem is lesul a pofamrol a bor es magyarazkodhatok haverok ismik elott, hogy: "hatize" -.-

    szerintem likvidaljuk a provokativ melegeket es a radikalis mindentszetutok orkokat! VOALA :D meg van a problema oldva^^ minden folyik tovabb a normalis medreben :D
    [vitzel] xD
    (najo sajnos ez nem ilyen egyszeru )
  • Cuchulainn
    #486
    Igen, jó lenne, csak az a baj, hogy nagyon nehéz a határvonalat meghúzni, és egy ilyen tömeges eseményen nehéz megtartani az egyensúlyt (mármint ha két ellenséges tábor van jelen). Ha ilyenkor a hatóságok elkezdenének mindkét oldalból "válogatni" akkor annak nagy valószínűség szerint irdatlan nagy tömegverekedés lenne a vége. (Pedig tényleg van néhány olyan dolog ahol illene a körmére koppantani az illetőknek)
    A legroszabb az egészben, hogy mindkét oldalon a deviáns réteg valószínűleg már rég nem is gondol arra, hogy miről is van szó igazából. Az egyik csapatnak az a fontos, hogy minnél provokatívabb dolgokkal hergelje a másikat, akik pedig már egyébként is szándékosan figyelik a legapróbb jelet is amire meg lehet sértődni és így "igazoltan" neki lehet rontani az "ellenségnek". Erre aztán persze azok még provokatívabban reagálnak mert ők meg úgy érzik igazságosnak és kész az ördögi kör.
    Az egész szituáció azt a bizonyos okosat nélkülözi, aki engedne...
  • Lammer
    #485
    kurucot hagyjuk... amit most veluk muveltek az mar MOCSKOSUL NEVETSEGES... -.-

    ha mar itt egyesek ilyen-olyan jogokkal dobaloznak, akkor keretik megmagyarazni, hogy mi tortent az oldallal... -.-

    #484: "hanem mondjuk azért, mert a tolerancia az alapja az emberek normális kultúrált együttélésének."

    te mindig olyanokat irsz amivel erdekes modon tokre egyetertek :D (mar nem eloszor!) jo okes... akkor keretik betartani a polgarpukkaszto devians homokos polgartarsaktol is eme magatartasformat, kosziekh ;)
  • Cuchulainn
    #484
    Leszopatós, vagy akár misszionárius pózos népszokást sem találsz. Hogy miért az nagyon egyszerű - a népszokások a szexualitást nem ábrázolják túl gyakran.
    Ne keverd bele a hagyományokat, semmi közük nincs az egészhez. Azokban az országokban, ahol ma már nagyrészt természetesnek veszik a homoszexualitást, sem voltak ilyen népszokások. Egyszerűen az, hogy az alapvető emberi jogokat manapság sokkal jobban figyelembe veszik lehetővé tette azt, hogy a dolog előtérbe kerüljön.
    Annak pedig, hogy egyesek ezt arra használják ki, hogy idiótán provokatív, vagy idiótán agresszív módon viselkedjenek mások pedig természetesen ebben is csak a politikai lehetőségeket látják az egyszerűen abból következik, hogy mindig mindenhol vannak ostoba emberek. Ugyanez a helyzet a médiával. Amíg van miből cirkuszt csinálni addig jó. Persze, hogy bulldogként csüngenek minden egyes információmorzsán.

    Mellesleg a hajam égnek áll ettől a "divat a homoszexualitás" szövegtől. Most őszintén, itt el tudja képzelni valaki, hogy egy hetero "divatból" melegként viselkedik? Nálunk Magyarországon még ma is olyan szintű megbélyegzettséggel jár a dolog, hogy nincs az az épeszű ember aki ilyenre vetemedne.

    És nem, nem azért kell toleránsnak lenni másokkal szemben, mert más is azt csinálja, hanem mondjuk azért, mert a tolerancia az alapja az emberek normális kultúrált együttélésének. Elég sok nekem abszolút nem tetsző dolog van a világon. Elviselem őket, azért, mert tudom, hogy nekem is vannak olyan szokásaim amik másoknak nem tetszenek, és cserébe ők is tolerálnak majd engem. Vagyis ez lenne az alapötlet. Úgy látom, hogy szerinted sokkal jobb a "Remekül tudok együtt élni másokkal, amíg ők pontosan úgy néznek ki és úgy viselkednek ahogy nekem tetszik. De ha valami olyat csinálnak ami nekem nem tetszik, akkor az felhatalmaz arra, hogy azt csináljak amit csak akarok".
  • HUmanEmber41st
    #483
    Az utcai csókolozás is bizony sokáig tilos volt.
    Nyújtsd az ujjadat, mindjárt az egész karod kell.
    Ma csak csókolódzás, holnap már lehet lehet szopatni a járda közepén.
    És nem lesz közszemérem sértés.
    Akinek meg mindez nem tetszik, ne nézzen oda!
    Vagy viselje el, és legyen toleráns a szerelmesekkel.
  • HUmanEmber41st
    #482
    Én kérlek meg arra, keress egy seggberakós magyarországi népszokást.
    Remélem, elég sokáig fogod keresni.
    Talán rájössz közben arra, h Európában nem volt sosem szokásban kivinni az utcára szexuális szokásainkat.
    Most akkor miért kell ezt nekem eltűrni?
    Miért kell feladjam világnézetemet?
    Miért legyek "toleráns" azokkal szemben, akik így szembe mennek az átlag (hetero) világnézettel, viselkedésformával?
    Jah, mert az a divat?
    Mert az ****** párt is indított egy kamiont?
    Mert ezt mondja a "magyar" TV, újságírás?
    Viseljek el minden nekem abszolút nem tetsző dolgot, mert a kultúremberek (ott nyugaton) már elviselik?
    Vajon miért állítják őket etalonnak?
    Nekünk nincsenek hagyományaink, népszokásaink?
    Válasz: hát vannak, de azok olyan bahhbáhok (barbárok).
  • balcsipisti
    #481
    Teljes mértékben igazad van, főleg a tolerancia részben.
  • balcsipisti
    #480
    Én egy hetero ember vagyok, és ha nem negednék, hogy az utcán megcsókoljam a barátnőm énis kiverném a balhét.
    Nekem sem jó élmény látni két férfit smárolni, de nekik meg a mi hetero kapcsolataink undorítóak.
    Miért kell mindenkinek ilyen kirekesztőnek lennie.
    Nem szeretni kell őket hanem csak elfogadni, és kész.
  • Cuchulainn
    #479
    "Ma pedig eljutottunk a teljes közömbösségtől odáig, h ha tetszik, ha nem, kötelezően el kell őket viselni, szinte jobban kell őket szeretni, mint a hagyományos nemzeti értékeket. "

    Továbbra sem értem az összefüggést. Ki mondott olyat, hogy jobban kéne őket szeretni mint a hagyományos nemzeti értékeket. Egyáltalán mik is ezek a hagyományos nemzeti értékek? Mert továbbra sem említettél meg egyet sem.
    És ne kezdjük már az évezredes szokásokkal. Évezredes szokás volt az is, hogy asszonnyal szántottak. Megnézném hogy reagálnának rá ma ha elővennék. Évezredes szokás volt az első éjszaka joga meg a tized, meg hogy ha valaki nem vallja be, hogy bűnös akkor addig sütögetik forró vassal amíg igen.
    Március 15. meg kicsit más lapra tartozik, különösen a mostanában a nemzeti ünnepeken lezajlott események fényében. Melegfelvonulást sem engednének ezeken a napokon elhiheted.

    "Mi, (a tolerancia bajnokai) majd megmondjuk, kit szeress, kit gyűlölj."
    Fel kéne fogni, hogy a tolerancia nem a szeretetről vagy gyűlöletről szól. Nézd meg pl. a #464 hozzászólást. AZ a tolerancia. Valami amit nem szeretsz, undoít vagy zavar, de eltűröd.
  • balcsipisti
    #478
    Nem, az általad annyira védett és tisztelt radikális szélsőjobb a felelős érte, ők toborozták a kurucinfón az embereket.
  • HUmanEmber41st
    #477
    Magyarországon nem volt divat 2000 évig a homoszexualitás.
    A pajzán történetek is a férfi és nő kapcsolatáról szóltak.

    Azonkívül van egy nagy különbség abban, h az emberek tudnak róluk (buzik)
    de nem foglalkoznak velük. Sem a sajtó, sem a közbeszéd. Amit egymással csinálnak, szigorúan titokban teszik a 4 fal között.
    Aztán hirtelen az állam vezetése, a sajtó elkezd foglalkozni velük.
    Hogy ők milyen szerencsétlenek, mert őket senki sem szereti, mert olyanok.
    Ma pedig eljutottunk a teljes közömbösségtől odáig, h ha tetszik, ha nem, kötelezően el kell őket viselni, szinte jobban kell őket szeretni, mint a hagyományos nemzeti értékeket.
    Mert aki nem toleráns azokkal szemben akik viselkedésükkel szembe mennek a több ezer éves szokásokkal, azok civilizálatlan őstulkok.
    Mi, (a tolerancia bajnokai) majd megmondjuk, kit szeress, kit gyűlölj.
    A droidok meg lelkesen tapsolnak hozzá.

    Nem tudom, ismered-e a kettős mérce fogalmát.
    Egyetlen hazafias szervezetnek sem engedélyezték azt, h pl márc 15.-én felvonuljanak. A buziknak lehet csak úgy, a magyar hagyományőrzőknek meg nem.
    Azzal sokat javítottak volna a megítélésükön, ha mondjuk este 8-ra szervezték volna a menetet. Elég lett volna délután lezárni a várost.
    Este a normális családokban azért a kisebb gyerekek már otthon vannak és nem az utcán kell nekik magyarázni (fényes nappal), h kik ezek és mit akarnak, mit csinálnak..
    És az, h akkor nem kell odamenni, nem kell megnézni...
    Namost egy ekkora felhajtás pont arról szól, h lássa, tapasztalja mindenki. Akinek pedig az agymosás ellenére is van saját (ellen)véleménye, azt el tudja mondani.
    Azért próbálj meg elképzelni egy ilyen rendezvényt mondjuk az 1800.-as években...
  • Lammer
    #476
    "Lassan meg kéne próbálni a viselkedést is ehhez igazítani."
    igy van! tokeletesen 1etertek! remelem ezt a devians melegek is elolvassak, mert talalo ;)
    btw engem zavar de nagyon... amugy hullara nem erdekel, hogy ki mekkora meleg... de amikor emiatt lezarjak az utakat*, csak lakcimkartyaval lehet kozlekedni, iszonyat mennyisegu penzt eltolnak(rendori biztositas ember+iszonyat draga helikopterek+vizagyuk stb)+torpe part lovebeletolasa eme idetlen rendezvenybe stbstb... az mar bicskanyitogato, nem kicsit-nagyon... en tenyleg sajnalom, hogy a konszolidalt, normalisan viselkedo melegeket lejaratjak ezek az okrok** :S

    *en az allatkertnel parkoltam le es a deaktol vissza kellet vergodnom, ofkorsz foldalatti lezarva a majmok miatt -.-
    ** ugy ahogy a normalis heterokat(minket akik balhe nelkul felvonultunk) a randarilozo orkok -.-
  • Cuchulainn
    #475
    "Mert megvetik az évezredes magyar kulturális hagyományokat. Mindezt egy olyan kormány és olyan pártok támogatásával teszik, akik szintén részt vesznek a magyarság és a magyar hagyományok végső eltiprásában, megsemmisítésében."

    Meg tudnál nevezni egy darab évezredes magyar hagyományt amit megvetnek azzal, hogy felvonulnak? Ha hiszed, ha nem, a hátrafele nyilazó szittya lovasok között is éppen annyian vonzódtak a saját nemükhöz mint a mai magyarok között.

    "Indiában bemutattak egy filmet, amelyben csak filmes eszközökkel utalás volt, h 2 nő szereti egymást. Indiai film volt, nem amerikai. A vetítés után a felháborodott nézők szinte lebontották a mozit. Pedig csak annyi volt, h egy nő megsimogatja egy másik nő haját. Ez Indiában kiverte a biztosítékot."

    És mind tudjuk, hogy Indiában a kulturális örökség mennyire az egymás iránti szereteten és egyenlőségen alapszik. Lehet nem róluk kellene példát venni?
  • Cuchulainn
    #474
    "A buzifelvonulás engedélyezése ma Magyarországon színtiszta provokáció volt a hazafias, hagyománytisztelő magyar állampolgárokkal szemben.
    A mai magyar kormányt és a parlamenti pártokat terheli a felelősség a történtekért."

    Azt hogy lehet buzifelvonulás az Magyarország jogállam mivoltából adódik. Merthogy mint ahogy más fejlettnek tekintett országokban, nálunk is engedélyezi ezt az alapvető emberi jogokat is biztosító jogrendszer.
    Emiatt aztán ahogy írtad bármilyen kisebbség felvonulhat. Ha nem tetszik, akkor nem kell odamenni, nézni résztvenni, nem hiszem, hogy ez olyan nehéz.
    Mielőtt valaki félreérti: szerintem is ökörség és feleslegesen magamutogató az egész. Ettől függetlenül ha valakinek kedve van felvonulni, hát tegye, abszolút nem zavar. Ellenben elmondhatatlanul retardált dolognak tartom, hogy valaki aki teljes szívéből gyűlöl valamit, az odamegy, hogy lássa és még hajigál meg rikogat is hozzá.
    Asszem máshol is leírtam, vannak olyan társadalmak ahol az artikulátlan ordítozás meg a kakidobálás a véleménnyilvánítás általánosan elfogadott módja. Ezeknek a tagjaitól azonban már néhány százaléknyi eltérés a DNSünkben elválaszt minket. Lassan meg kéne próbálni a viselkedést is ehhez igazítani.
  • Lammer
    #473
    "feketelistára kerülnek"

    ez csak engem emlekeztet arra a bizonyos 45 evre???

    komolyan elhanyom magam


    btw szorosan a temahoz is irnek valamit: miert nem lehetne a NORMALIS, nem erkolcstelenul magamutogato melegeket osszefogni, hogy alljanak mar ki okis eme devians baromsag ellen?
  • HUmanEmber41st
    #472
    Azonkívül jó alkalom ez a napsütéses délután, h jó minőségű felvételeket készítsenek az ellenálló hazafiakról. Beazonosításuk után pedig szépen-csendben megkezdődhet az üldözésük: feketelistára kerülnek, ( nem kapnak semmilyen, [vagy végzettségüknek megfelelő] munkát) rendőrségi előállítások, mondvacsinált vádak, folyamatos zaklatások várhatók.
    A nem annyira kitartóakat végül is sikerül kiüldözni az országból.
    Milyen jó! Egy csomó rendzavaróval kevesebb!
    Mostmár nyugodtan vonulhat mindenféle deviáns kisebbség!
    Reklámozhatják majd mindenféle betegségüket.
    Zavartalanul folytathatja a magyar kormány a magyar nép és hagyományai kiirtását.
    Hajrá, csak így tovább !!!
  • Grenzjager
    #471
    Radikális szélőséges probokatív melegek (ők is csak egy ksiebbség kisebbsége és ez nem a többség?!)

    tavaly a rózsaszín papnak öltözött travi, idén meg ez: bravó, erre mégis mit vártak?
  • HUmanEmber41st
    #470
    Egy kis visszaolvasás után:
    A Budapest Parádé mit is reklámoz?
    Drogozzál be, rúgjál be (mint állat) és rángatózzál valami ritmusos zajra.
    Mit is hirdet egy ilyen rendezvény?
    Szerezz sok pénzt, h elkölthesd piára, meg drogra. Csak így érezheted jól magad. Szerelem? Minek az, keféld meg akit tudsz, aztán dögölj meg májbetegen 35 éves korodban.
    Ez a rendezvény mondanivalóját tekintve sokkal de sokkal rosszabb, mint a buzifelvonulás.
    Jól illeszkedik az egyéniséget, a nemzeteket, a hagyományokat eltörölni kívánó globalista hatalmi törekvések módszerébe.
    Ez ellen minden ország minden hazafias, nemzeti érzelmű állampolgárának tennie kell felvilágosító propagandával.
    Sajnos azonban egyre csökken azoknak az agymosott embereknek a száma, akik képesek önálló gondolkodásra, netán az érvek hatására képesek megváltoztatni álláspontjukat.
  • HUmanEmber41st
    #469
    Még most sem olvastam vissza.

    Miért nem szeretik a magyar hazafiak Magyarországon a felvonuló buzikat?

    Mert megvetik az évezredes magyar kulturális hagyományokat. Mindezt egy olyan kormány és olyan pártok támogatásával teszik, akik szintén részt vesznek a magyarság és a magyar hagyományok végső eltiprásában, megsemmisítésében.
    A hazafiak elsősorban ezért lázadnak, ezért tiltakoznak. Ez a menet Magyarországon mai politikai helyzetben erről is szól.
    Indiában bemutattak egy filmet, amelyben csak filmes eszközökkel utalás volt, h 2 nő szereti egymást. Indiai film volt, nem amerikai. A vetítés után a felháborodott nézők szinte lebontották a mozit. Pedig csak annyi volt, h egy nő megsimogatja egy másik nő haját. Ez Indiában kiverte a biztosítékot.
    Elmodom más szavakkal is, hátha megérted.
    A buzifelvonulás engedélyezése ma Magyarországon színtiszta provokáció volt a hazafias, hagyománytisztelő magyar állampolgárokkal szemben.
    A mai magyar kormányt és a parlamenti pártokat terheli a felelősség a történtekért.
    Mindenesetre sikerként könyvelhető el, h a buzikoncert elmaradt. Sztem a rendőrség belátta, h ott már nem tudták volna megvédeni a
    t
  • balcsipisti
    #468
    A tangás táncosfiú valójában úgy kapcsolódik a jogharcos melegekhez, mint kurva a feminista tüntetéshez.
  • HUmanEmber41st
    #467
    Azt hittem alszok már, de ezt a jó topicot nem lehet kihagyni:D

    Buzik mindig is voltak.
    volt olyan kultúrkör, ahol elnézték. Volt és van olyan kultúrkör, ahol meg nem.
    Addig nincs bajom velük, amíg normálisan élnek a többi heteró között.
    De nekem ne reklámozzák magukat egy szál tangában fényes nappal a egy Fővárosban sem a Főutca közepén!!!!!