5
-
thunderzolee #5 Hy!
A másodiknál mit kell csinálni?
Az elsőnél még ugyanabban a sorrendben kell leütni a gombokat, a másodiknál tekergetni lehet, de mit kell kirakni vízszintesen, és függőlegesen? Éretem, h a jelek az angol abc betűi, de mit kell kirakni? -
#4 Ha úgy toboroztak szinészeket, hogy nem mondták meg nekik, hogy miről szól a film, akkor gondolom nem igen látunk majd neves, színészeket (ami nem feltétlenül rontja egy film minőségét!).
Persze szerintem ez az egész csak egy reklámfogás, hogy minél nagyobb port kavarhassanak a film körül.
Ha 2008. jan 18-án lesz a premier, akkor kiváncsi vagyok mire jelenik a neten. Lehet már szilveszterkor azt nézzük?! -
#3 A mésodik rejtvényhez kell az angol tudás, anélkül elég nehéz megcsinálni, meg az ötödikhez is elengedhetetlen, és az a legdurvább (természetesen :)). -
#2 angol tudás?4-ik rejtvénynél tartok,a legtöbb angol ami kellett hozzá az az volt hogy ismerjem az abc-t :)
ez a 4-ik egyébként eddig a legszívatósabb,amúgy filmhez készült oldalt,ami ennyire jó,ötletes még nem láttam -
#1 Ez az oldal tökjó, már a harmadik rejtvénynél járok. :) Angol tudás elengedhetetlen hozzá