Egy makulátlan elme örök....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
hura

a film meg tényleg jó, régen láttam már :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nah megtaláltam a film zene cdjét :). Már csorog lefele a szép szám.
Elég találó neve van :D : Theme <#buck>

kösz szépen :). Már csak az elsõt kell kinyomoznom :).

címe: Beck - Everybody's Gotta Learn Sometimes

Nem lehet valahonnan a film zenéit beszerezni?
Mert ami a legelején megy a filmnek az nagyon szép zene.
Meg ami a legvégén (már a feliratoknál) azis jó :).

jó film!

Lacee
most nézem, hogy itt az SG-n is van egy cikk a filmrõl, bár az nem Jim Carrey-s, de változatlanul jó.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

szomorú a vége, vagy csak én lettem szomorú? :)
kurvajó volt, mindjárt elõ is keresem :)

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

Jim Carrey, a máskor idióta gumiarcú, itt fenomenálisat alakít, tetszik a film vizuális megvalósítása, ahogy a törlõdõ emlékeket szimbolizálják.
végül, de nem utolsó sorban, Kate Winslet se semmi :)
egyszóval remek film, nekem nagyon tetszett.

xDS
Valóban ez nagyon jó filmje, tetszett nagyon, ami még hasonlóan jó az az Ember a holdon, viszont az új filmes a 23-as szám...arról szerintem inkább ne beszéljünk, mert iszonyatosan unalmasra sikeredett, rengeteg üresjárattal és mire épp kezdett volna kicsit izgalmassá válni már csak a végefõcímet bámulhattam.

Lacee
én sem szeretem a romantikus filmeket, de ennek sikerül úgy hozni a témát hogy nem lesz szirupos - nagyon jó film!
ugyanennek a rendezõnek (Michel Gondry) nemrég jelent meg új filmje, Az álmok tudománya (La science des reves), erõsen ajánlott azoknak akiknek tetszik ez a stílus.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

rotator
Jim Carrey penge gyerek, ez meg itten pont a legjobb filmje véleményem szerint. :)

ScarY MAN
ScarY MAN
sztem a "The number 23" címû filben nagyon jol alakított... a story is jovolt. bár õszintén megmondom hogy nem kötött le annyira a film. De tény hogy tetszett.

Es hogy ne csak off legyen.
Ez a film nagyon tetszett.

...

nem is arra,szeretem az ilyen filemekt is,ezzel kicsit lelassulok,és az néha nem árt

Borgi
hm.. :)
anno szigeten "láttam" :)))

porki fagyok fállalon

Nem szeretem a romantikus filmeket, de ez megvan <#eljen>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Ne egy pörgõs akciófilmre vagy egy amcsi pitéhez hasonló vígjátékra számíts :).

passatgt
zseppézbõl?

akor,ha jó film,megnézem

REALista
<#worship><#worship><#worship><#eljen>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

DoctorJohnson
nagy film beza, carrey pedig rulz

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

B0B0
Carry a jelenlegi amerikai felhozatalban a legjobbak egyikke

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

REALista
Hát szerintem Carrey már többször bebizonyitotta több filmben is hogy nagyon jó szinész.Egyébként nagyon nagy film!!<#eljen>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Helóó. Nem találtam se Jim Carreyes topicot, meg ennek a filmnek sem, pedig már asszem 2004-es vagy 2005ös.

Most néztem meg, és szntem ahhoz képest, hogy milyen "gagyi" egy figura Carrey, jól eljátszotta ezt a komoly szerepet.

Esetleg valaki nem tudná meg mondani annak a számnak a címét ami a film legelején megy? Meg a vége felé is valahol.

Szép benne a zongora :).