25
Egy makulátlan elme örök ragyogása
-
#25 hura
a film meg tényleg jó, régen láttam már :) -
MagyaR #24 Nah megtaláltam a film zene cdjét :). Már csorog lefele a szép szám.
Elég találó neve van :D : Theme -
MagyaR #23 kösz szépen :). Már csak az elsőt kell kinyomoznom :). -
ZsirosKenyer #22 címe: Beck - Everybody's Gotta Learn Sometimes -
MagyaR #21 Nem lehet valahonnan a film zenéit beszerezni?
Mert ami a legelején megy a filmnek az nagyon szép zene.
Meg ami a legvégén (már a feliratoknál) azis jó :). -
ZsirosKenyer #20 jó film! -
#19 most nézem, hogy itt az SG-n is van egy cikk a filmről, bár az nem Jim Carrey-s, de változatlanul jó. -
gettobuxa #18 szomorú a vége, vagy csak én lettem szomorú? :)
kurvajó volt, mindjárt elő is keresem :) -
Phat Smoker #17 Jim Carrey, a máskor idióta gumiarcú, itt fenomenálisat alakít, tetszik a film vizuális megvalósítása, ahogy a törlődő emlékeket szimbolizálják.
végül, de nem utolsó sorban, Kate Winslet se semmi :)
egyszóval remek film, nekem nagyon tetszett. -
#16 Valóban ez nagyon jó filmje, tetszett nagyon, ami még hasonlóan jó az az Ember a holdon, viszont az új filmes a 23-as szám...arról szerintem inkább ne beszéljünk, mert iszonyatosan unalmasra sikeredett, rengeteg üresjárattal és mire épp kezdett volna kicsit izgalmassá válni már csak a végefőcímet bámulhattam. -
#15 én sem szeretem a romantikus filmeket, de ennek sikerül úgy hozni a témát hogy nem lesz szirupos - nagyon jó film!
ugyanennek a rendezőnek (Michel Gondry) nemrég jelent meg új filmje, Az álmok tudománya (La science des reves), erősen ajánlott azoknak akiknek tetszik ez a stílus. -
#14 Jim Carrey penge gyerek, ez meg itten pont a legjobb filmje véleményem szerint. :) -
#13 Am kis leírás... -
#12 sztem a "The number 23" című filben nagyon jol alakított... a story is jovolt. bár őszintén megmondom hogy nem kötött le annyira a film. De tény hogy tetszett.
Es hogy ne csak off legyen.
Ez a film nagyon tetszett. -
gyuri12 #11 nem is arra,szeretem az ilyen filemekt is,ezzel kicsit lelassulok,és az néha nem árt -
#10 hm.. :)
anno szigeten "láttam" :))) -
jefferson83 #9 Nem szeretem a romantikus filmeket, de ez megvan -
MagyaR #8 Ne egy pörgős akciófilmre vagy egy amcsi pitéhez hasonló vígjátékra számíts :). -
#7 zseppézből? -
gyuri12 #6 akor,ha jó film,megnézem -
#5 -
#4 nagy film beza, carrey pedig rulz -
#3 Carry a jelenlegi amerikai felhozatalban a legjobbak egyikke -
#2 Hát szerintem Carrey már többször bebizonyitotta több filmben is hogy nagyon jó szinész.Egyébként nagyon nagy film!! -
MagyaR #1 Helóó. Nem találtam se Jim Carreyes topicot, meg ennek a filmnek sem, pedig már asszem 2004-es vagy 2005ös.
Most néztem meg, és szntem ahhoz képest, hogy milyen "gagyi" egy figura Carrey, jól eljátszotta ezt a komoly szerepet.
Esetleg valaki nem tudná meg mondani annak a számnak a címét ami a film legelején megy? Meg a vége felé is valahol.
Szép benne a zongora :).