25
  • Toonami
    Üdv mindenkinek.
    Én egész végig azt vártam a filmben hogy mikor alakulnak eggyé a robotok de ilyen sajna nem volt,remélem Bay bácsi majd gondol ránk,a folytatásban:D
  • Winz
    Ha szinkronos lett volna akkor a csajom lányát is elvittem volna....inkább mint a Shrekre:hanyas
  • MrPrise
    Felénk feliratos volt. A film tényleg nagyon jó. 300 modern világban. ;-)
  • Xymer
    Csak ramaty camerás változatban láttam eddig, de még úgy is képes voltam kétszer megnézni...nagyon jól eltalált film. Az érdekelne hogy a hazai mozikban már szinkronosan megy? Ha igen, milyen lett a szinkron? (kicsit félek hogy elba*ák)
  • Winz
    Látványban a valaha készült legjobb múvi,mindent kenterbe vág,majdnem szétdurrant az agyam...ez a Májklbéj egy állat.
    off
    (A Die Hard 4 sem fosch ám)
  • Babidi
    Csatlakoznék én is ama tábor tagjaihoz akik szerint nagyon jól sikerült a film. Jók az összecsapások, és a poénok benne. Bár ha lesz fojtatás remélem h Unicron lesz az ellenség, és más robotok is felbukannak mint pl: a Dinobotok, vagy azt is eltudnám képzelni, ha feltámadna Megatron, mint Galvatron.
  • TeDDyRuSh
    A látvány mellett, remélem másnak is feltűnt, hogy baromi jó poénok voltak a filmben. Haverommal szétröhögtük magunkat itt-ott. Nagyon jól sikerült a film összeségében. Külön értékelve azt is, hogy hihetetlen gáz feldolgozások jelennek meg (DOOM, Tomb Raider, stb.)és ennek ellenére egy rendben összerakott film jött létre. Kevés vetítésre ülök be, én is inkább "alternatív megoldásokat" választok filmnézésre, de erre érdemes volt elmenni, sőőőt...
  • winters123
    Persze... De ez nem véletlen.

Michael Bay rendezte azt is.
    A film hangulata(képi hatások, színválaszték ami mindig sárgásabb Baynél)is egyértleműen összehasonlítható az előző filmeivel(pl. Bad Boys 2 vagy A sziget).
  • Wittgen
    SPOILER!!!!

Észrevettétek, h. amikor a bunkerben a kis robot és a bent rekedt emberek lövik egymást, hogy tisztára, mintha a Bad Boys 2 film rasztás akciójelenetét látná az ember más szereplőkkel????
  • Wittgen
    Ja, bazz már az emberek fele elhagyta a termet, köztük én is, mikor kiderült, h. a stáblistába tettek ilyen megszakításokat.
  • ZoliJ
    valaki küldje el pm-ben, hogy milyen jelenetek vannak a stáblista után, mert hosszú volt a film és sok volt a cola:)
  • InfectedMann
    Mondjuk Unicront belepakolhatnák a 2. részben. Az lenne az überbrutál :D
  • InfectedMann
    Látom kened vágod az Transformers témát :D
  • Yutani
    Ezért nem is te írod a 2. rész forgatókönyvét... Majd mások elképzelik, megírják, Bay leforgatja, te meg a film megnézése után közlöd, nem is tudsz elképzelni 3. rész. De majd mások elképzelik...

És így továb! :-D
  • Sith
    A stáblista közben :)
  • ioinme
    Hol van az az űrjelenet? A stáblista után, vagy az előtt csak én nem figyeltem?
  • Csaba007
    az imdb szerint 2009 nyarán lesz a 2. rész!
    Remélem nem -bay csinálja majd! Más rendező kéne,hátha jobb lenne!
    De én valahogy nemtudok elképzelni 2. részt! Miről szólna?? Újból jönnek álcák és megint harcolnak?? pFFF
  • NEOreg3
    ma délután néztem meg és egy szóval leírva: kurvakibaszottfaszalátványosizgalmas film:)

örülök a folytatásnak
  • norti
    SPOILER

főleg úgy nem meglepő, hogy a film végén van egy jelenet, amikor az egyik robot kirepül az űrbe...
  • HaDes007
    hát ez nem egy meglepő hír
  • gyuri12
    én azért szeretnék egy olyan filmet is,ami a robotok bolygóján játszódik, a háború idején:)
  • Lami
    Ha ebből csinálnak egy hasonló minőségű (de ha lehet még jobb) folytatást, akkor asziszem örülni fog a szívem. xD
  • bertino
    ki gondolta volna
    nem hollywood lenne, ha nem folytatódna :DD
  • InfectedMann
    Szerintem biztos, hogy fog folytatódni. Van még mit kivesézni a képregények alapján ;)
  • kispancsi
    igen-igen-igen kell a folytatás! :D
    - kisPocok -