Ötvös Tibor

Folytatódik a Transformers?

Michael Bay új filmje, a Transformers a nyár legnagyobb blockbustere, mely jelenleg is uralja az amerikai mozikat. A rendező azonban már egy esetleges folytatásról nyilatkozik az újságíróknak.

A héten került a világ mozijaiba az idei nyár egyik legnagyobb blockbusterének szánt Transformers. A CGI-elemekkel alaposan megtűzdelt akciófilm kezdi beváltani a hozzáfűzött reményeket. Amerikában 65 milliónál jár, összbevétele pedig már átlépte a 100 milliós álomhatárt. A közel 200 milliós büdzsé valószínű jövő hét közepére meg is lesz.



Michael Bay és a DreamWorks örülhet, hiszen első közös munkájuk, A sziget komoly bukta lett. A siker hatására nem is csoda, hogy a rendező már a folytatásról nyilatkozik. Legalábbis a legutóbbi interjújában megemlítette, hogy számos ötletét nem tudta még megvalósítani és szívesen forgatna egy újabb, látványos robotos filmet.

"Rengeteg ötletem van a következő részre" - kezdte Bay. "Csak sajnos olyan sokáig tart megírni egy forgatókönyvet, szóval nem hiszem, hogy ez lesz a következő filmem. De szeretném majd én leforgatni a folytatást."

A tervek szerint Bay következő filmje a Fargo és Ponyvaregény nyomvonalán halagó Pain and Gain lenne, ám elképzelhető, hogy a DreamWorks átírja a direktor elképzeléseit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Toonami #25
    Üdv mindenkinek.
    Én egész végig azt vártam a filmben hogy mikor alakulnak eggyé a robotok de ilyen sajna nem volt,remélem Bay bácsi majd gondol ránk,a folytatásban:D
  • Winz #24
    Ha szinkronos lett volna akkor a csajom lányát is elvittem volna....inkább mint a Shrekre:hanyas
  • MrPrise #23
    Felénk feliratos volt. A film tényleg nagyon jó. 300 modern világban. ;-)
  • Xymer #22
    Csak ramaty camerás változatban láttam eddig, de még úgy is képes voltam kétszer megnézni...nagyon jól eltalált film. Az érdekelne hogy a hazai mozikban már szinkronosan megy? Ha igen, milyen lett a szinkron? (kicsit félek hogy elba*ák)
  • Winz #21
    Látványban a valaha készült legjobb múvi,mindent kenterbe vág,majdnem szétdurrant az agyam...ez a Májklbéj egy állat.
    off
    (A Die Hard 4 sem fosch ám)
  • Babidi #20
    Csatlakoznék én is ama tábor tagjaihoz akik szerint nagyon jól sikerült a film. Jók az összecsapások, és a poénok benne. Bár ha lesz fojtatás remélem h Unicron lesz az ellenség, és más robotok is felbukannak mint pl: a Dinobotok, vagy azt is eltudnám képzelni, ha feltámadna Megatron, mint Galvatron.
  • TeDDyRuSh #19
    A látvány mellett, remélem másnak is feltűnt, hogy baromi jó poénok voltak a filmben. Haverommal szétröhögtük magunkat itt-ott. Nagyon jól sikerült a film összeségében. Külön értékelve azt is, hogy hihetetlen gáz feldolgozások jelennek meg (DOOM, Tomb Raider, stb.)és ennek ellenére egy rendben összerakott film jött létre. Kevés vetítésre ülök be, én is inkább "alternatív megoldásokat" választok filmnézésre, de erre érdemes volt elmenni, sőőőt...
  • winters123 #18
    Persze... De ez nem véletlen.

    Michael Bay rendezte azt is.
    A film hangulata(képi hatások, színválaszték ami mindig sárgásabb Baynél)is egyértleműen összehasonlítható az előző filmeivel(pl. Bad Boys 2 vagy A sziget).
  • Wittgen #17
    SPOILER!!!!

    Észrevettétek, h. amikor a bunkerben a kis robot és a bent rekedt emberek lövik egymást, hogy tisztára, mintha a Bad Boys 2 film rasztás akciójelenetét látná az ember más szereplőkkel????
  • Wittgen #16
    Ja, bazz már az emberek fele elhagyta a termet, köztük én is, mikor kiderült, h. a stáblistába tettek ilyen megszakításokat.