259
Nokia 6300
-
#19 egyébként nekem nagyon bejön a teló , elolvastam a tesztet is és éppen most gondolkodom hogy bekéne ruházni egy új telóra,na majd meglátjuk :) -
#18 ;) -
#17 ez jó volt:) -
#16 én vigyázok rá, mégcsak pár karcolás van rajt :D
mondjuk jól szét tudom szedni, és az a durva, hog be lehet fagyasztani....:D -
#15 off
nekem is 6101-em van. Még ilyen tré telefont nem gyártott a Nokia. A világ legsz@rabb mobilja, egyszerűen darabok törnek le róla, vicces -
#14 visszavonom én vok -
#13 #6
#5 -
#12 jah, meg hogy sztetek ezek az új sonyericcson walkman mobilok jobbak?mert haverom most vett egyet ő arra esküszik, de én nemtom maradni szeretnék a nokiánál(az előző telóm 6220-as) -
#11 kössz a tesztet, sokat segített!
már csak 1vmi érdekel, hogy mp3 formátumú fájlokat milyen minőségben tud játszanni,mert a zenehallgatás végett venném...bár nem ez az első szempont, a kamerája meg engem se érdekel az előző telómnak se használtam soha úgyhogy szvsz ennek se fogom -
#10 ilyen van kínaiba érintőképernyős, NOKLA néven-.- -
#9 Jha :-) -
#8 Elonyok:
- Nincs Symbian, igy mondjuk valamivel kevesebbet 'eszik'. 300 ora koruli keszenleti, de sajnos csak max. 4 ora beszelgetes ido.
- Nagyfelbontasu kijelzo, rendes fenyerovel.
- Atlathato menurendszer
- Kezreallo gombok, a kozepso navi is jol tapinthato
- Acel burkolat
Hatranyok:
- Nincs Symbian :-)
- A kamera csak 2 megapixeles (mondjuk erre pont sz*rok, de lehet valakinek fontos)
Kb. ennyi a sajat velemenyem :) -
#7 :D
Nemrossz, mondjuk nekem 6101 van -
#6 mostmá mindenbe belefogsz kötni? -
pirosBoci #5 ööö...most minden játéknak nyitni kell 1 topicot? -
#4 őőő... most minden telefonnak kell nyitni 1 topicot? -
#3 itt egy teszt róla -
#2 Az, hogy érdemes-e megvenned, attól függ, mit is akarsz egy telefontól..
Nekem nincs ez a tipus, de vlahogy a nokiák nem is jöttek be nekem. Letelt a gari, be is krepált...
A kollégák közül is 10-ből 8 nak...
De persze lehet hogy csak kifogtuk. Csak az a bibi, hogy különféle tipusok voltak... -
#1 hali!
ilyen fórumot még nem találtam, és a napokban szeretnék telefont venni, és a 6300 a kiszemelt készülék.ha valakinek ez a készüléke van, vagy ismeri esetleg megmondhatná hogy milyen, vagy mik a tapasztalatai róla, hogy érdemes e megvennem...