259
Nokia 6300
-
#259 Neked is szívesen :) -
#258 Jaj, ezt én is köszönöm. Be is rendeltem az akksit ebay-ről, kemény 670 FT-ért :D -
#257 szivesen :)
-
#256 köszönöm.
-
#255 http://moneyexpertsteam.blogspot.hu/2011/10/how-to-fit-nokia-bl-5c-battery-in-nokia.html -
#254 Bocs rosszul írtam BL-5C -
#253 sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy 6300-s telefonba a BL-3C típusú aksit belelehet-e rakni ill lesz -e valami baja?
-
#252 Sziasztok ! Van egy 6300-ám , pannonos volt. Netet valahol be lehet állítani , hogy működjön T-mobillal is ? Rá lehet valahogy varázsolni az alap független szoftvert ? -
#251 Talán igen.
-
csabika5 #250 akor megint újra kell szoftverezni?:S -
#249 szoftverre gyanakszom..valahol a boot résznél sérülhetett meg, de hogy hol?
Nekem nem volt még hasonló.
Egy hibával futottam össze, néha fényképezésnél lefagy az egész telefon, teljesen fehér képernyő, majd kb fél perc múlva megjelenik a főmenü. -
csabika5 #248 Üdv nekem lene egy problémám a Nokia 6300 asal. Nem kaptam más helyet ahova írjak úgyhogy gondoltam hogy ide íróm s majd aki tud segít.
Na szóval nekem az lene a problémám hogy a 6300 as Nokiával most volt újra szoftozva és magától kapcsol ki :S s mikor be akarom kapcsolni akor meg oldalba égnek az a kék fények, s be dugom a töltöttbe s várok egy pár percet s megy tovább egy darabig. Mi lehet a baj, a szoftverrel van a gond? Vagy más egyéb?
Előre is kösz, és bocs ha rossz helyre írtam. -
#247 A screensaver nálam működik.
Kipróbáltam 3 különböző típust is. Állítgattam az időt is, az működött.
Angol nyelven használom a telefont a kezdetek óta. Nem valószínű, hogy ez befolyásolhat valamit, de ki tudja.
-
mozart #246 Azt hittem, hogy szoftverhiba, hogy egy ilyen jellegű probléma egy Nokiánál nem fordulhat elő. Tévedtem! Köszönöm moonster az információt! -
mozart #245 A "Kijelzővédő nem működik." ez is a Nokia hibája? -
#244 Én úgy gondolom , hogy igen. Nem is lehet típushibának írni, mert gondolom direkt így csinálták. -
mozart #243 Igen? Akkor nem szoftver hanem típushiba? -
#242 Sajna ez egy nagy hibája... -
mozart #241 Sziasztok!
A telefon apámé és ő panaszkodott, hogy:
Menüből való visszalépés után 1 perc mire teljesen el sötétül a kijelző.
Kijelzővédő nem működik.
Nem lehet valahogyan beállítani a kijelző kikapcsolását mikor elsötétül?
Válaszotokat előre is Köszönöm! -
#240 Én úgy gondolom, hogy egy szétszedés nem árthat neki, ha nem garis.
Elég nehéz hozzáférni a billentyűhöz, mert le kell szerelni az előlapot. Pár csavar fogja. Ha az egész elromlott, akkor valszeg valami kontakthiba lehet, amihez elég egy kis porszem a nem megfelelő helyen.
Nyilván hozzáértő szerelje, ha lehet. -
#239 szerintem nem érdemes odahaza hozzányulni, ha nem ért hozzá az ember. esetleg egy haver aki ért hozzá és tud vele valamit kezdeni, de ha biztosra akarsz menni akkor mindenképp a szervíz a legkézenfekvőbb döntés. ha esetleg garis még akkor a házi bütykölés szóba sem jöhet. -
#238 Van egy problémám a telóval. Semmi külső hatás nem érte a telefont de a billentyűzete egyik percről a másikra elromlott. Bekapcsol és minden funkciója jó csak egyszerűen a billentyűket nem érzékeli. Alaplap probléma lehet? Nem úszom meg szerviz nélkül? Esetleg valaki találkozott hasonlóval? Egyéb ötletek?
Előre is köszönöm -
#237 nah pontosan erre voltam kiváncsi. habár még nem vészes, de majd szükség lesz rá :)
köszönöm -
#236 Jah, pofon egyszerű. Egy icipici imbusz kell hozzá. A port a kijelző alól pl gyerekjáték kitisztítani. -
#235 helo
6303 telefonom van. Hogy tudok rátenni szöveges fájlokat? milyen formátumba tegyem vagy hogy lehet megoldani?
másik kérdés pedig az, hogy van a kártyámon nokia maps (gyári) de nem tudom másolni mert kb fele irásvédett másolni sem engedi, ha veszek egy 4gigás kártyát rátudom varázsolni valahogyan a nokia mapsot? -
#234 ez engem is érdekelne...
-
#233 könnyedén lehet szétszedni-összerakni? -
#232 Szétkaptam -
#231 Le lehet szedni burkolatot? Ki szeretném tisztítani a port a képernyőről, mert szabadban már nem látok semmit rajt. -
#230 pfff :))
Nem tudom. Sorry! Küldöldi site-okon less körbe -
sertuzio #229 hali lenne egy nagy bajom:
volt nekem még régen egy 6300 m és a memokártyát lejelszavaztam és azota kb 2 év telt el és már rohattul elfelejtettem a jelszot
nem tudnátok segiteni h h lehet vhogy feltörni v valami
köszi -
#228 Szori, de nem használom ezt a funkcióját. :(
Szinte csak telefon, meg SMS, néha sudoku.
-
TPlanet #227 Moonster,
Lejjebb látom, hogy angol nyelven használod: ott a médialejátszó csak "Library"-t ír.
T -
#226 Mi az a médiatár? :)
-
TPlanet #225 Sziasztok!
6303-as telefonom van, így ez a topic tűnt a legközelebbinek.
Nem tudjátok, hogy a zenetárból hogyan lehet kitörölni az üres albumokat?
Több olyan album, ill. előadó van a listában, ami már nincs a memóriakártyán, de a listáról nem tudom törölni, és frissítésnél sem tűnik el.
Köszi a válaszokat!
T -
#224 Sziasztok 6300-an lehet masik mediaplayeret hasznalni es ha igen milyet es hogy?KOSZI -
jeneci #223 hát nemjártam sikerrel:S nekem is ez a softwer van rajta a 7.21 es, és nincs rajta magyar nyelv:S vmi más ötlet?:S -
#222 Én alapból az angol nyelvet használom.
7.21-es fw van rajta.
Ezzel próbáld, ha termékkódot kér, akkor
Nokia 6300
0537626 EURO-D LATIN BLKSILVER (magyar)
http://www.nokia.hu/tamogatas/szoftver/szoftverfrissito?6300=
-
jeneci #221 sziasztok!
olyan gondom lenne hogy frissitettem a softwert a nokia 6300 tipusu mobiltelefonomon pc suite segitségével, sikerült is, működik minden jó, hanem olyan problémám akadt hogy elveszett róla a magyar nyelv:S azaz angol meg ilyen román nyelv van rajta... nemtudna valaki segiteni hogy kéne rátenni megint a magyar nyelvet?:S -
#220 neki sikerult....:)