Virtuális paleontológia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nanu nanu
Ha az emberi faj és civilizáció addig meg marad akkor már tényleg tudnak majd idõ utazni. Akár hogy is addigra az emberi faj nagyon más lesz mint manapság.
Gondolod, a Föld jelenlegi állapota alapján még létezni fog 1 millió év múlva? :/
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
Nem birní mi a terhelést és küldeni õket ide vissza!:D Ámen...
yo!
57788 bol jott en. Lenni nagy ido utazo egyseg nekem. En korom ban lenni sok sok mini szoknya lany aki lenni mind nimfoman.<#alien>#alien><#alien2>#alien2><#alien>#alien><#alien2>#alien2><#alien>#alien><#alien2>#alien2>
57788 bol jott en. Lenni nagy ido utazo egyseg nekem. En korom ban lenni sok sok mini szoknya lany aki lenni mind nimfoman.<#alien>#alien><#alien2>#alien2><#alien>#alien><#alien2>#alien2><#alien>#alien><#alien2>#alien2>
practitioner of the forbidden arts of death
<#eplus2>#eplus2>
szerintem akik 1 millió év mulva itt lesznek, az már olyan fejlett civilizáció lesz, h simán tudnak idõ-utazni <#eplus2>#eplus2>
Rgo lehet, h most is itt járkálnak közöttünk.... <#vigyor1>#vigyor1><#alien>#alien><#ravasz1>#ravasz1>
szerintem akik 1 millió év mulva itt lesznek, az már olyan fejlett civilizáció lesz, h simán tudnak idõ-utazni <#eplus2>#eplus2>
Rgo lehet, h most is itt járkálnak közöttünk.... <#vigyor1>#vigyor1><#alien>#alien><#ravasz1>#ravasz1>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
minket is érdekel az õsember, nemhinném, hogy ez sokat fog változni késõbb.
le se fogják szarni XD
Vajon a mi csontvázainkat ki, és milyen technikával fogja viszgálni 1 millió év múlva?
ejha,fejlõdünk:)
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...