19
-
#19 Szerintem július 6-7 a premiere a Dead Man's Chest-nek, csüt. és péntek. Amire te gondolsz, az a disneyland-i premier, nem pedig 2000x vászon... -
Acheron #18 Nyílván úgy kellett meg csináljuk a filmet az alkotóknak,hogy ne csak azok élvezzék akik anno Transformer képregény fanok voltak. -
Szkifi #17 Jó film!
Én úgy ültem be a moziba, hogy Transfromers-t csak játékban láttam (azt se sokszor) és csak néha-néha hallottam felőle. Tehát én nem tudtam, hogy mi fán terem, és JÓ! -
david508 #16 szerintem nagyon jó film. nem tud valaki magyar feliratot valahonnan szerezni? -
#15 Pedig mekkora tré a sztori... -
knightbali #14 800+ milla szerintem simán van a filmben. Vagyis én úgy érzem hogy simán megüti ezt a határt :) -
#13 amúgy meg ha átlagoljuk Carrell C-D kategóriás ismertségét az A+ tehetségével, az pont B kategóriát ad :)))) -
#12 kinek mi a B :)
Nekem B kat szinész, tehetségétől függetlenül, amit nem kérdőjelezek meg.
és a CGI, hát nemtom.
Ha egy transformers-et robbanásokkal, real haditechnika kölcsönzéssel, jelenleg sztem világbajnok CGI-vel, kutyaf@szával elő tudnak állítani 150+marketingből, akkor Evan filmjét 2x is megkéne tudni csinálni ennyiből sztem. mondom ezt úgy, hogy a totálisan langyos trailer-t láttam csak eddig, és nem is fogok rá belülni valszeg. -
#11 wow, thx! -
kandeláber #10 Az Evan Almighty szerintem a saját kategóriájában megfelelően teljesít, ezek a vígjátékok zömmel 50 és 100 millió között szoktak végezni. A gond a költségvetéssel van, mert az ilyen vígjátékok költségvetése 25-40 millió szokott lenni. Nem tudom, ki gondolta komolyan, hogy valaha csak meg tudná közelíteni a bevétel a 175 milliót. Az első részhez kellett az akkor épp topon lévő Jim Carrey is. -
#9 Király Transformers :)
Evan Almighty-ből szerintem ott lopták ki a pénzt, ahol lehetett -
krysz89 #8 Nem gondoltam volna hogy ennyibe kerül egy film forgatása, iszonyat drága... -
winters123 #7 de a Holtak kincse is akkor nyitott és elért 500 milliót a végére úgyhogy nem egy rossz dolog azt a filmet lekörözni. -
winters123 #6 "ugyanis kedden megkapta a plusz ezres vászonemelését, minek hatására 27,4 millió dollárt kapott össze aznap."
benne van ;) -
portable #5 http://www.sg.hu/cikkek/47893/egekben_a_minden6o_2_koltsegveteseitt van pár szó a költségvetésről -
winnie #4 kiegészítés. a 27,5M az keddi rekord, ami nem is volt nehéz, hiszen más film nem nagyon nyit kedden.
ha a nyitónapot nézzük, akkor minden idők 20. legjobb nyitónapja, éppen csak a 300 mögött. -
winnie #3 a cgi. carrell pedig nem b-kategória. az ismertsége max C-D amerikában (a státusza is) - a tehetsége pedig nyilvánvalóan A+, de a B egyik sem:) -
#2 marha kiváncsi vagyok, hogy mi került a Evan Almighty-ban 175 millába?! Hangyányit irreálisan nagy összeg egy B kat. vígjátékhoz B kat. színésszel...
-
Zedas #1 Hurréj. Jöhet a 2. rész. :)
(nekem tetszett)