255
eltűnik a régi haveri társaság, elfogynak az összejövetelek, beköszönt a magány
  • NeverwinterKING
    lol :DD
  • tugyiti
    1.család 2.barátok,barátnők 3.pszichológus 4.buszmegálló 5.sg fórum
  • NeverwinterKING
  • whiskeyman
    ritka...a volt lakótársam hetente kétszer fürdött, mert hajnalig wowozott, neki sincs sok barátja
  • NeverwinterKING
    én haverjaim is WOWoznak még is 7végén mindig együtt buliznak...
  • GanXstaZoleeWrk
    Ez egy faszag én is wowozom mégis minden hetvegen bebaszunk a haverokkal :)
  • fifi
    tapasztalatból mondom: így van... :)
  • báttyó02
    :DDDDDDDDD
  • rushman
    atyaég, te lélleg akut eset vagy, ha itt dobod fel a témát! Próbáltad már máshol (család, barátok) ezt megbeszélni?
  • Davidus
    vegyél feleségül valakit. visszasírod majd a magányt^^
  • Boroskóla
    Ez nem a számítógép hibája, szvsz mára már ilyenek az emberek,nálunk is volt egy jó baráti társaság de mára már senki se keresi a másikat,és nemtudokm miert :(
  • whiskeyman
    Én is sokat ülök a gép előtt, de minden hétvégén találkozunk a volt gimis osztály- és évfolyamtársakkal. WOW-ozol? Ha igen, akkor nem csodálkozok, hogy nincsenek barátaid. Ha nem akkor sztem szervezz egy nagy piálást a régi cimborákkal.
  • NeverwinterKING
    menj el bulizni a régiekkel. probáld össze hozni a társaságot!
  • deep
    Pl. játssz kevesebbet, és próbálj emberek közé menni?
  • Haszprus
    Sziasztok!

Minap gondolkodtam el ezen, hogy régen volt egy haveri társaságom akikkel eljártam bulizni de már évek óta szétment
    én pedig most kezdek rájönni hogy eddig az internet és az online játék valahogy teljesen elválasztott az emberektől
    mára oda jutottam hogy nincs senki akire számíthatnék, bármilyen témában
    ha végiggondolom igazán jó barátom se volt egész életemben, szóval az se menne hogy felhívok valakit

és bár naponta vannak körülöttem emberek, mégis egyre magányosabbnak érzem magam
    azt mondják hogy ez a moden kor betegsége, nem tudom hogyan törhetnék ki belőle