Elmagányosodás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit nehéz átlendülni a dolgokon, de mintha most könnyebb lenne a szívem. Egy dolog van ami jól esne, ha lenne mellettem olyan akivel könnyebb lenne átlendülni, vagy legalább várna a "túloldalon". Meglátjuk mi lesz belõle(m).
#254: <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem tudom, h olvastad-e ezt a hsz-t: #157, ha még nem, akkor remélem, hogy ad némi segítséget.
"eltûnik a régi haveri társaság, elfogynak az összejövetelek, beköszönt a magány"
Elég érdekes, mert én is átestem ezen úgy tavaly.
Kb. 5 emberrel nem tartom úgy, mint azelõtt a kapcsolatot.
Az egyiknek vagy barátnõje van és azért nem keres vagy nem aktív abban, amiben régen.
Vagy a másik, akirõl semmit sem tudok. Éli kis világát; dolgozik, eszik, iszik, hazamegy...
Vagy aki leoltott, mert egy összejövetelt lemondtam, mert lemerült a telóm...
Érdekes az tuti.
Az élet meg úgysem olyan egyszerû, sosem azt teszi eléd, amit éppen várnál vagy logikus lenne. De ha azt csinálod, amihez kedved van és szerinted helyes, akkor túl nagyot úgysem hibázhatsz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mivel nem pörög a topic továbbra is kiönteném a lelkem ide.
Lassan 24. születésnapom felé haladva gondolkodtam el a felnõtté válásról. Rájöttem nekem olyan nem lesz. A minap egy jó kis hc-s koncerthely búcsúbulijára mentem el. Többnyire tizenéves lányok-fiúk, jó ha 17 volt az átlagéletkor. A fellépõket imádom, mikor elindult a zúzda, mentem a közepébe (ott azért idõsebbek voltak...), csurom víz voltam a végére, kicsit piásan. Mikor az estének vége lett, körbe néztem, mély sóhaj. Mögüllem a srác, aki a csoporttársam, és kicsit zúztunk együtt is eltûnt. Na mondom ez finom jelzés, hogy jobb ha elindulok haza. Soha nem éreztem magam ilyen jól és rosszul egyszerre. Elmegyek vagy két diszkó mellett, ahol már idõsebb emberek vannak, mindenki díszes, trendi. Valszeg megvetéssel nézték a pólóm hátulján lévõ szöveget: "Pull the trigger bitch" ...mert túl trendik, de kit izgat. Másnap hazajöttem, a házba ahol szüleim babusgattak 19 évig. Ismét oda ahonnan mindig elvágyódtam, hogy szerelmet, izgalmas életet találjak. De mindig amikor visszamegyek a fõiskolába, hazavágyódok. Mert ott nem találtam azt amit kerestem. Otthon meg nem mindig érzem a csalódottságot. De örökké nem élhetek otthon, és nem is szándékszom.
Visszatérve a bulihoz...olybá tûnik az elvárás (úgy általában) az hogy majd kinövöd azt a zenét (is), és egyszer csak lesz egy barátnõm, szépen kiöltözök és elegáns klubbokba járok. Szinte annak a koncert helynek a bezárása is azt sugallja, hogy ennyi volt, ne próbálj meg fiatal maradni. "spanom" sincs túl sok akikkel igazán lehetne zúzni. Már semmit nem értek. Ez csak egy dolog ami nem hagy nyugodni, sok egyéb dolog van még. Elcsesztem az életem, anti-szoc hulladék státusz elnyerése felé haladok. Remélem kapok még valami mentõövet az élettõl, bár egyre kevésbé érdemlem meg.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mondjuk nagy tapasztalatom nincs, de ami van az eléggé alátámasztja ezt. Mindig a Bájkeverõ film jut eszembe ilyenkor: "nekem érzékeny férfi kell" aztán lelép az elsõ két bunkóval :D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
egy idõ után vagy ellaposodik az is, vagy többet akar valaki
(hiába van kimondva mindkét fél szájából)
Mindig kiröhögnek az emberek, ha azt mondom, hogy miért nincs párkapcsolati oktatás az általánosban. Az a válasz erre, hogy ezt úgyis mindenki tudja magától. Ja persze.
4-5 osztályfõnöki órát kéne rááldozni, meghívnak egy pszichológust, beszélnének róla. Nem kezelnék úgy az emberek egymást mint egy tárgyat: ha nem kellesz mehetsz a francba. Régen ez nem volt gond, mert volt egyfajta általános erkölcs amihez több-kevésbé tartották magukat. Most meg nincs semmi példa (illetve van, bár ne lenne).
A #237-esen is érdemes elgondolkozni. Addig nincs nagy gond amíg van kedved csajozni, csak tarts ki, elõbb-utóbb biztos megtalálod akit keresel! <#eljen>#eljen>
Férfiak biológiai órája 50 felett van, szóval mi ráérünk. :) Ma már csak keresnek maguknak egy társat az emberek és kész. Nincs ismerkedés, nincs semmi "elõjáték". Bumm be és kész. Mire megismernék, már meg is unják egymást. Túl gyors az egész.
Próbálj meg külföldi nõkkel ismerkedni (lehet a fõvárosban is), vagy ha nem, akkor csak próbálj meg néha kiruccanni a közeledbe valahova és ott csajozni. (De ne messzire!)
A legfontosabb, hogy magaddal tisztában légy. És a legfontosabb: a jelenben élj. Nem kell túl nagy dolgokat beleképzelni a kapcsolatoba, hisz azt majd úgyis állandóan ápolni kell. Tehát a fokozatosság fontos.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ha jobb életben (környezetben) lennél, akkor nem írtál volna ide, ha rosszabb körülmények között lennél, lehet meg sem születtél volna, ahhoz képest meg jobban állsz. Most azért írtál ide mert ilyen a helyzet. Mindennek van célja.
Ha esetleg valaki ezt olvassa ezeket a sorokat, megkérdezném, hogy csak szerintem visszataszító kicsit ez a "több vasat tartok a tûzben" típusú társkeresés? Csak én vagyok ilyen konzervatív pöcs?
Sokat tapasztalom, de én egy lányt is alig szoktam "találni" akivel érdemesnek tartanám, hogy megpróbáljam.
Ismét köszönöm, hogy kiírhattam magamból.
Az a baj, h a türelem terén vannak gondjaim, de most majd kerülöm, nem hívom. Gond csak az, hogy a hostess munkái (ja mert azt nem mondtam, hogy már suli helyett is ez teszi ki az életét, ne is mondjátok, igen a környezete egytõl eddig óriási élettapasztalattal rendelkezõ huszonéves hostess lányka).
Én elmondtam neki most, igaz telefonban, emailben, mert nem jött át azóta, hogy örülök vmilyen szinten h így alakult, mert számomra nyilvánvaló lett h igazán értékes ember számomra, és még mindig szeretem. Érezte eddig is, hogy nem közömbös számomra.
Most nem tudom mikor találkozunk legközelebb, mert nem akar eljönni sehova, mondán nekem pihentetnem kell a sérült lábam. Meg, hogy nagyon sok munkája lesz. Nem tudom, h oldódik ez meg, ha õ nem lép, akkor sehogy. Neki kell rájönnie dolgokra... de érdekesen viselkedik
Persze játszd el a sérült szenvedõ felet, hátha ettõl még egy kicsit rosszabb lesz neki.
Midenzt azért mert õ más gyíkra mászott rá, csakúgy hipphopp, nemhiszem hogy verted vagy megcsaltad,esetleg fogvatartottad nemde?
Akkor pedig megérdemli a sorsát.
Aztán ha mindez megvan, mond el neki hogy van egy új nõ Az életedben, csak nem tudod hogyan hódítsd meg, kijõttél már a gyakorlatból, és tõle kérj tanácsot, az nem ártana ha ehhez a fejezethez értek a beszélgetésben akkor az isteni wolf Kati eurovizíós dalát bejátszanád vhogyan a háttétben
Wolfi béjbe. Love is Fall
, az olyan Szívdöfés lenne, néma csend, stbb. a Többit rád bízom.
De fogalmazhatunk úgy is, hogy rájött, mennyivel jobb neki veled, mint bulizgatni.
Nézõpont kérdése. :)
eredmény: szerintem jelenleg nincs esélyed. két lehetõség:
1. kivárás (ez alatt lehet, h. beakad neki más)
2. ha már beszélget veled 1 órát, akkor nem tud kitérni a téma elõl, ha egyszer csak közbeszólsz és belevágsz a legeslegközepébe. akkor kiderülnek a dolgok, plusz ha kicsit felidegesíted, lehet hogy ki is fakad és akkor kiderülnek a mélyebben lévõ igazi indokok.
arra tippelnék , hogy unatkozik , ha ló nincs jó a szamár is elv.
indulj ki az alapokból: nõ, 20 év körüli. ami errõl beugrik az alapján máris jobban látod a dolgokat.
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
Lehet érez még valamit. Lehet h õ se tudja pontosan mit miért csinál. Lehet csak lelkiismeret furdalása van stb...
Próbálj meg vele egy õszinte beszélgetést, ha nem akarja, akkor meg küldd el, fölösleges a régi sebeket tépkedni.
4 hónapja szakítottunk, rájött az élés stb duma, sztem ismerõs, kb visszament tinédzserbe (egyébként most 20as évei közepén van). 6 év után, kb 1 hónapos fejmosás a bnõi által, telefon és vége, eltûnt, most pár napja találkoztunk újra (nekem kisebb balesetem volt). Én névnapi ajándékkal, virággal, kicsípve vártam, õ szintén kiöltözött, és tekintve h most mankóval járok, fõzött nekem, ráadásul a kedvenc kajámat amit régen is kértem tõle mindig, beszélgettünk, de nem nagyon engedett szóhoz jutni, inkább csak õ beszélt általánosságokról, ezzel is kikerülve h én felhozzak a szakítással kapcsolatban bármit is (neki is lelkiismeret-furdalása lehet, ahogy intézte a dolgokat). Másnap megint jött, hajnalig dolgozott, de ismét a másik nagy kedvencemet fõzte, majd idõ hiányában most csak egy óra beszélgetés, de megint csak általánosságokról, de azért azt kiszedtem belõle, h a lakótárs bnõje ellenzi h mi megint beszélünk... Most nem találkoztunk már 3 napja, mert dolgozik.
Régen nagyon szerettük egymást, kérdésem az lenne tõletek, hogy ezt most miképpen értékeljem? Ajándék tõle, kedvenc kaja, lebaszott, h nem õt hívtam amikor hajnalban a kórházban ápoltak, mert õ jött volna, tõlem kapott parfüm volt rajta már másnap, azt mondta fiúk nincsenek neki most képben... vszínû érzi h én még mindig szeretem. De van értelme próbálkoznom?
Nem vagyunk barátok, tehát baráti szívesség kizárva, teljesen úgy viselkedett mint régen. Nem zárkózott el a további találkozástól, sõt segítségét is felajánlotta, az ajándékomnak örült. Mi van most, mert én össze vagyok zavarodva..Köszi elõre aki végigolvasta...
Ha mindig ugyanolyan vagy, mindegy hogy kedves, vagy bunkó, akkor nem kellesz. Lenni kell egy kicsit ilyennek is olyannak is, és persze a megfelelõ idõben és helyen :) Nem egyszerû. Errõl most egy film részlet jutott eszembe:
,,...but, if I'm prepared
to take a chance...
I might just get to know
the inner you:
witty, adventurous,
passionate, loving, loyal--
Taxi!
A little bit crazy,
a little bit bad.
But, hey, don't us girls
just love that?"
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
És aki nem tud az érzelmeire hagyatkozva gondolkozni, az nem is fogja érteni õket sose. :)
A cégnél néhány értelmesebbnek tûnú munkatárs is beszélgetett a mittomén melyik tehetségkutatóról és valóságshowról. Elég volt pár alkalommal mondani nekik, hogy mikor kérdeztenek, hogy "szerinted xy jó, véleményed stb." Mire én közöltem, hogy gõzöm sincs, mert nem nézek TV-t. Szökõévenként néha NatGeo, ha éppen elsuhanok a szoba elõtt és a téma érdekes. 2008 vége óta nincs tuner kártyám, azóta nem néztem tervszerûen filmet TV-n. Csak sportot és dokumfilmet, de egyikbõl sem túl sokat...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
az agy érez, ami biokémiai folyamat, amik a behatások, genetika, pillanatnyi állapot határoz meg. a gondolatok kialakulása meg nem hit kérdése. pl: ne gondolj egy almára. puff nyertem...rágondoltál :)
"e aminek nincs értelme (pl a nõk)" buzievagy?
a maszturbálás (bármilyen nemûre) az agyi folyamat eredménye. Ha fiatal vagy és nincs kedved még maszturbálni se, akkor agydoki javasolt.
ha meg maszturbálsz, ami csakis fantáziára lehet, akkor meg beszari vagy, vagy szintén valami pszichobetegség min. depi. Ismételten pszichiáter jv.
nem kötekedésbõl írtam ezeket, felõlem öngyili is lehetsz!
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
logikus gondolkodásnál nincs jobb, de aminek nincs értelme (pl a nõk), azon felesleges agyalni, rájuk nincs ésszerû magyarázat sosem:D így is úgyis átvernek, felcserélõdtek a szerepek... egyébként, aki megtanulja kezelni, kordában tartani az érzelmeit és az esze alapján hozza meg döntéseit sokkal jobban járhat, mint, aki ösztönösen cselekszik. Nagyobb a hibalehetõség.
TV-s dolog megint olyan, hogy az ember azt hisz, amit el akar hinni...
bár még semmit nem láttál róla, de az agyad kombinálni kezd...
az gyenge pont mindig az agy ezt tanuljátok meg!
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Aki azt mondja, hogy ora nem hat, arra hat leginkabb kb.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az a baj, ha túl sokat van elõtte.
az amcsi dogma szerinti dolog, hogy -beszéljük ki- az egy faszság!
Fõleg fórumon szar, felzaklatod magad és fél óra alatt írsz egy rakással, de közben agyadban mindenfelé jársz.
Aztán PC OFF és agyad még mindig ezen a sok faszságon jár. Majd 3-4 nap, vagy 1 hét múlva álmodsz róla ...jajdejófeltépni a sebeket...
Egy filmbõl idézek nem szó szerint: "ha sírós buzit akarsz csinálni magadból, kezd kibeszélni a dolgaid"
ha jobb életet akarsz: törj ki, lázadj, szegd meg a szabályaid és ne gondolkozz az érzéseidrõl, hanem akaratoddal kezdeményez pozitív érzéseket.
Még nekem is van...<#zavart2>#zavart2>
"Szóval úgy 18 éves koromig úgymond vasfegyelem volt otthon az is gáz volt, ha egyedül elmentem bárhová így maradt a sok bezártság."
ez nem a te hibád, hanem anyádé! Ne agyalj a családodon se. A depresszív gondolatok kialakulása, az magából a gondolkodásból fakad. Az érzelmi kérdések nem logikai kérdések, így fölösleges a múltbéli tapasztalatokat érzéseket felhozni. Aztán jön az önsajnálat... hogy senki se segít, egyedül vagy, neked nehezebb, mint másnak stb.
Kezd, amit más is csinál: ne nézz TV és Interneten semmi fost. Mióta Kurucon nem vagyok és 1-2 dolog még megváltozott, sokkal jobb minden.
Ez a "bûnõzõ életmódot élt" meg nem tudom mit jelent, de a bûnözõknek (átlagos) egocentrikus az énjük, így felszabadultabbak lesznek minden élethelyzetben.
Ha érzed, hogy nagyon befordulsz kezdj gyógyszert szedni, vagy valamit "lázadni" és nõni fog az egód!
Az meg, hogy nem bocsátasz meg az régi osztálytársadnak értékelendõ, de ha nem lépsz fölösleges agyalni a lépésen mikéntjén. Majd ha úgy érzed lépni tudsz, akkor ráérsz agyalni, hogy lépj.
Vagy merjünk változtatni, és reméljük, hogy sikert érünk el elõbb utóbb, vagy vállaljuk amilyenek vagyunk, ne tegyünk meg semmilyen radikálisabb lépést, viszont egy szót se arról, hogy milyen rossz nekem...
kis kitérõ, de mégsem: egy ismerõsöm fogyókúrázni akar, és mindig belekezd, de sosem hallok mást, hogy biztos a gyógyszerektõl hízik, meg megint felszedett egy két kilót, ez a ruha nem jó, az feszül stb.
panaszkodni, meg beszélni nagyon tud mindenrõl(nem csak a fogyókúráról), de hogy tegyen is érte valamit, az már milliószor nehezebben megy