490
Hogyan kapcsolódnak a földönkívüliek az emberiséghez?
  • eLiXir
    bocsi, nem vagyok jartas foldonkivuli filmekben, ez a jelek cimu film most moziban megy?
  • csgj
    jól van na, akartam vmi lelkesítést is :D :P
  • csgj
    Fallout? hoppá :)
  • Davidus
    ok csak az a baj hogy az nem úgy működik ám hogy "ok elfogyott az olaj akkor most átállunk vízre"
    ahogy fogy az olaj úgy nő majd a feszültség... aztán majd az utolsó cseppel együtt az emberek is elfogynak-.-
  • Pistike 007
    ja :/
  • Davidus
    erre is van video:p
  • csgj
    a "Nyersanyag-készletek fogynak" egyáltalán nem nagy baj! Hidd el, már rég kitalálták, hogy mivel lehet helyettesíteni pl a kőolajat... Mát mikor kitalálták pl a vízgőzzel működő autót? Csak azért nem használják ezeket a nyersanyagokat, mert még van olaj, és az olaj PÉNZ! A PÉNZ a kulcsszó... sajnos... de kezdünk offba menni, sorry
  • Pistike 007
    Sajnos ez a jövőkép... Globális felmelegedés... Nyersanyag-készletek fogynak...
  • csgj
    jah... ez igaz. Sztem egy atomháborúban szétölik majd egymást az emberek... szép jövőkép, mi? Ja, vagy a Föld visszacsap! Vajon, miért van most nyáron is ennyi nagy vihar meg jégeső? Ez nem természetes dolog... de nem is a földönkívüliekhez kapcsolható :D
  • qper
    ez mekkora :D
  • qper
    szküzémoá: Tattooine
  • Davidus
    pedig az létezik!
  • csgj
    hehehe... ebben például nem :D
  • qper
    Sztem ha az ember ilyen ütemben használja ki és rombolja a Földgolyót, előbb hal ki az emberiség, mintsem hogy buckalakókkal focizhasson egyet a Tattoine-on.
  • Pistike 007
    Ha akarjuk észleljük, ha akarjuk nem. :S
  • JAG1
    Fingom nincs, hogy van e a Földön kívül élet, de ha van és ide tud jönni, akkor olyan technológiával rendelkezik, hogy ha akarja, mi észre sem vesszük. Nem, hogy lelőni, meg lezuhan...

Marhaság. Ha akarja észleljük, ha akarja nem...
  • Pistike 007
    off tessék:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    konvergenciaprogram
    on x)
  • Pistike 007
    Én örülnék a legjobban ha igazat mondott.
  • csgj
    á, azért az öregek csak hisznek benne :) Én legalábbis szeretném ha hinnének benne... én is szeretek néhány elképzelhetetlen dologban hinni :D
  • Pistike 007
    Na de mi lesz ha az ember kerül olyan szerepbe, hogy lehetősége nyílik megszállni majd egy bolygót! Belegondolni is rossz. Lassan mi is belecsöppenünk egy eddig általunk nem ismert világba. Persze ez a nagyon távoli jövő :D Előbb fel kéne még fedezni pár élőlényt az óceánjaink mélyén:)
  • kuci06
    szerintem meg egyszerű turista-csalogatás :D
  • csgj
    viszont túl sok az a "szélsőséges szánalmas rasszista megnyilvánulás"... sajnos :( Amúgy lehet igaz, amit írtál... sok teória lehetséges, minden lehetséges (ahogy szoktam mondani :D)
  • qper
    sztem a Loch Ness inkább a business-en alapul, mint a hiten. És ezt nagyon jól tudják a helyiek is. Kell nekik a turizmus, hiszen ebből élnek. A szörny "létezése" nélkül a loch nessi tó melletti települések nem lennének többek mint szürke angol falvak/városok.
  • qper
    miért kamuzna valaki a halálos ágyán? heccből? nem hiszem.

másrészről ahhoz már nagyon nagy kollektív hülyeség kellene, hogy a világ minden tájáról azonos élményeket tapasztaljanak az emberek.

azért kizárni valaminek a létezését, nem tudni róla mert nem tapasztaljuk sztem nem túl okos dolog.
  • Frosty01
    utsó bekezdésedben az első rész baromság. honnan tudod hogy az első világháborúban rendelkeztek olyan technológiával? nem tudod. ha rendelkeztek volna akkor megtehették volna. de még nem tették meg. az is lehetséges hogy még nem rendelkeznek olyan technológiával O_o

Az ufós filmekben meg azok a földet meginváziózó ufók emberek agyszüleményei. Eddig a földön csak az ember olyan hülye hogy kiirt fajokat... tehát nem meglepő a vászonra vitt fikció fajirtó mivolta sem
  • csgj
    nem kell bizonyíték, ott az emberek hite... ami ma már kezd mindenben elveszni. A Loch Ness-i szörny is 99%, hogy nem létezik, mégis az ottani emberek többsége hisz benne... és sztem akarnak is hinni benne
  • Pistike 007
    Ha azt vesszük ő is azt mond, amit akar. Látsd #62 :)
  • Pistike 007
    Ezért nyitottam a topicot. Amíg nincsen bizonyíték, mindenkinek lesz egy elmélete.
  • qper
    Tények
  • Dynamic
    De komolyan mutass egy kézzelfogható bizonyítékot azonkívül, hogy emberek leírtak valamit könyvekben, amit nem tudsz ellenőrizni, de végül is hihető.
    Az egyik helyen azt írod, hogy gyorsan fejlődtünk az őskorban és pont akkor jelentek meg valami rajzok.Lásd be, ennek semmi értelme nincsen.Ez olyan nevetséges, mintha azt mondanám hogy az ezer évvel ezelőtt az egyik tóban pusztulni kezdtek a halak, és feljegyzésekből azt is tudjuk, hogy kb. akkor járt arra valami üstökös akkor nagy valószínűséggel ennek hatására történt a halpusztulás.Szal érted.Ilyen erővel bármit össze lehet mosni.Aki hinni akar, annak bármit be lehet magyarázni.
  • Pistike 007
    Jóak :D
  • kuci06

• Match
    Mert kamu mind...

Na ne mondja már senki, hogy mi már itt kísérletezgetünk, és sikerrel gyártunk olyan ruhát, ami megjeleníti a mögötte lévő képet, ezek meg eljönnek több száz fényévnyiről, és szambáznak az égen, hogy figyi már itt vagyunk... :/
  • Pistike 007
    Első lehetőség: nem kapsz levegőt az izgalomtól és remeg a kezed
    Második lehetőség: photoshopos barátaink az első lehetőséget akarjánk velünk elhitetni :D
  • csgj
    öhhmm... ezt kár kihagyni, de félek beszúrni, úgyhogy csak linkeltem...

Amúgy meg miért van az, hogy szinte az összes UFOkról készült képen az UFO fekete, vagy sötét és homályos? :D
  • Pistike 007
    De! Csak én se tudom eldönteni... Bár ilyen közelről... :S
  • Pistike 007
    Ebben van igazság. (eleje) :D
  • kuci06
    ez biztos, hogy fake
  • csgj
    mi az? ez is kapcsolódik a témához, nem??
  • Davidus
    lehet hogy mi csak egy valóságsó vagyunk^^
    van egy bolygó kibaszottul fejlett technológiával... hajlítják a teret meg ilyenek-,-
    eljöttek ide 5 millárd éve lepakolni az életet és itt hagyták a kamerákat(UFO^^)
    most is ott ülnek a holo TV elött és röhögnek. vagyis már nem mert most jöttem rá az igazságra