Földönkívüliek jelenléte
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az ufókban nem hiszek, mert tudom, hogy léteznek – mondta el a ma délelõtt a Napraforgóban Sós Tibor ufó-kutató."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://videa.hu/main.php?page=play&v=EoxO8SgITjWUtloS
De azért jól vagyok! 😊
Be Positive! MMO GAMER
Be Positive! MMO GAMER
Jah, a Roswelli videó nem ott bukott meg hogy talán 1953-ban készült vagyis azt mondják akkor volt a boncolás, és akkoriban még nem volt csavaros telefondrót (az évszám nem biztos amit írtam, de a lényeg nem ez)
Amúgy, hogy van földönkívül is élet azt valószínûnek tartom, hogy most milyen azt nem akarom eldönteni, olyan amilyet esteleg majd látunk egyszer... amúgy érdekelnek az ilyen témák, bár elég racionális vagyok, mármin a szemléletem... 😊
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Bár az lehet, hogy eddig az ideig megtört rajta a fény. De mûholdnak nagyon nagy volt<#rolleyes>#rolleyes>
Amúgy tegnap elég sokáig figyeltem az eget és láttam is 2 mûholdat. Nagyon másak volt.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Itt csak a visegrádi öbölbõl csináltam egy képet. A Duna túloldalán Nagymaros és azok a hegyek látszanak amik fölött láttam ezt a dolgot. Még az észlelés elõtt készült.
Itt a kb a kép közepén lehetett az elsõ nagy és erõs fényû valami ami eltûnt.
Ez tûnt fel a 2. képtõl balra.
Itt mi lehet a fényes gömb alatti dolog? Ezt csak utólag vettem észre. Én repülõre tippelek.
Ez a kép a 2-3-4-es képhez képest 20-30 méterrel messzibb készûlt. itt már egyre jobban a hegyhez közelebb látszik.
A képek sajnos nagyon zajosak, de magas érzékenységet kellett használnom. Miután eltûnt teljessen visszasétáltam az 1. lép helyszínére, hátha csak a hegy takarta el, de már onnan se lehetett semmit látni.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
igaz, sikeres az emberi faj, de nézd meg, hány másik faj használ még eszközöket....(busmanokat leszámítva😛)
ja, és szerinted napfénynél nem lehet írni?
(wikipedia http://www.starchildproject.com/
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Gondolj bele, amit az ember mûûvel, az ufonauta-ésszal felfoghatatlan:
"Teázás" címén készít egy keserû löttyöt, amelybe aztán cukrot tesz, hogy ne legyen keserû; a végén belecsöpögteti a citromot, hogy ne legyen annyira édes... a nagyobb dolgokra már ki sem térek.
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
Dragooon:töke az orra helyett??azért akkor már higgyük azt,hogy kb.ugy néznek ki mint mi,mert ez már a másik véglett.(amugy ki is szokta fujni?😄)
Be Positive! MMO GAMER