Eset Smart Security

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Megnyitod a scan ablakot, Custom scan, kijelölöd a meghajtókat, összeset és a memóriát, kiválasztod a Mély vizsgálatot vagy nem tom magyarul, hogy nevezik, tavaly év vége óta 4.0-át használom, abban In-depth scan-nek hívják. Ha ez segít akkor csökkentett módban indítod a windows-t, hálózat nélkül és ugyanezt megcsinálod.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

L7wy
Vagy fertõzött a géped, vagy téves riasztás...Ajánlom hogy próbáld ki, nem kell ESET/NOD ot sem törölnöd, és mégis meglátod h mi a helyzet.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

csrolli
Üdv
Nekem minden 3-4 bekapcsolásnál ezt dobja ki. Mit lehetne csinálni hogy ez eltûnjön??

köszi!!
Narxis
Advanced Setup-ban van valahol, System updates, egy legördülõ menüben.

hogy lehet kikapcsolni hogy ezt ne írja ki? frissítésen kívül???
http://kep.ivpicture.hu/62098.jpg
Narxis

FZoleee
semmi, megoldottam :D
FZoleee
Hali!

Mit lehet tenni, ha azt írja ki a program, hogy:
"A vírusdefiníciós adatbázis nem frissíthetõ
A frissítési szerverre mutatkozó hivatkozás hibás."?
Aquir
nos nekem semmi nem jön be a linkre amit linkeltem napok óta nem tom mi van, explorer és firefoxnál sem jön be, mért van ez? A chip letöltõoldaláról kellett letöltenem a smart security-t és nem frissít (nem éri el a szervert vagy nemtom, emailben kapott próbajelszóval sem), de én azt akarom letölteni ami eddig is mûködött (a linkelt link)

szóval akkor magazinos kód, beta, vagy Nod32 fórumon a kódok köszi

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

me and a monkey
Nekem bejön a kis ablak ha erre gondolsz...
Ha viszont arra, hogy már login és pass is kell a letöltéshez akkor két megoldás is van.
1, így
2, letöltöd a BETA verziót (4.0) és felrakod. Én is ezt használom, 03.02-ig jó.
Ui. figyeld a Nod fórumot, ott megjelennek az aktuális havi kódok amivel tudsz frissíteni.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Aquir
nekem nem mûködik a Smart Security letöltõlink. nektek igen?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Köszönöm a tanácsot, kipróbáltam, de sajnos a helyzet változatlan. Egyszerûen nem értem, hogy miért tilt le az ESET Smart Security.

MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2

Bár én nem használok ilyen dolgokat, de megérzésre a tippem az, hogy töröld ezt 'Freelancer.exe'-t a Szabályok és zónák beállításai közül és kezd el újra. Hátha rossza szabályt vagy valami téves tiltást adott magának a tûzfalad és ezért tilt. De ez csak egy tipp a részemrõl, közel sem biztos, hogy jó megoldás lesz. De egy próbát megér, ha gondolod.

Sziasztok.

Köszönöm szépen a gyors segítségeteket.
Tudom, én hibáztam, de nem akartam az amúgy is hosszura nyúlt hibajelentésemet teljes pontossággal leírni, mert akkor végtelennek éreztem volna. Az igaz, hogy e nélkül, meg nem tudtok pontos segítséget adni.

Összefoglalva:
- Az ESET nálam is 'Hozzáértõ módba' volt és van állítva.
- A tûzfal ’ Interaktív ’ módban volt és van.
- A szabályok és zónák beállításánál a Freelancer.exe fájl, mind a négy helyen engedélyeztetve van, úgy a kimenõ, mint a bejövõ résznél.
- A multiplayer részben a szerverek neve, pingjei és a játékosok pillanatnyi száma a szerveren, bejön.

Ezt követõen mikor ráklikkelek egy szerverre, már nem csinál semmit, hanem hibaüzenet jön be, hogy nincs kapcsolat.
A játék beállításai, módja, stb. ugyan az, mint ami az ESET uninstallálása utáni sikeres próbálkozásnál volt.
Az ESET újra telepítése és a fentiek alapján történõ beállítása után, rákérdez, hogy kiléphet e, valamint, hogy fogadhat e a játék a Nettrõl. Igen után szintén csak a szerverek nevei és a fent leírt infók jönnek be, de már a szerverre nem tudok kilépni. Jön a hibaüzenet.

Tehát elnézést, hogy nem részleteztem ennyire elõzõ hozzászólásomban, de azért kérném a további segítségeteket.

Elõre is köszönöm.

Egy egyszerû, Wise Registry Cleaner program frissítése utáni változásokra is figyelmeztet az ESS tûzfalaa. Teszi a dolgát, ne bántsuk mert nem annyira rossz. <#vigyor0>

Elõször is azonnal állítsd át 'Hozzáértõ módba' az ESS-t.
Utána jöhet az amit @Narxis javasolt. Segítségül két kép ha valamit kellene állítanod vagy engedélyezned, azt hol kell megtenned.
Egy. - - - kettõ.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
Állítsd a tûzfalat interaktív módra, így ha blokkolna valamit, játékot vagy bármit akkor meg fogja kérdezni, hogy átengedje-e a tûzfalon.

Sziasztok.

Nagyon tetszik nekem ez az ESET Smart Security biztonsági rendszer. Teljes bizalmamat élvezi, azonban most akadt egy problémám, amire szeretném, ha lenne megoldás.

Anno, megvásároltam a Freelancer nevû PC játékot, és sokat játszottam is vele. Egy éve azonban nem játszottam. Idõ közben kicseréltem a gépem, és a biztonsági rendszernek a fenti alkalmazást választottam. Kb. 2 honapja próbálkozom, hogy elindítsam a régi kedvenc játékomat de, nem akar rendesen mûködni, nem lép ki a multiplayer részben behívott és bejött egyik szerverre sem. Kérdeztem már sok helyen, hogy mit tehetek, de mindenki a tûzfal kikapcsolását tanácsolta. Mivel a gépemen Vista 64 op. Rendszer van, és a tanácsadók nem ilyen op. alatt futtatták a játékot, ezért a tanácsot nem fogadtam el a mai napig. Most jelentkezett egy játékos társ, aki váltig állította, hogy ezen az op. rendszeren, ha uninstallálom az ESET biz. rendszert akkor ki fogok tudni lépni a szerverre, és tudok játszani.
Vettem egy nagy levegõt és belsõ tiltakozásom ellenére uninstalláltam az ESET-et. Láss csodát a játék tényleg mûködött.

Azt szeretném megkérdezni, hogy mit kell beállítanom az ESET rendszeremben, hogy békében meglegyen a két program egymással és én is nyugodt legyek, hogy a gépemet az egyik legjobb biztonsági rendszer védi.

Elõre is köszönöm, és elnézést a hosszú leírásért.

Narxis

Narxis

<#eljen> Addig jó nekünk. <#vigyor0>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

laci 700
igen ez nálam is így van! meglepõdtem hogy már harmadik hónapja nem ír ki semmit:S Eddig meg volt eredetiben csak lejárt... gondoltam addig felrakom a próba verziót:D és mindig átírja a dátumot:P

<#nevetes1><#eljen>

ESS legfrissebb Névjegyem
Láttok valami furcsát rajta? Segítek. Már két hónapja használom és nincs rajta/nem jelzi azóta a lejárati idõ dátumát. <#eljen><#vigyor0>

Shep
Hogyan tudom a tûzfalat teljesen letiltani, mert minden újraindításnál be van kapcsolva?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Szivesen!

daxan
Köszi!

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Narxis
A tûzfal beállításánál állítsd interaktív módba.

daxan
Sziasztok! Hogyan tudom beállítani, hogy ne korlátozzon bizonyos programokat? Pl a virtuális gépemet folyamatosan korlátozza a tûzfal, így nem is tudom használni...Meg a helyi hálót is korlátozza, az én gépemet nem látják...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

hi!

Smart Security miatt megáll a letöltésem 100%-on mert vizsgálja a file-t. Hol tudom ezt kikapcsolni?

thx
Narxis
Lehet tényleg vakriasztás, frissítette az adatbázist és megkérdezte, hogy elküldheti-e további vizsgálatra a központba.

Narxis
Most csináltam egy full scant és semmit nem talált.De tegnap 2 fájlt talált,Egyiket a Local Settings/Temp, másikat system32 mappában.Nem törölte õket, csak jelezte, hogy x fájlból 2 infected.Fogtam és kézzel kitöröltem õket.Aztán megint lefutattam és nem jelzett semmit.Szóval érdekes.

Narxis
Oké, de registryben csak végsõ esetben szeretnék turkálni.Egyébként még régen valam ndt2.sys fájl miatt riasztott ami a netre akart kapcsolódni, mindig letiltottam, töröltem.Gugliban azt írták, hogy ez egy MS fájl ami a meghajtókat kezeli és néha jelzi a Nod de állítólag nem veszélyes.

Narxis
Van java és úgy tudom a legfrissebb, ez a neve: Java Runtime Environment 1.6.0.3 de akkor kipróbálom amit írtál.

zvaragabor
Vagy csak fals pozitív:

Antivirus;Version;Last Update;Result
AhnLab-V3;2008.1.12.10;2008.01.11;-
AntiVir;7.6.0.46;2008.01.11;-
Authentium;4.93.8;2008.01.12;-
Avast;4.7.1098.0;2008.01.11;-
AVG;7.5.0.516;2008.01.11;-
BitDefender;7.2;2008.01.12;-
CAT-QuickHeal;9.00;2008.01.12;-
ClamAV;0.91.2;2008.01.11;-
DrWeb;4.44.0.09170;2008.01.12;-
eSafe;7.0.15.0;2008.01.10;-
eTrust-Vet;31.3.5451;2008.01.11;-
Ewido;4.0;2008.01.11;-
FileAdvisor;1;2008.01.12;-
Fortinet;3.14.0.0;2008.01.12;-
F-Prot;4.4.2.54;2008.01.11;-
F-Secure;6.70.13030.0;2008.01.11;-
Ikarus;T3.1.1.20;2008.01.12;-
Kaspersky;7.0.0.125;2008.01.12;-
McAfee;5205;2008.01.11;-
Microsoft;1.3109;2008.01.12;-
NOD32v2;2785;2008.01.11;a variant of Win32/TrojanClicker.VB.NDJ
Norman;5.80.02;2008.01.11;-
Panda;9.0.0.4;2008.01.12;-
Prevx1;V2;2008.01.12;-
Rising;20.26.52.00;2008.01.12;-
Sophos;4.24.0;2008.01.12;-
Sunbelt;2.2.907.0;2008.01.12;-
Symantec;10;2008.01.12;-
TheHacker;6.2.9.186;2008.01.11;-
VBA32;3.12.2.5;2008.01.12;-
VirusBuster;4.3.26:9;2008.01.11;-
Webwasher-Gateway;6.6.2;2008.01.12;-

Additional information
File size: 45056 bytes
MD5: cd67903700412289759559fc9ba2a71d
SHA1: 58a8681af9fe1fa581501902ea4fd68cf0dbbf25
PEiD: -

Chaos Anno Domini

2.tipp:a reg -ben töröld az eset nevû mappákat / kézzel persze /
lck
Tipp: Ha van a gépeden Sun Java akkor azt telepítsd le ( Utána töröld a Program Files/Java mappát is - ha maradt ) Aztán rakd fel a legfrissebbet.
Narxis
Sziasztok!Segítsetek pls.ESET Smart Security-t használok, legfrissebb, full legális.És minden nap ezt vágja a képembe:

Object: http://cooleezq6.vicp.net/jsp/2.0/discover.exe
Threat: a variant of Win32/TrojanClicker.VB.NDJ trojan
Information: connection terminated - quarantined

Már mindent töröltem Temp mappálom, ürítettem cach-et, lemezkarbantartó, registry pucoló, lefuttattam egy full scant ahol egyszer hol talált valamit hol semmit.Gugli semmi használható infot nem adott.

Nálam ez a hiba jött elõ: Ha pl. éjszakára torrentet hagyom futni reggelre azt veszem észre hogy a netem nem megy, teljesen le van blokkolva, mert a routernél sárgán világít a lámpa. Ha újraindítom a gépet, megy a net újra normálisan, ezt az ESS okozta, ezt kiderítettem. Csak nem tudom mi az a beállítás ami miatt leblokkolja a netemet. Egy éjszakás torrentezés után tuti elõjön ez a hiba.
Szevasztok.Végre megtaláltam az ESS-i forumot.Felraktam a progit,kell valami különleges beállitásokat végezni?Ha van valami olyan oldal ahol képekkel van bemutatva a beállitásai és tudtok erröl megköszönném.Köszönöm.
me and a monkey
Azt nem, én minden létezõ tûzfaltesztet végigcsináltam vele amít kidobott a Google. (na jó, az elsõ 2-3 oldal...)
Mindegyiken maximálisan teljesített.
Itt jónéhány dolgot tudsz tesztelni.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

igen
spidey91
csak suttogva de kérdezem user/passt valaki tudna linkelni?

Gépem ati X1900 4200

slime001
Nem tudtok egy tesztet ahol az Eset Smart Security-ben a tûzfalat összehasonlítják a nevesebb tûzfalakkal? Pl: Comodo, Za, Outpost. Szeretném látni hol végez meg mire képes.

AVIRA - \"More than security.\"

Felrakom... <#vigyor>
spidey91
Elvben ma lesz Home Edition azt irja eset.com valami busiens edition is lesz de az november végén

az eset.comrol még NEM lehet letölteni.....

Gépem ati X1900 4200

bmate0007
de mire kijön a stabil verzió, addigra már fizetõs lesz. nem létezik, hogy ingyen adjanak 1 internet securityt, ráadásul amiben benne van a nod32.

spidey91
Én most már csak a kíésrletezõ kedvüeknek ajánlom sztem ezt a progit békén kéne hagyni amig nem jön ki a retail verzio majd utána beszélhetünk rola szetm h milyen is valojában.....

Gépem ati X1900 4200

lehet tudni,h meddig?