Negatív nézőcsúcsot döntött az ORTT-adásszünet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!
szerinted a bekapcsolt tévé = ülnek is elõtte?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Ha most amerikában lennénk, akkor beperelném az ORTT-t, vagy a kábel szolgáltatót, mert nem kaptam meg a szolgáltatást a fent említett idõszakban! A vicc az, hogy ezt a pert meg is nyerném...
In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
én egyedül emiatt emlegettem eddig cikk néven, egyébként szerintem sem lehet annak tekinteni😊
"kit érdekel?". hát éppen õt, hisz kattintott😊
szerintem pont ott van a gond, hogy felkelti az érdeklõdést a cím, kattintunk, aztán csalódást okoz a tartalom. ha végigfutod a kommenteket inkább elégedetlenséget tükröznek, mint érdeklõdést...
terméketlen ez a vita, mert sztem alapvetõen egyetértünk, úgyhogy részemrõl be is fejeztem, písz😊
Most már ki merem jelenteni, hogy a Blikk nem is olyan rossz újság!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
lehet, hogy tréfának szánta a szerzõ, csak az a baj, hogy nincs április 1-je.
ezzel én most mennyivel lettem gazdagabb? könyörgöm nem szoktam soha senkit kritizálni, egy cikkel se tettem még ezt de ezek helyett sokkal értelmesebb témákról is lehetne írni.
már bocsánat.
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
egyébként #3 és teljesen igaz, ez is csak ilyen "legyen egy cikk" típus, nem pedig olyan, ami szól is valamirõl
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.