11074
-
HJ #11074 Letölthető a Magyarítások Portálról a Mass Effect Legendary Edition javított és átdolgozott magyarításának v2.2-es verziója! -
bunny #11073 Köszönjük! -
HJ #11072 A Mass Effect Legendary Edition magyarítás v2.0 (javított és átdolgozott verzió) már letölthető a Magyarítások Portálról!
Kijavítottam több ezer helyesírási/elgépelési/nyelvhelyességi hibát mind a 3 rész és az összes DLC szövegében.
Más-más készítette a hivatalos/nem hivatalos magyarításokat, ezért a szöveg nem teljesen egységes.
Ebben a magyarítás csomagban ezeket a kisebb-nagyobb eltéréseket egységesre írtam át.
Ezenk kívül a Portálon már elérhetőek a nem hivatalos patchek magyarításai is mind a 3 részhez. -
HJ #11071 Pár kisebb hibajavítás után már letölthető a Pinnacle Station DLC (ME+MELE) frissített magyar fordítása (v1.1) a Magyarítások Portálon. -
#11070 Nincs, mert kulsosok csinaltak anno a DLC-t a Bioware felkeresere, plusz amikor sajnos a dlc forras teljes egeszeben elkallodott, egyszeruen nem tudtak eloszedni sehonnan sem. De, PC-n semmi sem lehetetlen :) -
bendáj17 #11069 Igen maga a dlc is érdekes mert ugye a mass effect legendary edition-be nincs is benne ha jól tudom. Még egyszer köszönöm a munkát amit belefektettél. -
HJ #11068 A legnagyobb fejtörést azt okozta, hogy lehet megoldani az eredeti Mass Effect magyar kiadásával a működést. -
bendáj17 #11067 Nálam top játék habár nem mai darab. Én köszönöm a munkád hogy ezt a dlc-t is anyanyelven lehet élvezni. -
HJ #11066 A Mass Effect: Pinnacle Station DLC-hez megcsináltam a magyar fordítást!
Most már lehet telepíteni az eredeti magyar nyelvű Mass Effectre is ezt a DLC-t.
A Legendary Editionhoz meg ott a modderek által készített DLC.
Mind a két verzió magyarítása letölthető a Magyarítások Portálról. -
Alanw #11065 Jelenleg 6-8 €
Árösszehasonlitás -
xymano #11064 Köszönöm a tippeket
Semmi nem jó neki. Szerintem hagyom, ez nem szereti a gépemet. -
Darun #11063 Fanatical-on és HB-n is 26.39 ojró a LE. -
#11062 Es ha osszekapcsolod az EA accodat az Origin accountoddal, ilyenkor az ilyen "orokolt" jatekok ideiglenesen megjelennek ott is (lasd steamen vasarolt origines jatekok, stb.) es ott probalod meg letolteni es inditani? -
xymano #11061 sajnos ez sem segített.
azért köszi
-
#11060 Nem, van egy ilyen opció, kvázi a steames "integrity check" vagy más launchere "repair" megfelője, azt próbáld meg, hátha, az törli a cachet és néha ennyi elég. -
xymano #11059 Tegyem újra az app ot? Mert az már megvolt és nem segített az sem.
-
#11058 app recovery -
xymano #11057 Még mindig nem működik -
xymano #11056 Köszi
Most települ már a game pass ból. Igaz nem csináltam semmit csak kijelentkeztem meg vissza, remélem el is fog indulni. -
Sunrider924 #11055 Talan igy -
xymano #11054 Game pass ból nem is akarja telepíteni. Más ea play játékkal nincs baja csak ezzel -
Alanw #11053 Talan valami microsoft cucc hiányzik -
xymano #11052 Hello
Valaki tudna abban segíteni, hogy miért nem akar elindulás nekem a legendary edition ea play ből?
Indítanám a játékot de your game failed to lánchíd
An erről on our end caused your lánchíd. Try ágait lettél liter.
Később sem indul újra is tettem
Valakinek valami ötlet? -
bunny #11051 Igen, közben megindult, úgy látszik volt valami gixer de már megoldódott. -
#11050 Nekem tökéletesen működik az oldal. -
bunny #11049 Nem tudjátok, hogy a masseffect.hu -val mi történt? Le akartam húzni a magyarítást, de az oldal döglött, máshonnan meg nem tudom, hogy hol lehet letölteni. -
csabika1982 #11048 1.02 javítással jó is lett, köszi -
Daermon #11047 Akkor hajrá :) -
csabika1982 #11046 nem, csak a lemezről a játékot
-
Daermon #11045 Emlékeim szerint valamelyik patch javította. Feltetted a patcheket? -
csabika1982 #11044 nem beszéltem még velük egyszer sem mióta a hajón vannak, többiekkel megy minden szépen, wrex most mesélt a családjáról, bosszantó mert már régebben lejátszottam és akkor nem volt ilyen hiba -
csabika1982 #11043 igen eredeti lemez, elfelejtettem mondani, megoldást ezekszerint Te sem tudsz -
Daermon #11042 Az eredeti ME-ben volt ilyen bug. Liarával volt nekem is. -
#11041 Nem lehetséges, hogy már mindent beszéltél velük? A társakkal a "progress" mindig két fő küldetés között történik, így addig nem tudsz tovább dumálni velük, amíg nem mentél megint megoldani valami fontosabb feladatot.
Lényegében egy (majdnem) végtelen ciklus az egész, főküldetés következő missziója, duma mindenkivel aki él és mozog, újabb főküldetés, újabb duma, küldetés, duma... -
csabika1982 #11040 Üdv!
Volt már valakinek olyan hibája,hogy kaidennel és liarával nem tudott beszélgetni a normandián? odamegyek enter és csak állnak egymás mellett
Utoljára szerkesztette: csabika1982, 2021.07.19. 15:10:49 -
#11039 Van, de valami vicc alapján a vörös opció több paragon pontot ad ott, mint a kék. Én se értem, de ez már az alap ME3-ban is így volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tudom, hogy megmondták, de azért ha itt is visszaolvasol, akkor látod, hogy sok a komment, hogy "remélem,hogy ott változtatnak valamit" vagy "remélem ez másképp lesz". Nem lesz, ugyanaz minden. -
Sequoyah #11038 Azt vilagosan megmondtak hogy tartalmi valtozas nem lesz.
Egyebkent Thessian nincs kek opcio? Nekem nagyon ugy remlik, hogy mind3 (+ Citadel) helyszinen csupa kekkel sikerult megoldanom. -
#11037 Na , a LE végén néhány zárógondolat az ME3-hoz:
- a játék vége 100%-ban az extended cut, semmit nem adtak hozzá,
- TIM paragon elintézése még mindig ugyanúgy működik, a thessia-i csavarral együtt (lásd spoiler)
- a titkos befejezés a destroy végén még mindig ugyanúgy van
- 100%-ra végigvittem a játékot (egy küldetés se maradt, max szinten voltam már a dlc-k alatt) és kb 8200 war assetet tudtam elérni, 7800 kell a titkos destroy befejezéshez, szóval közel 100%-ra kell kihozni a játékot - mindezt importált karakterrel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az Illusive Mant úgy lehet paragon karakternek rábírni az öngyilkosságra, hogy:
1. kimaxoljuk a paragon reputationt
2. Marson, Thessián, Cerberus HQ-n és a Catalyston is beszélni kell vele, a baloldali opciót választva, aztán mindenhol a kékeket, ahogy szoktuk, kivéve ...
3. Thessián, ahol a pirosat (you are indoctrinated vagy ilyesmi lesz a szöveg).
Ha így csináljuk, akkor a Catalyston fejbe fogja lőni magát, akárcsak Saren az 1 végén.
-
Kancsalborz #11036 Az az "1.0 ending" számomra meg tökéletes volt. ;) -
Kancsalborz #11035 Tudom...
Azt már el sem mertem mondani hogy egy büdös darabot sem multiztam soha egyikkel se, nehogy megkövezzetek...XD