21
  • Bith
    Ok, jogos. Valamiért az ugrott be, mint a Halo2-nél, de ez valóban nem MS game. (mondjuk arra is lett xp hack végülis)
  • magyarszurke
    nekem bejön a játék,de az a tank vs ak LOL
    amúgy meg sztem az Ak nem tuning,azt az elenféltől szerválta
  • Zocsi
    http://www.crysissector.com/info/systemrequirements.php
    Csak, hogy használható infó is kerüljön a kezetekbe!

Ezt meg ajánlom a lusta, de kiváncsi embereknek:
    http://forums.ea.com/mboards/category.jspa?sls=2&categoryID=121

píssz
  • Balumann
    Én a cím alapján valami demo-ra, vagy gépigényleírásra, meg ilyesmikre számítottam... :/
  • Balumann
    Ezt nem a microsoft csinálja magának a Vistájára (szerencsére...)! DX9-ben játszható lesz XP-n, DX10 -ben meg sztem csak Vista-n (bár valamit csinálnak xp-re dx10-el kapcsolatban, ha jól olvastam, de nem a microsoft)
  • sgbo
    Minek? Alapból megy XP-n...
  • Bith
    Remélhetőleg erre is lesz XP patch :).
  • gyuri12
    :D:D
  • schrank
    persze a heli gunner meg be volt baszva azért nem találta el fél óra körözés után sem ezt a droidot mi ?
  • gyuri12
    de ez tuningolt ak,ez átüti azt is!:D
  • schrank
    videó-> crysis színvonal AK-val lövi a tankot
  • iron418
    A képen: nanosuit.com LOL
  • psishock
    hehe, gondolom még friss az SG-n :)
  • Sadist
    Már egy jó ideje.
  • psishock
    "A Crysis szeptember 11-én kerül a boltokba."
    :bólint: akkor szeptember 11-ére élesítem a pénztárcát egy dx10 kari/vistára. Hû, ha minden jól meg, akkor ősszel, még egy csomó /belevaló/ gamet is végre kézhezkapunk, csak győzzük válogatni mit lesz érdemes bevállalni és mit nem.

"akkor mostmar szept 11-rol mas evfordulo fog az eszunkbe jutni :)"
    Merthogy eddig vigyázzállásban ünnepeltük ezt a napot? Felőlem az amcsik nyugodtan megrohadhatnak a teremtett világukban, saját maguknak robbantottak alá, ürügyet csinálva ezzel, hogy más országokat "büszkén" támadhassonak, ezek tényleg nem válogatnak a "pénzcsináló" eszközök közül.
  • Tompika007
    Hát szerintem az egy dolog hogy mikor jelenik meg, de az is egy dolog hogy mikor kerül fel a netre.
  • gyuri12
    az lol lenne:)
  • neoG
    Nekem is ez ugrott be, mikor belekukkantottam a "Dabid Hasselhoff ismét életmentő lesz" c. cikkbe, aztán kiderült, hogy lesz a TV2-n.Ennyi erővel, ha majd mutatnak egy régi focis videót Puskásról, lehet majd az a cím,hogy: "Puskás Öcsi újra játszik"
  • savior
    akkor mostmar szept 11-rol mas evfordulo fog az eszunkbe jutni :)
  • Cat 02 #2
    meg h van honlap :)
  • Lobsterman
    Ez de hatásvadász cím. Mondhatnám erőteljes blikkesedés mutatkozik az SG-n :D Gyakorlatilag csak kiderült mikor jön ki ...