21
-
#21 Ok, jogos. Valamiért az ugrott be, mint a Halo2-nél, de ez valóban nem MS game. (mondjuk arra is lett xp hack végülis) -
magyarszurke #20 nekem bejön a játék,de az a tank vs ak LOL
amúgy meg sztem az Ak nem tuning,azt az elenféltől szerválta -
#19 http://www.crysissector.com/info/systemrequirements.php
Csak, hogy használható infó is kerüljön a kezetekbe!
Ezt meg ajánlom a lusta, de kiváncsi embereknek:
http://forums.ea.com/mboards/category.jspa?sls=2&categoryID=121
píssz -
#18 Én a cím alapján valami demo-ra, vagy gépigényleírásra, meg ilyesmikre számítottam... :/ -
#17 Ezt nem a microsoft csinálja magának a Vistájára (szerencsére...)! DX9-ben játszható lesz XP-n, DX10 -ben meg sztem csak Vista-n (bár valamit csinálnak xp-re dx10-el kapcsolatban, ha jól olvastam, de nem a microsoft) -
sgbo #16 Minek? Alapból megy XP-n... -
#15 Remélhetőleg erre is lesz XP patch :). -
gyuri12 #14 :D:D -
#13 persze a heli gunner meg be volt baszva azért nem találta el fél óra körözés után sem ezt a droidot mi ? -
gyuri12 #12 de ez tuningolt ak,ez átüti azt is!:D -
#11 videó-> crysis színvonal AK-val lövi a tankot -
iron418 #10 A képen: nanosuit.com LOL -
#9 hehe, gondolom még friss az SG-n :) -
#8 Már egy jó ideje. -
#7 "A Crysis szeptember 11-én kerül a boltokba."
:bólint: akkor szeptember 11-ére élesítem a pénztárcát egy dx10 kari/vistára. Hû, ha minden jól meg, akkor ősszel, még egy csomó /belevaló/ gamet is végre kézhezkapunk, csak győzzük válogatni mit lesz érdemes bevállalni és mit nem.
"akkor mostmar szept 11-rol mas evfordulo fog az eszunkbe jutni :)"
Merthogy eddig vigyázzállásban ünnepeltük ezt a napot? Felőlem az amcsik nyugodtan megrohadhatnak a teremtett világukban, saját maguknak robbantottak alá, ürügyet csinálva ezzel, hogy más országokat "büszkén" támadhassonak, ezek tényleg nem válogatnak a "pénzcsináló" eszközök közül. -
Tompika007 #6 Hát szerintem az egy dolog hogy mikor jelenik meg, de az is egy dolog hogy mikor kerül fel a netre. -
gyuri12 #5 az lol lenne:) -
neoG #4 Nekem is ez ugrott be, mikor belekukkantottam a "Dabid Hasselhoff ismét életmentő lesz" c. cikkbe, aztán kiderült, hogy lesz a TV2-n.Ennyi erővel, ha majd mutatnak egy régi focis videót Puskásról, lehet majd az a cím,hogy: "Puskás Öcsi újra játszik" -
savior #3 akkor mostmar szept 11-rol mas evfordulo fog az eszunkbe jutni :) -
Cat 02 #2 meg h van honlap :) -
#1 Ez de hatásvadász cím. Mondhatnám erőteljes blikkesedés mutatkozik az SG-n :D Gyakorlatilag csak kiderült mikor jön ki ...