Crysis - mindenre fény derült

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bith
Ok, jogos. Valamiért az ugrott be, mint a Halo2-nél, de ez valóban nem MS game. (mondjuk arra is lett xp hack végülis)

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

nekem bejön a játék,de az a tank vs ak LOL
amúgy meg sztem az Ak nem tuning,azt az elenféltõl szerválta

hát,izé...

Zocsi
http://www.crysissector.com/info/systemrequirements.php
Csak, hogy használható infó is kerüljön a kezetekbe!

Ezt meg ajánlom a lusta, de kiváncsi embereknek:
http://forums.ea.com/mboards/category.jspa?sls=2&categoryID=121

píssz

Balumann
Én a cím alapján valami demo-ra, vagy gépigényleírásra, meg ilyesmikre számítottam... :/

Balumann
Ezt nem a microsoft csinálja magának a Vistájára (szerencsére...)! DX9-ben játszható lesz XP-n, DX10 -ben meg sztem csak Vista-n (bár valamit csinálnak xp-re dx10-el kapcsolatban, ha jól olvastam, de nem a microsoft)

Minek? Alapból megy XP-n...
Bith
Remélhetõleg erre is lesz XP patch 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

😄😄

schrank
persze a heli gunner meg be volt baszva azért nem találta el fél óra körözés után sem ezt a droidot mi ?<#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

de ez tuningolt ak,ez átüti azt is!😄

schrank
videó-> crysis színvonal AK-val lövi a tankot <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A képen: nanosuit.com LOL <#mf1>
psishock
hehe, gondolom még friss az SG-n 😊

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Sadist
Már egy jó ideje.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

psishock
"A Crysis szeptember 11-én kerül a boltokba."
:bólint: akkor szeptember 11-ére élesítem a pénztárcát egy dx10 kari/vistára. Hû, ha minden jól meg, akkor ôsszel, még egy csomó /belevaló/ gamet is végre kézhezkapunk, csak gyôzzük válogatni mit lesz érdemes bevállalni és mit nem.

"akkor mostmar szept 11-rol mas evfordulo fog az eszunkbe jutni 😊"
Merthogy eddig vigyázzállásban ünnepeltük ezt a napot? <#gonosz3> Felôlem az amcsik nyugodtan megrohadhatnak a teremtett világukban, saját maguknak robbantottak alá, ürügyet csinálva ezzel, hogy más országokat "büszkén" támadhassonak, ezek tényleg nem válogatnak a "pénzcsináló" eszközök közül.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Hát szerintem az egy dolog hogy mikor jelenik meg, de az is egy dolog hogy mikor kerül fel a netre.<#mf1>
az lol lenne😊

Nekem is ez ugrott be, mikor belekukkantottam a "Dabid Hasselhoff ismét életmentõ lesz" c. cikkbe, aztán kiderült, hogy lesz a TV2-n.Ennyi erõvel, ha majd mutatnak egy régi focis videót Puskásról, lehet majd az a cím,hogy: "Puskás Öcsi újra játszik"

akkor mostmar szept 11-rol mas evfordulo fog az eszunkbe jutni 😊
meg h van honlap 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lobsterman
Ez de hatásvadász cím. Mondhatnám erõteljes blikkesedés mutatkozik az SG-n 😄 Gyakorlatilag csak kiderült mikor jön ki ...