FPS iskola

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XD

Czdano
Jó már beugrott igy utolag h anno még télleg ugy tanultam 😄DDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zsolesz92
2nd 😉

vegicsek
2th, ez odabasz 😄

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Czdano
2th fragmovie 😊
(aki nem szereti a rapet már veheti is le a hangot 😛)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Aquir
én legalábbis ezt gondoltam hogy õ ezt a fy_mittomén pályát gondolta ahol ugye földön vannak a fegyverek és pont az ilyen pályákon lehet csinálni spawnkillt (meg ugye dm-ben) 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fido4life
ja basszus, lehalkítva kellet néznem 😄

mikor lesz ez a new-punk zene megunva-e? 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Czdano
Énmeg durván fél éve játszok... #715 AKkor a jeges pályára gondoltok :p

Aquir
akkor nem tudom mit csinálnak a játékosok 0:26-tól 0:30-ig, talán teleportálnak? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zizou5
de van. deathmatch palyakon. amugy eleg keves ez : c en jatszom 2 eve, bar most kihagytam fel evet, de a fel ev elotti skillemhez kepest, ez korubelul -1 :/ bocs hogy oszinte voltam.de azert sok sikert.

Czdano
De olyan nincs is CSben.......

Aquir
camping ahol kempelsz spawn ahol rögtön lelövöd miután spawnolnak 😊

Czdano
Spawn camping? ^.- melyikre gondolsz?....

0Fritz0
Csak a spawn camp-ing néztem...
Mostantól nyelvünkkel fényezhetjük a makkod? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Czdano

bardocz
azért nem ír senki mert mindenki pró
Czdano
Topikhalál..na mindegy rakom fel a fragmoviemat (elkészült nagynehezen) majd adok youtube linket

Herold
Ez az utolsó pálya, ha jól emlékszem.

Herold
Nem koppintás, AA-ban is van medic.

Aquir
hát igen a mine-ok jók 😊 Jobb leszedni nagyobb méretbe és úgy nem kell külön nézegetni az 1. rész két részét 😊

Czdano

Ez se rossz.<#miaz><#hehe>
RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
sof2

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

zsolesz92
hát az már eléggé bf koppintás, h codban is kasztok. ne keverjük már a játékokat.
Bucser: Ne vitázzunk, lehet h igazad van, mostmár nem tudom, majd meglátjuk ha kijött😄
Tényleg, amugy ez jön PCre? csak mert a 3 nem jött ki pcre...

Herold
Nyilván a CoD-féle elszórt health-packok felvétele és a CoD2-féle automatikus gyógyulás se reális. A legjobb megoldás egy medic kaszt lenne.

Bucser
Te meg kb 3. topicban játszod az agyad... nyugi van szedjél gombát...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
kb 4-5 gameplay video megfordult már. meg láttam már pár interjút a fejlesztõkkel. Ha egy fejlesztõ ezt mondja egy játékról, hogy "there will be a lots of explosions and from wich you will get hurt, and you take damage when they shoot at you, but we do not want the player to die too fast" Na akkor már el lehet gondolkodni, hogy mennyire lesz "realisztikus"... Meg mikor a 10 perces interjú 8 percében arról van szó, hogy mennyire a grafikán meg a robbanásokon meg a hangokon van a hangsúly. és a fegyverek egyebek szóba sem kerülnek, hogy reális vagy milyen (hisz a videókból is látszik, hogy nem az)

Hangulata okés. de realizmusnak közelébe sem lép....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

schrank
cod4 <#lama><#lama><#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

zsolesz92
jóvanna

Scottt
Olvasd el fritz.axo.hu/BF2!!!!!!!!!!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsolesz92
lol ez cod 4?

0Fritz0
Némi realisztikus kocsi zivatar. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Scottt
Bucser az csuklóból rávágja mi a valós és mi nem<#mf2><#taps><#banplz>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsolesz92
ezt ebbõl az egy videobol ki is vetted???
Na jó, kinél mit jelent a realisztikusság...
kinézetre eléggé élethü, vagyis realisztikus nem?

Bucser
Attól még a játék minden, csak nem realisztikus....

zsolesz92
a karakterek mozgása is gyönyörü, a textúrák is, elõször azt hittem h videofelvétel...

Scottt
Hát 1ezreddel realisztukisabb lesz sztem

Bucser
lófaszt....

Czdano
Nagyon ugytünik 😊 abba a mesterlövész ruhába alig lehetett észrevenni a csapattársat

bardocz
kérdés hogy a többi dolog is reális lesz-e😊
Czdano
Ez már reális 😄

zsolesz92
ááá kicsit gecikomoly a grafja...

Czdano
Enyém se pedig ezt a CODot kiprobálnám

bardocz
hát úgy érzem nem fogja vinni a gépem😞
Czdano
Jó csak gondoltam ide is irok már xDDD

schrank
má töb hónapja be lettek csukva a cod4 topikok mert amíg nem jött ki minek

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Czdano

JAG1
Biztos, hogy nem jobb, de érdekelt volna. De már elmúlt... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...