774

tanulható az FPS? stratégiák, taktikák FPS játszásához, tippek amikre nem figyelsz oda, hogy jobb player legyen belőled
  • Zizou5
    azt utálom a legjobban az fpsben, hogy nekem ugyebár 90ven az fpsem codba. és akinek 200-250-300 gyorsabban tud loni pl, de ez még haggyán, mivel csipás vagyok, ezért ha még elöbb is lövök es eltalalom, de mégis ő kb tizedmásodpercel késöbb lő, én halok meg, mert neki több az fpse -.- ezt nagyon utálom.
  • GameOverrr
    "alap dolog FPS_ben hogy addig kell lőni az ellent amíg mással van elfoglalva.. azaz nem rád figyel"

Nagy igazság! A legjobb játékos is könnyedén lelőhető, ha nem szemből esel neki, és te lősz először.
  • Czdano
    Lehetsz -.-"
  • gyuri12
    jajj he ez a cod multi se a régi..tele van egy csomó ugrálós lámával...
  • F1re
    taktikakat nem szeretnek emberek meg osztani 1massal de anyit mondok en cshez pl hogy a granat meg flash az nem viccnek van :D
  • TS Zolly
    Ne keverj magaddal lámpi. Tudjuk miért vagy te annyira érzelmileg visszamaradott. Gondolom egy klinikai pszihómokus még tud rajtad segíteni, én minden esetre kátrányolok neki.

De nehogy kozso félét kreháljanak belölled, és elkezdj itt a lelki békéről meg a szeretetről monologot irni :DDD
  • Sadist
    Mert Armyban ugrás közben nem lehet lőni, se újratölteni :D Ott az ilyen megrögzött bunny hopperek csak pislognának, mint a kiszántott vakond, hogy most mi van :D Vagy fröcsögő nyállal vérpisti módjára vernék a space-t, hogy miért nem akar ugrani az a szar :D
  • schrank
    azt hogy gyerekkorodban mit csináltak veled bekötött szemmel azt hagyjuk az egy másik topik
  • Sadist
    Első két lövés ugyanoda megy, utána szór. Ha nem a fejét találtad el az első 2-vel, akkor elcseszted.
  • TS Zolly
    Lehetek a barátod???
  • TS Zolly
    Hu baszki te mindent tudsz?! Tényleg benne voltam az ifju munkásör gárdában még 1985-88-ban. :) Dehát inkább mentem lüni, nem ugy mint te pl örsgyülésre, mint a mokust énekelgetni. :DDDD 11 évesen már PA-t szedtem szét és raktam össze bekötött szemmel. :P

• gyuri12
    te vagy az első,aki leírta,hogy az vicces:)
  • vegicsek
    ...tippek amikre nem figyelsz oda, hogy jobb player legyen belőled
  • bardocz
    rendes playernél még nem láttam taktikai pajzsot ezért tudok erről csak botokról írni:D
  • schrank
    "botok ellen"
  • bardocz
    én amikor botok ellen játszok egy idő után mindig ak-val és dupla pisztolyal megyek,mindkettőbe anyi töltény amenyi fér,és akval telepumpálom öket,utána 1-2 pisztolytár és meghalt
  • Kicsikiraly
    ki kell ismerni a mapot. simán, bot/player nélkül. nekem CoDba csomót segitett, hogy tudj navigálni összevissza.
  • SuperCharger
    1. FPS iskola
    2. Lost Planet
    3. DrIVer: Parallel Lines
    4. FORMA1
    5. SilkRoad Online
    6. PlayStation3
    7. Az evolúció
    8. Harry Potter 5
    9. XBOX360
    10. Humoros és aranyos képek, videók

Gratz! :)
  • Bucser
    Látod-látod... csak láma vagy.. bemész a dzsumbujba.. alap dolog FPS_ben hogy addig kell lőni az ellent amíg mással van elfoglalva.. azaz nem rád figyel. ha bemész a dzsumbujba és tömegbe csak meghalsz....

A legkönyebb fragek abbol vannak amikor 2-3 hülye Bunnyhopper láma keülgeti egymást ugrálva én meg közelről kilövöm őket és pá.... (ez volt CS-ben) Furcsa AA-ban ilyet nem csinálnak az emberek ott arra használják az ugrást amire való.... ArmA-ban meg nincs ugrás:) (hála az égnek:D)
  • Czdano
    De szerintem igen..mi tactical shielddel beálltunk egy sarokba..nem tudott mit kezdeni velünk :P
  • gyuri12
    én nemtom,még nem csíteltem:D
  • Cat 02 #152
    csíter átlát a füstön nem ? :P
  • gyuri12
    füstgránát,fénygránát+futás:)
  • Czdano
    Amugy ti csiterek ellen hogy szoktatok harcolni?
  • Czdano
    bunko*
  • gyuri12
    szegény te:) lődd le a lámákat!:P
  • Czdano
    Htx xD Sok buko mindig ráfúj mondjuk :p
  • gyuri12
    :D
    király
  • Czdano

• Czdano
    Igen :) :P előtte voltam egy másik pályán, arról a szerverről kikickeltek pedig ott daráltam a helikopterrel :(
  • schrank
    infrantyban ?
  • Czdano
    Remélem nemvolt még..ablak elő teljesen ne álljatok csak távol tőle :)

BFeztem egy fél órát és 2. voltam a csapatunk statjában!!! Ez sztem félév kihagyás után rohadtjó!!
  • berlinboy6329
    Cod2-re tudtok tippeket adni?Pl ,hogy hova lőjjek,hogy eltaláljam az ellenséget.Néha olyan pontos lövéseket adok,hogy el sem hiszem,de mégsem találja el az ellenfelet.Meg láttam olyat is,hogy MP44-el v MP 40-el EGYETLENEGY lövésből leszednek,ami nem headshot.Meg pár egyéb tippet is szívesen fogadok,mert már rég kerestem ilyen helyet,ahol FPS tippek vannak.
  • vegicsek
    ÉN CS:S szoktam szívózni az ellennel, amikor lőjük egymást, még marad 10 tölténnyem az AK-ba ,elvonulok fedezékbe tölteni, persze direkt olyan helyre, ahova tudom, hogy a töltés befejezése előtt odaér az enemy.
    Nagy lelkesen odajön a potyafregért, mire kirontok és adok neki pár ólomfülbevalót.
  • schrank
    én veled ellentétben katona voltam nem munkásőr
  • Czdano
    CS ak guide

Lényeg hogy 3as sorozatokat adsz le ugy hogy végig az ellenfél nyakánál legyen az aim (vagy lejjebb), és közben jobbra balra mozogsz. Sorozat után szétugrik a célkereszt, odébblépsz, célkereszt összehuzodik, lősz, és igy tovább..mondanom se kell aim ak colt mapon gyakorold ;)

Ugy vettem észre hogy a legtöbb játékban a következő dolgok jellemzik az AK-t és az M16ot

AK : Nagy tűzerő, nagyobb szórás, közelebbre jobb

M16: Kisebb tűzerő, kisebb szórás (képes vagy 10-20 lövedéket ugyanoda lőni), messzebbre pontosabb
  • Czdano
    Nem is tudtam h CS-zel :O
  • SuperCharger
    Vagy csak járt célbalõni...
  • TS Zolly
    Nemá Szekrény! Voltál katona? Kihitte volna. :D
  • schrank
    "alsó széle közepe ..."