19
  • Tsol
    szerintem Fábry jól nyomja
  • winnie
    "Gondolták, hogy egy Hősökkel le lehet teperni Fábryt, ha mással sem sikerült? "

miért ne lehetne. nyilván nincs verhetetlen műsor.
  • selekta
    Go trabi GOOOOOOO!!!!!!!!!!!
  • nikita00733
    Gondolták, hogy egy Hősökkel le lehet teperni Fábryt, ha mással sem sikerült?
    Vicces.
  • winnie
    nocsak, mióta kezdett kifinomulni a magyar nézők ízlése, mióta nem aratnak a szörnyes béfilmek? van remény?:)
  • djukel
    Ez nem fábry(egyébként szar) műsorának az érdeme. Azt a Mélytengeri szörnyeteg c filmet én is levertem volna nézettsgében, csak elég lett volna báboznom valamit a képernyőn.
  • Loverman
    "Fábry a Hősök után a tengeri szörnyet is lezúzta"
    Nem hinném hogy ez teljesítmény volt, egy B film ellen....
  • REALista
    jaj ne fárasz már!:D
    Nyilván nem egyik naprol a másikra hagytam abba egyszerűen meguntam és kész.Az csak hab a tortán hogy tudom hogy nem ő találja ki a poénjait.Néha ha olyan vendég van aki érdekel akkor belenézek...
  • winnie
    a gegmenek mindenben benne vannak, hiszen ki kell dolgozni az egész műsort a felvezetéstől a kérdésekig, de ettől még jó. vagy nem. ízlés kérdése.
  • chokeerigo
    A "humorbonbonokat" írják mások, amit a műsor elején mond el max. 5 percig...
    A történetei az övék.
  • winnie
    "Fábryt azóta nem nagyon nézem mióta tudom hogy mások írják neki a poénokat..."

ez nem kicsi zombulásnak tűnik, LOL:) addig nézted, míg nem tudtad. tetszett. megtudtad és máris nem érdekelt? pedig tetszene, de tudod és ezért nem nézed:) ó, poor.
  • REALista
    Fábryt azóta nem nagyon nézem mióta tudom hogy mások írják neki a poénokat...
  • Cat 02 #7
    elejét néztem Fábrynak de eléggé xar volt
  • Tinman #6
    Viszont vicces... a mai magyar humorszakma haldoklik... evan', ezt kell szeretni.
  • 1Obi1
    Az igazi kérdés az hogy mit keres még a képernyőn az a ripacs..
  • Tinman #4
    WTF?

Szezonzáró Fábry vs Mélytengeri szörnyeteg. Ugye rosszul látok, hogy ezt a kettőt egyáltalán összehasonlították. A TV2 sem volt hülye, hogy egy ezer+1 éves alien koppintást állított hadrendbe Fábry ellen.

Csak azon csodálkozom, hogy ebből cikk lett.
    Ennyi erővel lehetne egy Barátok Közt versus Vak asszony strikes back filmet is összehasonlítani, majd elmerengeni rajta, hogy nahát a BK ismét odavágott.

Ennyire nem lehet uborkaszezon gyerekek.
  • TM
    Annak ellenére, hogy bírom Fábryt és a műsorát, én megnéztem a Mélytengeri szörnyeteget. Nem tetszett, de a "trükköket" imádtam nézni. Jól esik egy kis maszk meg stop motion a sok CGI között.
  • knightbali
    Én egyiket sem néztem :)
  • AZTA
    sztem még az a 516ezer néző is tulzás mert tényleg vmi ritka szar film lehetett ahogy belenéztem :D