6
Mi a véleményetek a az SG.hu fórumán történő reklámozásról??? Vannak fokozatai???
  • Borg
    Ámen.
  • artschiatwork
  • Dj Faustus #4
    Hirdetni csak és kizárólag az arra hivatott csoportokban és levelezési listákban szabad! Ez is egy példája annak, hogy célszerű ismerned azt a közönséget, aki majd írásodat olvassa. A kéretlen hirdetés - ami nem tartozik egy adott csoport/lista témakörébe - valószínű következménye: rengeteg durva válaszlevél. (Fordító megjegyzése: semmiképpen se nyilvánosan válaszoljál, hiszen már ez is reklám. Hatékonyabb, ha a feladó rendszergazdáinál panaszkodsz.)
    Forrás: Magyar Netikett

Hozzászólások törlése:
    .......
    * Szándékos flood és reklám esetén.

Forrás: sg.hu - Moderálási alapelveink

Illetve javaslom figyelmedbe az alábbi oldalakat:

- itt megkeresed a megfelelő kategóriát és felviszed az oldaladat.

"csak annyit ha hozzászólok vmihez, akokr mindig be fogok tenni egy linket a végére:"
    Ne tedd. Én sem teszem, mert van bennem annyi becsület, hogy nem használok ki másokat.
  • REALista
    viszlát
  • sweech
    "csak annyit ha hozzászólok vmihez, akokr mindig be fogok tenni egy linket a végére: OKJ vizsga segédlet - tételek, feladatsorok, leírások ..."

nem sokáig
  • hokn
    hát először is leszögezném, hogy egy darabig én is keményen szennyeztem ezt a fórumot, de most már leálltam és csak a megfelelő helyeken irogatok

a linkjeimet gyakran elhelyezem egyes bejegyzéseim után, amit gyakran támadások érnek

miért baj az, ha a egy hozzászólás, ami teljesen illik a topichoz és tartalmaz egy linket, ami egyáltalán nem tartalmaz semmi közöset

mert szerintem egy link még elfér egye-egy hozzászólás után, amire lehetőség is van a beépített "linkkészítő" segítségével

csak annyit ha hozzászólok vmihez, akokr mindig be fogok tenni egy linket a végére: OKJ vizsga segédlet - tételek, feladatsorok, leírások