6
Mi a véleményetek a az SG.hu fórumán történő reklámozásról??? Vannak fokozatai???
-
Borg #6 Ámen. -
#5 #3 -
#4 Hirdetni csak és kizárólag az arra hivatott csoportokban és levelezési listákban szabad! Ez is egy példája annak, hogy célszerű ismerned azt a közönséget, aki majd írásodat olvassa. A kéretlen hirdetés - ami nem tartozik egy adott csoport/lista témakörébe - valószínű következménye: rengeteg durva válaszlevél. (Fordító megjegyzése: semmiképpen se nyilvánosan válaszoljál, hiszen már ez is reklám. Hatékonyabb, ha a feladó rendszergazdáinál panaszkodsz.)
Forrás: Magyar Netikett
Hozzászólások törlése:
.......
* Szándékos flood és reklám esetén.
Forrás: sg.hu - Moderálási alapelveink
Illetve javaslom figyelmedbe az alábbi oldalakat:
- itt megkeresed a megfelelő kategóriát és felviszed az oldaladat.
"csak annyit ha hozzászólok vmihez, akokr mindig be fogok tenni egy linket a végére:"
Ne tedd. Én sem teszem, mert van bennem annyi becsület, hogy nem használok ki másokat. -
#3 viszlát -
#2 "csak annyit ha hozzászólok vmihez, akokr mindig be fogok tenni egy linket a végére: OKJ vizsga segédlet - tételek, feladatsorok, leírások ..."
nem sokáig -
hokn #1 hát először is leszögezném, hogy egy darabig én is keményen szennyeztem ezt a fórumot, de most már leálltam és csak a megfelelő helyeken irogatok
a linkjeimet gyakran elhelyezem egyes bejegyzéseim után, amit gyakran támadások érnek
miért baj az, ha a egy hozzászólás, ami teljesen illik a topichoz és tartalmaz egy linket, ami egyáltalán nem tartalmaz semmi közöset
mert szerintem egy link még elfér egye-egy hozzászólás után, amire lehetőség is van a beépített "linkkészítő" segítségével
csak annyit ha hozzászólok vmihez, akokr mindig be fogok tenni egy linket a végére: OKJ vizsga segédlet - tételek, feladatsorok, leírások